Джанти за Е46 - съвместимост, размери, гуми и т.н.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- xaxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
- Детайли за колата: facelift
Re: Джанти за Е46 - съвместимост, размери, гуми и т.н.
Колеги, имам едно такова питане.
Има ли някакви негативи, отразява ли се по някакъв начин зле на автомобила и поведението му, ако се карат джанти с втулки за уплътняване нацентралния отвор?
Благодаря ви.
Има ли някакви негативи, отразява ли се по някакъв начин зле на автомобила и поведението му, ако се карат джанти с втулки за уплътняване нацентралния отвор?
Благодаря ви.
Здравейте харесал съм си едни 17 ки стил 32 с ЕТ 20 колата е със стоково окачване от предните коментари разбрах че ще опира сам ако се натовари ако може кажете си вмението за това ЕТ 20
Sent from my PAP7600DUO using Tapatalk
- A-style
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: спокойно
- Мечтае да кара: по хубави български пътища
Здравейте джанти 8.5 дж предни ЕТ 35 , 9.5 дж задни ЕТ 40 18 инчови на сток окачване бмв е46 320д 136коня ще ги събера ли под моето бмв
Ако се събере гума висока поне на 40 ще съм мн доволен, за широчина не искам мн стреч по възможност, так че дайте мнение дали ще станат и с какви размери гуми да е
Благодаря
[/quote]
Всичко с ЕТ до 35 става особено на сток окачване. Моите са с ЕТ30 отпред и ЕТ25 отзад и опира и напролет ще режем калници и ще снимаме филми
Аз изглупях с моите 17-ки на 8.5ж им сложих 225/45/17 и са им високи тия гуми и не са достатъчно стреч. Пробвай някъв по-тесен и нисък вариант за да стане красиво
И аз така като тебе не исках много стреч, но сега съжалявам
Успех![/quote]
За тези красавици става дума и скоро ще пробвам на живо ,как ще стои с едни гуми 245 /40/18 , ако не стане после нз ...тогава ще му мисля

Благодаря

Всичко с ЕТ до 35 става особено на сток окачване. Моите са с ЕТ30 отпред и ЕТ25 отзад и опира и напролет ще режем калници и ще снимаме филми

За тези красавици става дума и скоро ще пробвам на живо ,как ще стои с едни гуми 245 /40/18 , ако не стане после нз ...тогава ще му мисля

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Здравейте, лети джанти 5x120x16 Borbet BMW 7J , ET20 Ring 74.1-72mm ще станат ли за е46 купе. Благодаря предварително.
- kpa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M3 & 320i
donvesss написа:Здравейте, лети джанти 5x120x16 Borbet BMW 7J , ET20 Ring 74.1-72mm ще станат ли за е46 купе. Благодаря предварително.
Ще стърчат прекалено много, а и ти трябват втулки за централния отвор.
kpa написа:donvesss написа:Здравейте, лети джанти 5x120x16 Borbet BMW 7J , ET20 Ring 74.1-72mm ще станат ли за е46 купе. Благодаря предварително.
Ще стърчат прекалено много, а и ти трябват втулки за централния отвор.
Благодаря за бързия отговор, какви 16ки да търся тогава?
Кажете си мнението за ЕТ 20 8,5j e46 стоково окачване
- Stahlblau
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: направо.
- Мечтае да кара: настрани!
- Детайли за колата: винаги на борд.
Аз съм с фиксирано спортно окачване с понижаващи пружини 40/20. ЕТ 20 на задните гуми когато съм сам в колата без багаж не опира, но като седнат двама души като мене по 100 кила и опира. Също така опира здраво като се натовари багажника с неща, но аз това го правя като ходя на море само, иначе я карам сам или най-много с голямата ми дъщеря и не ми пречи особено. Въпреки това ще ролна калниците. Като застанеш над калника и борда на джантата ще го виждаш около 10 мм навън. Сега съм телефона и нета ми е трагедия, но като се прибера ще ви пусна снимки да видите как стои. Иначе окачването си прави само камбъра което е яко. Стои fat-ass като я погледнеш отзад 
Аз като поръчвах джантите си, защото са нови и имах избор от ЕТ-та реших да са така. Един известен плевенски гумар ми каза, че е невъзможно да се карат джанти с ЕТ под 35 на Е46. Е вече 3000 км ги карам. Има известни ядове, но са поправими и опрелено не е невъзможно.

Аз като поръчвах джантите си, защото са нови и имах избор от ЕТ-та реших да са така. Един известен плевенски гумар ми каза, че е невъзможно да се карат джанти с ЕТ под 35 на Е46. Е вече 3000 км ги карам. Има известни ядове, но са поправими и опрелено не е невъзможно.

Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
- hotride
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d sedan '04
- Мечтае да кара: e46 CSL
Stahlblau написа:Аз съм с фиксирано спортно окачване с понижаващи пружини 40/20. ЕТ 20 на задните гуми когато съм сам в колата без багаж не опира, но като седнат двама души като мене по 100 кила и опира. Също така опира здраво като се натовари багажника с неща, но аз това го правя като ходя на море само, иначе я карам сам или най-много с голямата ми дъщеря и не ми пречи особено. Въпреки това ще ролна калниците. Като застанеш над калника и борда на джантата ще го виждаш около 10 мм навън. Сега съм телефона и нета ми е трагедия, но като се прибера ще ви пусна снимки да видите как стои. Иначе окачването си прави само камбъра което е яко. Стои fat-ass като я погледнеш отзад
Мойта я карам на ет20 вече 10 хиляди и няма никакъв проблем, само на морето като ходих 4 човека и багажника на макс натъпкан опираше леко в калника при по-сериозни неравности и залашквания. Ролването на калници как се прави, къде мислиш да го правиш?
- Stahlblau
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: направо.
- Мечтае да кара: настрани!
- Детайли за колата: винаги на борд.
Точно така е при мен. При по-големи неравности опира само иначе не.
Ролването на калниците мисля при Ицко от Плевен да го правя, ама не мога да стигна до него... Той пък не идва на сбирки много, много последно време и така
Ти от Плевен ли си, колега? Ако да - драсни на ЛС, да ходим заедно да ни правят "липосукции" 
Ролването на калниците мисля при Ицко от Плевен да го правя, ама не мога да стигна до него... Той пък не идва на сбирки много, много последно време и така

Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
- R1d3r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 335i
- Мечтае да кара: M3 F80
- Детайли за колата: ex:E46 325, E46 330i LCI, E92 330d, E90 330d LCI
Колеги би трябвало да станат style 5 16' на E46 нали??
Някой качвал ли е такива джанти? На цифри мисля, че няма да има проблем...
Някой качвал ли е такива джанти? На цифри мисля, че няма да има проблем...
- roverrr
- Потребител
-
- Кара: E46 M43B19
- Мечтае да кара: Laborghini Aventador
Style 157 на летните 225/45/17.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- xaxo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d, E46,150 hp, 2002, automat
- Детайли за колата: facelift
Здравейте,
моля за вашето съдействие, тъй като не съм наясно със съвместимостта между джанти и гуми.
Въпроса ми е - Имам джанти със следните характеристики 6.5x16, 5x114.3, централен отвор 64.1, ET55. Карат се с гуми 205 / 60 / 16. Каква е възможно най-тясната гума, която мога да сложа на тези джанти, като височината се запази 60?
Благодаря ви.
моля за вашето съдействие, тъй като не съм наясно със съвместимостта между джанти и гуми.
Въпроса ми е - Имам джанти със следните характеристики 6.5x16, 5x114.3, централен отвор 64.1, ET55. Карат се с гуми 205 / 60 / 16. Каква е възможно най-тясната гума, която мога да сложа на тези джанти, като височината се запази 60?
Благодаря ви.
Колеги искам да сложа Ет26 9J и ще им нужда от намеса по веждите отзад на един седан.Използвам темата ако някой от вас познава хора ,които се занимават с подобна дейност, нека ми пишат на лс. Става въпрос за София или Сф.окръг! Благодаря предварително 

Нагоре високо, надолу твърдо, а по средата бият!
Здр.Предложете ми моля какъв авто адаптер за зареждане на акумулатори трябва да купя.Колко вата трябва да е? Кой са по добри,и т.н.т.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk