Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- atanasov_aa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
SDLS написа:Че то вярно ли има човек, който е готов да брои 23 000лв за комби, не М, не LCI![]()
Изхождайки от основните мнения на темата: Колкото по-скъпа е, толкова по-здрава ще е и по-малко пари за последваща подръжка.

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
atanasov_aa написа:SDLS написа:Че то вярно ли има човек, който е готов да брои 23 000лв за комби, не М, не LCI![]()
Изхождайки от основните мнения на темата: Колкото по-скъпа е, толкова по-здрава ще е и по-малко пари за последваща подръжка.Що да не се намери някой дето е повярвал и брои финикийските знаци.
Трябва да си луд да дадеш 23000 за такава кола,найстина. В случеа тази щеше да дойде на 20000.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

20 000 цена на обявата, а разходите по докарване, регистрации, такси и първоначални смени на консумативи, гуми и т.н.? Примерно аз решавам да ти продам колата си за 20 000лв, май никой не смята едни 4 000лв, които са вложени за 1 година, без да се сменят части по двигателя или да е правен някакъв голям ремонт. Да не говорим за каско, данъци и т.н., че веднага още 1600лв ти идват. Така че, не мисля, че точно това предложение е нормално да струва 20 000лв и да да дадеш още поне 3к. Накрая ще си караш комби без М пакер за 23 000, а в България се продават от колеги много по-гледани М варианти за по-малко пари, но никой не ги иска. Всеки ходи в автоморгите.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
SDLS написа:20 000 цена на обявата, а разходите по докарване, регистрации, такси и първоначални смени на консумативи, гуми и т.н.? Примерно аз решавам да ти продам колата си за 20 000лв, май никой не смята едни 4 000лв, които са вложени за 1 година, без да се сменят части по двигателя или да е правен някакъв голям ремонт. Да не говорим за каско, данъци и т.н., че веднага още 1600лв ти идват. Така че, не мисля, че точно това предложение е нормално да струва 20 000лв и да да дадеш още поне 3к. Накрая ще си караш комби без М пакер за 23 000, а в България се продават от колеги много по-гледани М варианти за по-малко пари, но никой не ги иска. Всеки ходи в автоморгите.

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- atanasov_aa
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 740 d xDrive M Sportpaket 2020
SDLS написа:20 000 цена на обявата, а разходите по докарване, регистрации, такси и първоначални смени на консумативи, гуми и т.н.? Примерно аз решавам да ти продам колата си за 20 000лв, май никой не смята едни 4 000лв, които са вложени за 1 година, без да се сменят части по двигателя или да е правен някакъв голям ремонт. Да не говорим за каско, данъци и т.н., че веднага още 1600лв ти идват. Така че, не мисля, че точно това предложение е нормално да струва 20 000лв и да да дадеш още поне 3к. Накрая ще си караш комби без М пакер за 23 000, а в България се продават от колеги много по-гледани М варианти за по-малко пари, но никой не ги иска. Всеки ходи в автоморгите.
Т.е. платеното каско, данъци и т.н. също трябва да се прибави към продажната цена на автомобила.

Каското, данъка, ГО-то, разходите за синя зона, винетки, масла гуми, автомивка, пастирания, консумативи влагани при нормалната поддръжка на колата и т.н., не водят до промяна на крайната цена. Това е разход с оглед на нормалната експлоатация на имуществото е си е типичен за даден автомобил. Дори за мен, е по-добре кола от Германия, отколкото със сменени консумативи и някой части тук. Дори и да я взема със сменени консумативи, пак сменям всичко. Въпрос на предпочитания. А и при нашите пътища, каквото и да е сменяно по колата то пак достига състоянието на старото. Отнася се за състояние на автомобила, което е предизвикано от качество на пътища, масла, горива, въздух и т.н.

Между другото, заради лугата през зимата, съм фен на коли внесени от Италия при някой марки.

П.П. Кола закупена от тук, спестява единствено плащането на екотаксата.
А не бе, не трябва
Преди 3 дни платих 1600лв и това, че някой ще се възползва ако я продавах и няма да плаща нищо 1 година не е голям плюс? Ако искаш го прибавяй, ако искаш не прибавяй, аз ти обяснявам, че като е платено всичко, като имаш 2 комплекта нови гуми и ти е обслужена е едно, като я купиш гола боса и без регистрация ще кихнеш още 4 000лв. Пък ти се смей

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Виж сега аз много точно съм ти го написал колата щеше да дойде до България за 20к с докарването не гледай какво пише в обявата. Никъде не става въпрос какви разходи ще има след това. Тези разходи ще ги имаш при всяка кола затова не ги смятам тях. Айде покажи ми ги тези "много по - гледани М варианти за по - малко пари", че аз нещо не ги виждам. Просто информативно, търся си Е61 след 2006, 530 или 535 дизел. Също така, както предполагам си забелязъл колата не е от авто къща. Затова това последното изречение не за мен.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
SDLS написа:А не бе, не трябваПреди 3 дни платих 1600лв и това, че някой ще се възползва ако я продавах и няма да плаща нищо 1 година не е голям плюс? Ако искаш го прибавяй, ако искаш не прибавяй, аз ти обяснявам, че като е платено всичко, като имаш 2 комплекта нови гуми и ти е обслужена е едно, като я купиш гола боса и без регистрация ще кихнеш още 4 000лв. Пък ти се смей
![]()
Не очаквай някой да ти ги оцени тези неща или пък допълнителни неща, които си слагал по колата. Дори да го направят, ще е нищожен процент от реалната цена

Исках да помогна на хората, които си купуват кола, аз моята нито я продавам, нито очаквам един ден много хора да оценят направеното. Просто давам съвет на тези, които са тук и купуват кола, че ако я вземат от някой човек, който си я е гледал и всичко и е сменено и платено ще спестят доста пари, дори и от хубаво изглеждаща немска 

- intense
- Потребител
-
- Кара: E60 LCI 530xD
- mopoto
- Потребител
-
- Кара: BMW E46
Здравейте,
Някой може ли да сподели мнение за този автомобил?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 1529333114
Благодаря!
Някой може ли да сподели мнение за този автомобил?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 1529333114
Благодаря!
- Trixster
- ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA
- Мечтае да кара: на nordschleife
Cinder написа:SDLS написа:А не бе, не трябваПреди 3 дни платих 1600лв и това, че някой ще се възползва ако я продавах и няма да плаща нищо 1 година не е голям плюс? Ако искаш го прибавяй, ако искаш не прибавяй, аз ти обяснявам, че като е платено всичко, като имаш 2 комплекта нови гуми и ти е обслужена е едно, като я купиш гола боса и без регистрация ще кихнеш още 4 000лв. Пък ти се смей
![]()
Не очаквай някой да ти ги оцени тези неща или пък допълнителни неща, които си слагал по колата. Дори да го направят, ще е нищожен процент от реалната цена
Иво, не знам защо се изказваш така. Ти поне си от хората които не пестят средства за колите си, но и не ги продаваш на безценица. Не смятам, че всички вложени средства ги отписваш с лека ръка, а напротив всичко си е в сметката. ;-)
"We are what we repeatedly do. Excellence, then, is not an act, but a habit."
Aristotle
Aristotle
Колеги мнения за тази кола ? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=as4rqi
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
малко по нагоре е писаноз а тази кола 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Trixster написа:Cinder написа:SDLS написа:А не бе, не трябваПреди 3 дни платих 1600лв и това, че някой ще се възползва ако я продавах и няма да плаща нищо 1 година не е голям плюс? Ако искаш го прибавяй, ако искаш не прибавяй, аз ти обяснявам, че като е платено всичко, като имаш 2 комплекта нови гуми и ти е обслужена е едно, като я купиш гола боса и без регистрация ще кихнеш още 4 000лв. Пък ти се смей
![]()
Иво, не знам защо се изказваш така. Ти поне си от хората които не пестят средства за колите си, но и не ги продаваш на безценица. Не смятам, че всички вложени средства ги отписваш с лека ръка, а напротив всичко си е в сметката. ;-)
Казвам го, защото е реалност. Никой не го интересува какво си правил по колата, при положение, че има и други коли, "същите", които са доста по-евтини. 550ката я продадох под пазарната и цена, като включих и 19-ките + 20ките. Само 19ките с гумите бяха поне 2к отгоре, но като знам, че по-добра оферта няма да имам... М5-цата я продадох на един Португалец, който я поиска в абсолютно сток форма - махнах джанти, фолио, генерации, дори фаровете. В България дори по телефона не се обаждаха

Така че не очаквайте някой да ви даде 5-10к отгоре, защото вие сте се набили толкова за да си направите колата по ваш вкус