Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стероиди!)
бе тва като го гледам не са точно витамини... има креатин... има аминокиселини... квото можали са навряли там 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
steeN написа:бе тва като го гледам не са точно витамини... има креатин... има аминокиселини... квото можали са навряли там
И азот и трибестан, и комплекс за ставите, и направо мамата си е*ало и пита за баща си

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Колеги, някой ползвал ли е продуктите на BIOTECH USA, интересуват ме по-специално BCAA-то им на прах:
http://fitnesidobavki.com/index.php?rou ... uct_id=460
В този сайт са доста изгодни
http://fitnesidobavki.com/index.php?rou ... uct_id=460
В този сайт са доста изгодни

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
До сега, не съм приемал витамини и смятам да си взема от тези които самбето препоръчва, но въпросът ми е има ли някакъв проблем да се комбинират със притеин и аминокиселини?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
То в тях има всичко
Иначе няма проблем, но малко ще прекалиш
За Biotech - пил съм няколко техни неща, не мога да кажа, че са с нещо по-добри или по-лоши от другите, но поне имат някаква репутация.

За Biotech - пил съм няколко техни неща, не мога да кажа, че са с нещо по-добри или по-лоши от другите, но поне имат някаква репутация.
Never mistake motion for action...
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
vicho написа:sambeto написа:Купих си витамини Scitec Monster Pak. Ако някой търси ненормални витамини, и няма проблеми с големите количества.....да купува. По силни от Animal Pak! Пакет "А" се пие 30 мин преди тренировка. Пакет "B" след тренировка.
с какво се комбинират?
Вичо, най добре да е с нещо което е на прах, понеже хапчетата ще дойдат в повече. Само тука са ти 12 броя, че не са и малки дееба

Помнете, че трябва да се пие мнооого вода.
Като цяло един хубав протеин е удачна комбинация за приличен ефект, без извънземни очаквания.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Понякога правя 20-30 мин кардио след тренировка.
В този случай кога започва да тече "златния час" ?
В този случай кога започва да тече "златния час" ?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
Искам да попитам как седи въпроса с отпуснатата кожа? Преди време бях доста над нормата, а сега съм малко под нея от пъпа на горе имам "леки плочки", а под пъпа изглежда меко и отпуснато, а всъщност не е мазнина, а разтегната кожа от когато бях по-пухкав. Въпроса ми е има ли как това нещо да се свие до някаква степен? (не приемайте, че имам 3кв.м отпусната кожа, малко е, но ми разваля визията на корема и ме дразни?) 

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
mit-kong написа:Искам да попитам как седи въпроса с отпуснатата кожа? Преди време бях доста над нормата, а сега съм малко под нея от пъпа на горе имам "леки плочки", а под пъпа изглежда меко и отпуснато, а всъщност не е мазнина, а разтегната кожа от когато бях по-пухкав. Въпроса ми е има ли как това нещо да се свие до някаква степен? (не приемайте, че имам 3кв.м отпусната кожа, малко е, но ми разваля визията на корема и ме дразни?)
Ако не си свалил прекалено много, че да увиснеш като торба, би трябвало с времето да се стегне кожата.
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
mit-kong написа:Искам да попитам как седи въпроса с отпуснатата кожа? Преди време бях доста над нормата, а сега съм малко под нея от пъпа на горе имам "леки плочки", а под пъпа изглежда меко и отпуснато, а всъщност не е мазнина, а разтегната кожа от когато бях по-пухкав. Въпроса ми е има ли как това нещо да се свие до някаква степен? (не приемайте, че имам 3кв.м отпусната кожа, малко е, но ми разваля визията на корема и ме дразни?)
Варианта е Ретин А крем помага за отпусната кожа, белези, акне. В момента го няма в България очаквам до седмица две да получа от него.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- A.Stoyanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Class II
- Мечтае да кара: Limited Edition
- Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..
MyProtein или ОН за глутамин и БЦАА?
- spower
- старши ентусиаст
-
A.Stoyanov написа:MyProtein или ОН за глутамин и БЦАА?
Има комбиниран продукт съдържащ глутамин + бцаа на испанската фирма Инвиктус: https://www.pinterest.com/pin/396035360961961858

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Не я знам тази фирма, но ще взема да пробвам като ми свърши сегашното ВСАА. Не пише обаче какво е съотношението на аминокиселините вътре.
Never mistake motion for action...
- spower
- старши ентусиаст
-
Leon написа:Не я знам тази фирма, но ще взема да пробвам като ми свърши сегашното ВСАА. Не пише обаче какво е съотношението на аминокиселините вътре.
Тия дни дадох от продукта и първоначалните отзиви са много добри. Ще изчакам две седмици прием и ще дам окончателни отзиви.

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Здравеняци
сигурно доста е разисквано, но не ми се прелиства цялата тема, та ме интересува следната програма дали я бива?
1. Гърди/бицепс
2. гръб/трицепс
3. крака/корем
4. рамена и трапец
Като накъде измежду тях вкарвам ден за тичане, в зависимост кой ден е по хубаво времето. Интересува ме конкретно в дните които правя гърди и бицепс дали за бицепс са достатъчни 2 упражнения и в дните с трицепс дали са достатъчни 3 упражнения за трицепс?

1. Гърди/бицепс
2. гръб/трицепс
3. крака/корем
4. рамена и трапец
Като накъде измежду тях вкарвам ден за тичане, в зависимост кой ден е по хубаво времето. Интересува ме конкретно в дните които правя гърди и бицепс дали за бицепс са достатъчни 2 упражнения и в дните с трицепс дали са достатъчни 3 упражнения за трицепс?