Последното нещо което си купихте и НЕ сте доволни?
Модератор: Общи модератори
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Re: Последното нещо което си купихте и НЕ сте доволни?
Да,да върнал съм я...дори вече ми изплатиха сумата...
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
TNT написа:На тази фирма всичките продукти са отвратителни, дори да са в годност
Само пушения им кашкавал е уникален !
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Алкател ОТ Поп Ц2, търсих работен телефон и от Мтел ме зарадваха срещу 10лв. Въпреки, че мразя андроид, си викам все ще става за "ало", да ама не. Отваратителен и бавен телефон, и за капак му се напълни дисплея с прах, който влиза през слушалката.
Поне на падане държи, пенсионирах го работещ след десетина срещи с асфалта, ако изобщо може да се каже "работещ" за това чудо на техниката.
Поне на падане държи, пенсионирах го работещ след десетина срещи с асфалта, ако изобщо може да се каже "работещ" за това чудо на техниката.
Philips...
Тази марка май ще я заклеймя. От последните четири неща, само една бръсначка бачка добре.
Скара - топ модел 250 лева, дават ѝ да прави пилешко за 6 минути, тя не може за 1 час и то става на подметка...
Ютия - за 400 лева, пак от върховите модели - 1 гладене няма с нея, така и не пусна пара...
Слушалки - 80 лева - бяха доста ОК, но издържаха 1-2 месеца и се почнаха смущенията и проблемите...
За тези пари определено не очаквах такъв резултат, да не говорим, че то хубави имат гаранции и повечето неща ще дадат чисто нови, ама времето което стоиш без тези уреди?
И най-фрапантното е, че тези неща си дойдоха прецакани от раз... Нямат ли качествен контрол, вярно ли за България идват други партиди не знам... В нета пълно с добри ревюта (UK/USA), а какво става тука....
Определено следващата бяла техника няма да е от тях
Тази марка май ще я заклеймя. От последните четири неща, само една бръсначка бачка добре.
Скара - топ модел 250 лева, дават ѝ да прави пилешко за 6 минути, тя не може за 1 час и то става на подметка...
Ютия - за 400 лева, пак от върховите модели - 1 гладене няма с нея, така и не пусна пара...
Слушалки - 80 лева - бяха доста ОК, но издържаха 1-2 месеца и се почнаха смущенията и проблемите...
За тези пари определено не очаквах такъв резултат, да не говорим, че то хубави имат гаранции и повечето неща ще дадат чисто нови, ама времето което стоиш без тези уреди?
И най-фрапантното е, че тези неща си дойдоха прецакани от раз... Нямат ли качествен контрол, вярно ли за България идват други партиди не знам... В нета пълно с добри ревюта (UK/USA), а какво става тука....
Определено следващата бяла техника няма да е от тях

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- pimpo
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46
- Детайли за колата: N42B20
dunlop sport bluresponse
По-калпава гума не бях карал до сега.
1. Сцеплението на гумите беше равностойно на 7 годишните Мишленки които смених!
2. При странично татоварване гумата се суче като кашкавал. Страничния борд е толкова тънък, че с ръка мога да го смачкам като вестник!
3. Махнах ги и на тяхмо място сложих Firestone SZ90 и то доста по стари от Дънлопа - много по-добро сцепление, никакво засукване!
Ето ги красавците от които да бягате

По-калпава гума не бях карал до сега.
1. Сцеплението на гумите беше равностойно на 7 годишните Мишленки които смених!
2. При странично татоварване гумата се суче като кашкавал. Страничния борд е толкова тънък, че с ръка мога да го смачкам като вестник!
3. Махнах ги и на тяхмо място сложих Firestone SZ90 и то доста по стари от Дънлопа - много по-добро сцепление, никакво засукване!
Ето ги красавците от които да бягате
Кога се пише "И" и кога "Й"
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
1. В българския език няма дума, която в множествено число да завършва на "й"!!!
грешно --> правилно
- вибраций --> вибрациИ
- консултаций --> консултациИ
2. Думи в които може да има "и" или "й" според смисъла. Примери:
- моменТА в коЙто (ед.число)... / ...моментИТЕ в коИто... (мн. число)
- коЙ човек (ед. число) / коИ хора (мн. число)
- някоЙ човек (ед.число) / някоИ хора (мн.число)
- Моля не ме безпокоЙте! / Не, не ме безпокоИте
- един завоЙ (ед.ч.) / много завоИ (мн.ч.)
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Печен чипс на Лейс за 3.5лв.
Ям го 2ра седмица.....
Ям го 2ра седмица.....

Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
Сифонче за баня:
ето такава глупост....

При натискане кръглата плочка излиза нагоре и водата се оттича... до тук добре идеята е супер, но опората от която се оттласва пружинката е толкова кекава, че за 6 месеца това е 2 ри сифон заминал...малоумно прокарания канал в банята доста стеснява полето за действие с други сифони, а не ми се кърти...
ето такава глупост....

При натискане кръглата плочка излиза нагоре и водата се оттича... до тук добре идеята е супер, но опората от която се оттласва пружинката е толкова кекава, че за 6 месеца това е 2 ри сифон заминал...малоумно прокарания канал в банята доста стеснява полето за действие с други сифони, а не ми се кърти...

Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
intention написа:Сифонче за баня:
ето такава глупост....
Не така де

иначе може да го изкъртиш и да сложиш друг на негово място, поне размера са спазили китайците ...

Заради същия си къртих банята след 8 месеца....38 лева му беше цената,и просто тази част в която влиза тръбата беше изгнила,механизма се прецака много по-бързо
Само като го видях на снимката побеснях

Само като го видях на снимката побеснях

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Едни рафтове от Лидл (Shelving Unit 100/45/190), 3 броя по 75 лева = 225 лева. Изглеждаха надеждни в опаковката, имаше германското знаме на етикета и пишеше 3 години гаранция, даваха им по 65 кг. товар на един рафт (!?!). Купих ги, защото ми трябваха за гаража, обаче... няма такъв боклук.

По принцип съм доволен от стоките от Лидл, накупил съм и ползвам много от техните инструменти. Като отношение цена / качество нямат грешка. Ето тук съм наредил част от тях на капака на баварчето:

Имам още толкова от техните иснтрументи - прахосмукачка, водоструйка, верижен трион... всичко върши работа. Обаче с тия рафтове са се изложили тотално. Направени са от много тънка ламарина, огъват се от собствената си тежест (за товар изобщо не говоря), много нестабилни, разпаднаха се при опита ми да ги преместя на половин метър до стената.
Не се лъжете да купувате от тях - ще си нарежете ръцете на острите ръбове, ще се мъчите часове наред да ги сглобите и накрая ще имате куп криви и непотребни ламарини.

По принцип съм доволен от стоките от Лидл, накупил съм и ползвам много от техните инструменти. Като отношение цена / качество нямат грешка. Ето тук съм наредил част от тях на капака на баварчето:

Имам още толкова от техните иснтрументи - прахосмукачка, водоструйка, верижен трион... всичко върши работа. Обаче с тия рафтове са се изложили тотално. Направени са от много тънка ламарина, огъват се от собствената си тежест (за товар изобщо не говоря), много нестабилни, разпаднаха се при опита ми да ги преместя на половин метър до стената.
Не се лъжете да купувате от тях - ще си нарежете ръцете на острите ръбове, ще се мъчите часове наред да ги сглобите и накрая ще имате куп криви и непотребни ламарини.
Excellent! Steven is my name!
- intention
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 Alpinweis Е39 Silver
- Мечтае да кара: BMW с несвалени наелони на седалките!
- Детайли за колата: С Vanos без Vanos - все М50В20
GKuzmanov написа:intention написа:Сифонче за баня:
ето такава глупост....
Не така детози сифон си го купил за 2.80лв. какво очакваш ? Аз имам такъв на 5 години ама струваше 40лв.
иначе може да го изкъртиш и да сложиш друг на негово място, поне размера са спазили китайците ...
Колега 100 % хазяйнът ми е сложил китаец , 100 % и аз взех китаец за 8 лв. ( а не 2.80, но все тая).
Иначе на фасон го докарва, но откъм издръжливост...
Jordana написа:Аурата на класиките от 80те години леко е претопена в морето от безлични возила .
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

За нищо на света не си купувайте тези капки за нос,ефекта е НУЛЕВ,просто НУЛЕВ...бях си със запушен нос,и все още съм със запушен нос...пари на вятъра !
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Ето тези маратонки от Reserved. Невероятни боклуци, купих ги преди 2 седмици, имат дупка в подметката, разлепиха се отстрани "имитация на шев".. Пълен ужас. Малко по-късно днес отивам да ги връщам. Аа да, напука се и кожата отгоре на пръстите. Цената им беше 69.99лв.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
randity написа:Ето тези маратонки от Reserved. Невероятни боклуци, купих ги преди 2 седмици, имат дупка в подметката, разлепиха се отстрани "имитация на шев".. Пълен ужас. Малко по-късно днес отивам да ги връщам. Аа да, напука се и кожата отгоре на пръстите. Цената им беше 69.99лв.
Купих си подобни за 25лв и още нищо има няма обувам ги от 2-3 месеца..

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
БМВ 320d написа:randity написа:Ето тези маратонки от Reserved. Невероятни боклуци, купих ги преди 2 седмици, имат дупка в подметката, разлепиха се отстрани "имитация на шев".. Пълен ужас. Малко по-късно днес отивам да ги връщам. Аа да, напука се и кожата отгоре на пръстите. Цената им беше 69.99лв.
Купих си подобни за 25лв и още нищо има няма обувам ги от 2-3 месеца..
Купих ги за работа, и понеже ходя пеша много гледах да са удобни, кожени и реших да заложа на малко по-скъпо.. Е .. заложих.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..