Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
Re: iOS тема
Малко съм разочарован от камерата на 6s ... т.е. не малко, а доста съм разочарован. Ще кажете - достатъчно добра е - да, но вече дори не е близо до най-добрите в камери в телефон
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Аз не виждам голяма разлика с шестицата.Функцията Live Photos е забавна иначе.А и много скоро фейсбука ще позволи прикачването на кратък клип за профилна снимка,та епъл бързо са се ориентирали към това.Всъщност 6S прави голям скок с предната камера.Селфиманиаците ще бъдат най-доволни от това.
като цяло телефона наистина не е нищо кой знае колко повече от чистата шестица.Ако не си с 5 или 5S тези които са с шестици нямат основание да се замислят да си го купуват.
като цяло телефона наистина не е нищо кой знае колко повече от чистата шестица.Ако не си с 5 или 5S тези които са с шестици нямат основание да се замислят да си го купуват.
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
© написа:Малко съм разочарован от камерата на 6s ... т.е. не малко, а доста съм разочарован. Ще кажете - достатъчно добра е - да, но вече дори не е близо до най-добрите в камери в телефон
Не знам кое не ти харесва в камерата аз видях вече доста изображения заснети от него на приятели и смея да твърдя че е дооста добра .
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

Ревютата из интернет сочат, че изостава от S6 пък и от други телефони . Това въобще не ми харесва, като ще е в горния ценови клас телефон, нямат право на такива издънки. Иначе на мен и 5s ми е напълно достатъчен, но не в това е проблема - 4 мегапиксела отгоре и нищо повече.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
По какви показатели пък толкова да изостава?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- ggb
- ентусиаст
-
Къде видяхте че изостава не знам това са мега глупости.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Не ги знам още показателите защото нямам нито един от тези телефони, но като напишеш в Гугъл излиза това - върха е отсъпен
- ggb
- ентусиаст
-
© написа:Не ги знам още показателите защото нямам нито един от тези телефони, но като напишеш в Гугъл излиза това - върха е отсъпен
Глупости няма такова нещо.

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ми трябвало е да му сложат още 30-40 ядра в процесора + поне 16ГБ рам ....... та поне да бие по олигофрения андроида дето иска процесорна мощ като на суперкомпютър

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
© написа:Ревютата из интернет сочат, че изостава от S6 пък и от други телефони . Това въобще не ми харесва, като ще е в горния ценови клас телефон, нямат право на такива издънки. Иначе на мен и 5s ми е напълно достатъчен, но не в това е проблема - 4 мегапиксела отгоре и нищо повече.
Не знам колко да изостава ама прочутия S6 EDGE на Самсунг го имах в два броя и го продавах на 1400, 1300, 1200 та накрая заминаха на 1100 с триста зора. (Единия даже на бартер). Уж много як, топ модел, да си ебе майката всички го търсят и кор. Чисто нови, неразпечатвани кутии на цена от операторите по 1800лв. Като е толкова добър що никой не го купува баси?
А Айфона в първите 2-3 дни продажба пак потроши всички рекорди и реализира количества, които самсунгите ги правят по 4-5 месеца пък е зле и отстъпва..

Един телефон не е само батерия, камера, дисплей, тегло, размер и т.н. всяко по отделно. Всяка една фирма би могла да направи едно от тези неща да бъде светлинни години пред другите. Въпроса е всичките да бъдат в достатъчно добре подбрана комбинация тъй, че всичко да е достатъчно добро.
Говоря конкретно за камерата за което ме е яд. Ясно че един телефон не е само камера, но просто съм свикнал всичко да е на топ ниво, а при камерата развитието е малко и това вече не е така
- ggb
- ентусиаст
-
© написа:Говоря конкретно за камерата за което ме е яд. Ясно че един телефон не е само камера, но просто съм свикнал всичко да е на топ ниво, а при камерата развитието е малко и това вече не е така
Добре покажи някоя снимка която си правил за да може да прецениме и ние.

Не мога да покажа снимка - това е ясно. Нито съм решил да си купя дърво като самсунг s6. Просто съм свикнал всичко да е на топ ниво, излиза нов модел, очаквам да е така, но с камерата развитието е малко и тя ИЗОСТАВА от другите телефони от същия клас. Това е
- ggb
- ентусиаст
-
Дано Краси Атцалов да не ми се разсърди че поствам негова снимка от Айфон 6S но аз не виждам проблем със снимката.
Напротив невероятна е. 2
Напротив невероятна е. 2

- -Юли-
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин.....
- Мечтае да кара: на ток.....
- Детайли за колата: 2007--2012->е36 m43b16 95г седан
2012--2013->е36 m52b28 95г седан
2013--2015->е46 m52b20tu 2000г купе
2015--2016->е46 m54b30 2001г купе
2016---e46 m47TUd20 2003г компот
2019---e90 m47 2006
2020—е38 m62b44 1999 + golf 6 2010
първата е samsung s6 edge plus втората е на iphone 6!! вие преценете кое прави по хибави снимки!!!правени са преди една седмица !!!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Тия опели горящи много и невървящи, трошливи, с външен вид на фейслифтова каруца, с пластмасови табла и салони от плат за пердета, гниещи и без никви екстри ......,бмв-та ги оставeте на нас балъците!!!!