Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
ако искаш поне малко да разбираш сядаш и четеш .. с писане не става
като гледам какви обяви си набелязал разни милионници битурбо ,явно имаш пари за харчене в изобилие 

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
j0vani написа:Колеги може ли някой да ми даде отговор.. извинявам се ако ставам нахален но наистина не разбирам много от тези коли.
Потърси си кола от частно лице. Обяви, в които пише "FULL", PERFEKTNA", "UNIKAT" и т.н. може да не ги гледаш изобщо. Нито са FULL, нито са перфектни, нито има нещо уникално в тях - точно обратното е. Провери цените на сходни коли в Германия примерно, като модел, екстри, км и т.н. и би трябвало да ти светне лампичката, че тези тук са значително по-евтини.

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Колеги дава ми 3 грешки ако можете да помогнете какво означават точно и как да ги отстраня:
А589 Communication with stepper motor box 1 impaired
A58A Communication with stepper motor box 2 impaired
A58C Ride-level sensor,rear faulty
благодаря.
А589 Communication with stepper motor box 1 impaired
A58A Communication with stepper motor box 2 impaired
благодаря.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
Това ти е задния датчик за нивото на фаровете.
Това ти е задния датчик за нивото на фаровете.
Другите две грешки са за липса на комуникация с контролерите на всеки фар, които управляват моторчета на фаровете. Намират се покрай фаровета, така че погледни да не би да има нещо разкачено.
Двете кутийки (box 1 / box 2) би трябвало да изглеждат така:

Двете кутийки (box 1 / box 2) би трябвало да изглеждат така:

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
благодаря колеги ще видя какво има и ще пиша. да допълня,че май тея грешки излязоха след преминаването през една сериозна бабуна.дано всичко да е наред 

От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- blackyhn
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530D 218hp
- Мечтае да кара: Параход
Здравейте, колеги.
Вече доста дълго време си търся Е60 530d за семейна кола. Не ме интересуват М пакетите и джантите ... искам колата да е изрядна за да си возя семейството с нея. За една седмица прегледах 5 автомобила на цена около 17к и всички бяха с дефектни скоростни кутии, заминали дюзи, кормилни рейки ... абе все са ПЕРФЕКТНИ ама не съвсем. Та реших да потърся малко и около извора - тук.
Видях обявата на един колега от Гоце-то. Нов съм тук и не знам дали може да му се има доверие и струва ли си да се бие път до там.
Говоря за :
viewtopic.php?f=46&t=394602
Ако надушите подобни оферти, моля пишете ми на лични но знайте МАЙСТОРА МИ Е КАТО РЕНТГЕН!
Та ... да не си губим времето взаимно.
Благодаря!
Вече доста дълго време си търся Е60 530d за семейна кола. Не ме интересуват М пакетите и джантите ... искам колата да е изрядна за да си возя семейството с нея. За една седмица прегледах 5 автомобила на цена около 17к и всички бяха с дефектни скоростни кутии, заминали дюзи, кормилни рейки ... абе все са ПЕРФЕКТНИ ама не съвсем. Та реших да потърся малко и около извора - тук.
Видях обявата на един колега от Гоце-то. Нов съм тук и не знам дали може да му се има доверие и струва ли си да се бие път до там.
Говоря за :
Ако надушите подобни оферти, моля пишете ми на лични но знайте МАЙСТОРА МИ Е КАТО РЕНТГЕН!

Благодаря!
- blackyhn
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530D 218hp
- Мечтае да кара: Параход
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
blackyhn написа:Здравейте, колеги.
Говоря за :
Ако надушите подобни оферти, моля пишете ми на лични но знайте МАЙСТОРА МИ Е КАТО РЕНТГЕН!Та ... да не си губим времето взаимно.
Благодаря!
Колегата доста често пише в този раздел. Така,че направо му пиши на лично. Иначе колата изглежда доста добре и ако беше комби отдавна да съм я откарал.
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Отивай и взимай колата,хубава е.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
nikolae написа:Мнение за това Bmw 530i ?
Ако всичко написало е истина колата е на ниска цена отиди прегледай и си готов. Като гледам генерацията е провиснала малко може да им тампони за смяна. Навигацията можеш да си я смениш в последствие