Смяна на ключ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- tcf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328i
- Мечтае да кара: E36 AC Schnitzer CLS / W140
Re: Смяна на ключ
Малко да възродя темата.
Свалих вече всичко което можеше да се свали от донора и вече мисля да се захващам да правя трансплантацията.
Такааа,разполагам с това:

Алармата се оказа че ще се маха и ще се слага нова която после да се свърже към централното след като го направя да е с дистанционното.
Така че чакам съвети и напътствия
.
Свалих вече всичко което можеше да се свали от донора и вече мисля да се захващам да правя трансплантацията.
Такааа,разполагам с това:

Алармата се оказа че ще се маха и ще се слага нова която после да се свърже към централното след като го направя да е с дистанционното.
Така че чакам съвети и напътствия

"I'm an artist. You give me a fucking tuba, I'll get you something out of it."

Защо ще я махаш? Най-заводската аларма е една от доста редките екстри, които могат да се ретрофитнат в Е36.
- tcf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328i
- Мечтае да кара: E36 AC Schnitzer CLS / W140
liloff написа:Защо ще я махаш? Най-заводската аларма е една от доста редките екстри, които могат да се ретрофитнат в Е36.
Защото е развалена,близо година не можеше да се включи,после изведнъж се включи и не спря да пищи докато не и махнахме един бушон.
Никой алармаджия не ще да я оправи. Така че махаме я и слагаме нова,свързваме я с централното и с ключа с вграденото дистанционно.
"I'm an artist. You give me a fucking tuba, I'll get you something out of it."

- PROPELLER
- SPACEMAN!
-
- Кара: USS ENTERPRISE
- Мечтае да кара: ЗВЕЗДОЛЕТ
Понеже не успях да намеря тема,по-близка до моя проблем и реших да пиша в тази!
Алармата с която съм, изпрегна тотално. Никой алармаджия не му се занимава-не че е пълно с алармаджии в моя град
Та мисълта ми е дали някой може да предложи схема на връзване на централно с ключ с трите бутона, на който приемника е в огледалото,че да приключвам с това, че ми писна да бъркам с ключа в патронника на вратата всеки път!!!
Също приемам всякакви други ОЕМ предложения!!!
Алармата, с която купих колата /вече неработеща/ е като на снимката! Ако някой продава такава работеща,също ме устройва!!!
Алармата с която съм, изпрегна тотално. Никой алармаджия не му се занимава-не че е пълно с алармаджии в моя град

Та мисълта ми е дали някой може да предложи схема на връзване на централно с ключ с трите бутона, на който приемника е в огледалото,че да приключвам с това, че ми писна да бъркам с ключа в патронника на вратата всеки път!!!

Също приемам всякакви други ОЕМ предложения!!!

Алармата, с която купих колата /вече неработеща/ е като на снимката! Ако някой продава такава работеща,също ме устройва!!!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
лятото направих това на моето Е36 но ... не знам дали съм те разбрал правилно
колата ми беше 92' със стария модел централно..
имах всичко необходимо за поставянето на комфорт с аларма, но заради това подмених цялата вътрешна инсталация на колата.
изхвърлих старата и поставих новото окабеляване, сменя се и машинката на централното на резарвоара
поставих и по новите 4 Ел съкла със съответното окабеляване и за тях..
работата е много но пък стана добре..
направих си такъв ключ с 3 бутона и си обучих дистнаоционното му с моето огледало и всичко е супер
колата ми беше 92' със стария модел централно..
имах всичко необходимо за поставянето на комфорт с аларма, но заради това подмених цялата вътрешна инсталация на колата.
изхвърлих старата и поставих новото окабеляване, сменя се и машинката на централното на резарвоара
поставих и по новите 4 Ел съкла със съответното окабеляване и за тях..
работата е много но пък стана добре..
направих си такъв ключ с 3 бутона и си обучих дистнаоционното му с моето огледало и всичко е супер
- PROPELLER
- SPACEMAN!
-
Хм-ДА, правилно си ме разбрал!
Колата ми е купе-94г и си е с комфорт по вин, т.е. не би трябвало да имам проблем да сложа такова огледало с приемник за сигнал от ключа с трите бутона и да си тръгне като пич
Съответно с нов ключ на който ще прехвърля платката от стария /донора/ и ще го обуча впоследствие и ще го нарежа при ключар за моите си патронници!
Колата ми няма EWS
Само ми трябва схемата на връзване на кабелите от огледалото!
Колата ми е купе-94г и си е с комфорт по вин, т.е. не би трябвало да имам проблем да сложа такова огледало с приемник за сигнал от ключа с трите бутона и да си тръгне като пич

Съответно с нов ключ на който ще прехвърля платката от стария /донора/ и ще го обуча впоследствие и ще го нарежа при ключар за моите си патронници!
Колата ми няма EWS
Само ми трябва схемата на връзване на кабелите от огледалото!
До колкото съм запознат трябва и комфорт модулът от колата, чиято собственост е ключа и огледалото. Защото въпросният комфорт има вградена функция за алармата. Колко е достоверно вярно не знам, защото лично не съм пробвал този ретрофит все още.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
PROPELLER написа:Съответно с нов ключ на който ще прехвърля платката от стария /донора/ и ще го обуча впоследствие и ще го нарежа при ключар за моите си патронници!
Това с нарязването ме вкара в голям филм...
Ходих при 3-ма ключари в Плевен, като двама отказаха, а третият имаше сериозни главоболия. Наряза ключа, отидох до колата - няма никой; влиза в патронника, но не може да се завърти... Връщам се, започна се ръчната доработка с пилата, но пак нямаше ефект. Оказа се, че двете страни на ключа са станали различни...
Опита се да нареже втори (голям късмет, че имаше същите заготовки), но резултатът беше същия...
Накрая ми върна парите за нарязването и една нова заготовка и ме прати да си търся друг ключар, след като съсипа две заготовки...
Сега ще пробвам в София да видим какво ще стане.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- PROPELLER
- SPACEMAN!
-
ХМ странно!
Аз като купих колата,мисля 2006г беше, веднага си направих ключ за резервен, че имах само един и нямах никакви проблеми с ключаря.
Стана си от първия път!
Първата снимка е оригиналния а втората е нарязания нов , с който още не съм си карал колата
Аз като купих колата,мисля 2006г беше, веднага си направих ключ за резервен, че имах само един и нямах никакви проблеми с ключаря.
Стана си от първия път!
Първата снимка е оригиналния а втората е нарязания нов , с който още не съм си карал колата

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
за ключа няма проблем да се обучи към което и да е огледало. само трябва да са съвместими като модел..
ГМ пак може да е произволен но да има окабеляване за тази функция към самото огледало. то е един кабел по който огледалото казва на модула за дистанционно отключване
мога да потърся схемата.. имам я някъде
ГМ пак може да е произволен но да има окабеляване за тази функция към самото огледало. то е един кабел по който огледалото казва на модула за дистанционно отключване
мога да потърся схемата.. имам я някъде
- PROPELLER
- SPACEMAN!
-
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
PROPELLER написа:ХМ странно!
Стана си от първия път!
Първата снимка е оригиналния а втората е нарязания нов , с който още не съм си карал колата![]()
А пробвал ли си го? Да не се окаже, че не става

Вероятно съм попаднал на кофти ключар или машината му е кофти, знам ли...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
- PROPELLER
- SPACEMAN!
-
А пробвал ли си го? Да не се окаже, че не става
Пробвах го веднага след нарязването,пред ключаря

Eто ви я схемата 

Мъжът струва точно толкова,
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3