Група на е38 във Facebook
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Група на е38 във Facebook
Здравейте,
от доста години има група във Фейсбук, само за собственици на модела. Групата е главно с цел търговия на авточасти, аксесоари и автомобили от този модел между членовете (не комерсиална цел). В никакъв случай форума не трябва да бъде загърбван, затова моля техническите дискусии, да продължат да се водят тук.
Който иска нека се присъедини:
https://www.facebook.com/groups/404594216289118/
Лек ден.
от доста години има група във Фейсбук, само за собственици на модела. Групата е главно с цел търговия на авточасти, аксесоари и автомобили от този модел между членовете (не комерсиална цел). В никакъв случай форума не трябва да бъде загърбван, затова моля техническите дискусии, да продължат да се водят тук.
Който иска нека се присъедини:
https://www.facebook.com/groups/404594216289118/
Лек ден.
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Re: Група на е38 във Facebook
Тя групата не беше създадена с тая цел, ама в това се превърна...
Някъде има тема за нея.
Някъде има тема за нея.

Прав си за целта, аз съм я създавал все пак. Имаш ли бели мигачи (преди фейса) или лайсни за 7цата иначе?
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Да ти кажа честно, тази група можеше да се използва за далеч по-смислени и полезни неща, от поредното място за продаване... 

Аз лично предпочитам форума пред FB. Много неща съм научил за колата от тук.
Но напослвдък се изнервям да създавам теми за всяко нещо или търся кой какво има за продаване и въртя по 20 телефона днес... Просто през 'Купивам/Продавам' става бавно.
Иначе приемам предложения, за цели на групата, ако смятате, че ще е полезна.
Но напослвдък се изнервям да създавам теми за всяко нещо или търся кой какво има за продаване и въртя по 20 телефона днес... Просто през 'Купивам/Продавам' става бавно.
Иначе приемам предложения, за цели на групата, ако смятате, че ще е полезна.
5 мнения
• Страница 1 от 1