Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: iOS тема
За съжаление, мисля че влизаме пак в същата ера на 5-6-7 години посдредственост, в която Нокиа царуваше.
Първия iPhone, който си купих беше $399 (2007г.), после почнаха да се изхвърлят. Никога не съм се радвал така на устройство, въпреки че по това време работата ми беше свързана с Palm и се бях нагледал на всякакви устройства. Не знам що толкова наблягаш на цената...
Първия iPhone, който си купих беше $399 (2007г.), после почнаха да се изхвърлят. Никога не съм се радвал така на устройство, въпреки че по това време работата ми беше свързана с Palm и се бях нагледал на всякакви устройства. Не знам що толкова наблягаш на цената...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
То преди години телефоните имаха радио и фенерче като най-богато оборудване, докато сега хардуера им, който се събира в джоба, може да бие без проблем компютър среден клас 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
И тогава имаше подбни устройства, но не бяха популярни в България. Потърсете примерно sony clie... никой и не се сещаше да сложи телефон вътре не знам защо.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
То и сега масовия потребител не ползва кой знае колко пълноценно предоставения му смартфон.
И си прав- и преди имаше мобилни устройства които слагаха целия офис в джоба ти.Но бяха ''бизнес'' клас.Сега и дечурлигата имат айфон.
Просто се превърна в имиджмейкър смартфона а не в полезно устройство.От там и изкуствено завишените цени.да,за мен цените им са един от съвремените икономически балони.
Всички могат да видят в сайтове като течрадар реалната стойност на производство на айфона.ВСичко отгоре е добре реализирана печалба от суетата на хората.Нищо повече.Ако не печелеха в трицифрени числа проценти от всеки телефон ,Епъл нямаше да им се налага да ползват вратичките на Люксембург оставени от Юнкер да си крият реалните печалби

И си прав- и преди имаше мобилни устройства които слагаха целия офис в джоба ти.Но бяха ''бизнес'' клас.Сега и дечурлигата имат айфон.
Просто се превърна в имиджмейкър смартфона а не в полезно устройство.От там и изкуствено завишените цени.да,за мен цените им са един от съвремените икономически балони.
Всички могат да видят в сайтове като течрадар реалната стойност на производство на айфона.ВСичко отгоре е добре реализирана печалба от суетата на хората.Нищо повече.Ако не печелеха в трицифрени числа проценти от всеки телефон ,Епъл нямаше да им се налага да ползват вратичките на Люксембург оставени от Юнкер да си крият реалните печалби

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Здравейте,
Мога ли да си върна версията на iOS от 9.0.2 на 8.4.1? Имам едно специализирано приложение което на практика на ми работи, всички екрани са размазани, като малките букви са големи а големите малки (става дума за шрифтове). Датите въобще не ми се показват на екрана..
От съпорта на това приложение ми казаха, че най-рано след 3 седмици ще успеят да направят ъпдейт.
Опитах през iTunes но не ми дава, май съм пропуснал времето в което мога да я върна...
Мога ли да си върна версията на iOS от 9.0.2 на 8.4.1? Имам едно специализирано приложение което на практика на ми работи, всички екрани са размазани, като малките букви са големи а големите малки (става дума за шрифтове). Датите въобще не ми се показват на екрана..
От съпорта на това приложение ми казаха, че най-рано след 3 седмици ще успеят да направят ъпдейт.
Опитах през iTunes но не ми дава, май съм пропуснал времето в което мога да я върна...
Мисля, че цената все пак се оправдава донякъде, защото аз например почти съм се отказал от ползването на таблет и дори лаптоп заради телефона. Да не говорим, че може да се сравнява със среден фотоапарат. Нормално е да не платя 400 долара за него вече, а малко повече след като до известна степен замества други устройства, които съм ползвал. Е цени над 1500 лв ми се струват прекалени, но след като започнат нормалните продажби съм сигурен, че нов ще е около или под 1500лв.
Колкото до имиджа - какъв имидж може да си създаваш чрез телефон в днешно време
Всеки е с някакъв телефон със сензорен екран и честно казано поне малко да си се интересувал за да познаеш веднага дали струва 200лв или 2000
Колкото до имиджа - какъв имидж може да си създаваш чрез телефон в днешно време

Последна промяна © на 01 Окт 2015, 17:12, променена общо 1 път
axel.folu написа:xela написа:Здравейте,
Apple подписват старите версии 3 дни само дефакто имаш 3 дни само като инсталираш новата версия
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Напълно съм съгласен. Цената реално не е малка,но получаваш повече by any means. Аз фотоапарат и камера нямам отдавна, докато преди имах. Сега като ми пристигне 6s-а мисля вече тотално приключваме въпроса с фототехниката, с 4К video recording и 12MP камерата ми е повече от достатъчно, отделно удобството, че не свързваш и не прехвърлящ нищо по кабели.
Колкото до другите неща, цената на хардуера не е само критерий. В днешно време е много по-трудно да се събере такъв хардуер в толкова тънко устройство, изискването да работи нон стоп и да му държи батерията, та дори световен производител като Foxconn се озорва понякога, а си иска и добро проектиране. Не е като едно времешните нокии, където стават за бой с кучета сега. А и в крайна сметка има евтини алтернативи, пак смартфони. Apple никога не са имали евтини продукти, още едно време iPod-а струваше $250, докато нормален мп3 плеър беше $20
Вече не се подписва старата версия.
Колкото до другите неща, цената на хардуера не е само критерий. В днешно време е много по-трудно да се събере такъв хардуер в толкова тънко устройство, изискването да работи нон стоп и да му държи батерията, та дори световен производител като Foxconn се озорва понякога, а си иска и добро проектиране. Не е като едно времешните нокии, където стават за бой с кучета сега. А и в крайна сметка има евтини алтернативи, пак смартфони. Apple никога не са имали евтини продукти, още едно време iPod-а струваше $250, докато нормален мп3 плеър беше $20

xela написа:Здравейте,
Вече не се подписва старата версия.
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
xela написа:Здравейте,
Следвай тези указания.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Тя не се подписва (8.4.1) и да ги следва няма да стане.
Вече дори 9.0 не се подписва, само 9.0.1 и 9.0.2(настоящата) се подписват. т.е само тях може да върнеш по този начин.
Вече дори 9.0 не се подписва, само 9.0.1 и 9.0.2(настоящата) се подписват. т.е само тях може да върнеш по този начин.
- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
Съжалявам тогава за потребителя.
До понеделник можеше......
До понеделник можеше......
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
b00st написа:Сега като ми пристигне 6s-а
чакай, че още си ми под въпрос

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Момчета, сравнително нов съм в тази тема и имам следния въпрос: Снимките ми са раздели в следните албуми: Camera roll, My photo stream, Panoramas, Instagram и Layout. Последните три са ми ясни. В My photo stream ми пази последните 1000, а в Camera roll е всичко останало. Въпроса ми е следния. Доста снимам и свалям от разни приложения и всичко го тъпче на едно място, а именно Camera roll. Как мога да ги разделя на такива, които съм снима аз, printsceen-и, свалени от Facebook, свалени от tumblr и т.н.?
iPhone 5 с iOS 7.1.2
iPhone 5 с iOS 7.1.2

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията