Информация 318tds
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
Информация 318tds
Знае ли някой какво налягане трябва да дава подкачващата помпа от резервоара до ГНП-то!
За да не пиша нова тема, горивният филтър трябва ли да има клапан вътре в него който да не позволява на нафтата да се връща в резервоара?
За да не пиша нова тема, горивният филтър трябва ли да има клапан вътре в него който да не позволява на нафтата да се връща в резервоара?
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
Колега много ти благодаря, ако може да ми кажеш номера по някоя фирма защото тук ми вадат едни които са без / става въпрос за Велинград/ .Предварително ти благадаря!!

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
Проблема ми е че някой път не иска да пали, горивният филтър за който става дума трябва да има клапан който да задържа горивото да не се връща в резервоара , след като сложих някакво измислено клапанче точно преди филтъра проблемите ми изчезнаха. и защото искам всичко да си е както трябва си търся точно този филтър , същото се и получава при 2.5 tds след 01/95г . За помпата попитах защото си помислих че не дава достатъчно дебит, защото тя върти и горивото в резервоара от едната в другата полувина , но се оказа че тя е здрава. Това е , затова ми трябва номера на някоя качествена марка за да си го купя, ЗАМЕСТИТЕЛИТЕ КОИТО ГИ ДАВАТ НЕ СТАВАТ ЗАЩОТО НЯМАТ КЛАПАН ВЪТРЕ В ТЯХ
За съжаление го разбрах прекалено късно ,първото нещо което трябва да се провери когато колата не ще да пали е ФИЛТЪРА, съжалявам за хората които са правели ангренаж и проблема си е останал!!!!
За съжаление го разбрах прекалено късно ,първото нещо което трябва да се провери когато колата не ще да пали е ФИЛТЪРА, съжалявам за хората които са правели ангренаж и проблема си е останал!!!!
6 мнения
• Страница 1 от 1