Термометър
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Термометър
Термометъра ми показва постоянно -30 а пък навън е 19градуса
някой може ли да ми каже каде е проблема и евентуално каде се намира датчика за да видя дали го имам въобще.. мерси

BMW never stop's ....
Любо Тодоров
Любо Тодоров
а
датчика се намира на предната броня, на капачето до халогена от шофйорската страна.
а може и да има нужда да рестартираш, като дадеш на контакт и след това откачиш клемите на акумолатора.
а може и да има нужда да рестартираш, като дадеш на контакт и след това откачиш клемите на акумолатора.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Това не го разбрах много много ама хаиде ... сега важното е че там кадето ми каза не виждам нищо което да наподобява датчик, нали е зад капачката дето има едно кръгло гнездо а пред него на капачката има малка дупчица. Там няма нищо от каде да намеря такъв датчик и каде да му търся кабела за да го вържа след това ...
BMW never stop's ....
Любо Тодоров
Любо Тодоров
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Датчикът е с букса- само трябва да намериш гнездото, където се включва. Преди време ми сваляха бронята и после ми показваше -30. Нормализира се до -1 при всяко палене, като покарам почваше да става "по- студено"- отиваше към - 3 и нататък. Оказа се, че има лош контакт в буксата. Съветвам те да си вземеш нов датчик, ако държиш да ти показва точно.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Някъде зад капачето и точно зад дупката му се намира едно като пръстенче. В него отзад се надява датчика, който малко прилича на химикал. Абе не точно, ама е нещо подобно. А кабелът му с буксата отива до гнездото, което трябва да намериш. Ако не се справяш , по- добре потърси някой, който го е правил. Първият път винаги е трудно 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
И при мен показва -30, но аз знам защо - престилката е чупена има-нема 5-6 пъти са телчища и е чудо
Нема въобще къде да се слагат ни халогени, ни капачки за тях:) Датчика отдавна е заминал, както и половината окабеляване май

BMW only!
а
значи като погледнеш през дупчицата се вижда края на едно гумено като електродче късо то има щипки към бронята а иначе е вързано със жълта букса.
10 мнения
• Страница 1 от 1