проблем с 16/9 монитор
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Re: проблем с 16/9 монитор
Хм, трябва и аз да пробвам макар че скоро време смятам да си поръчам дисплей и да го сменя направо.
А намерих и една тема май беше в бимерфорума че е доста срещан проблем, и момчето обясняваше че проблема и в лентовия кабел и по точно в контактите. Ще го мисля нещо тия дни и ще пиша резултата.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
А намерих и една тема май беше в бимерфорума че е доста срещан проблем, и момчето обясняваше че проблема и в лентовия кабел и по точно в контактите. Ще го мисля нещо тия дни и ще пиша резултата.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Не е точно по темата, ама някой знае ли какво или кое управлява движението за отваряне и затваряне на монитора? В смисъл, при мен като натискана бутона, се отваря, но като натисна пак, не се затваря. Отварях го ,вътре едно моторче управлява цялата система, обаче явно нещо, което управлява моторчето не е наред явно.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Има един миниатюрен прекъсвач в долната лява част на монитора , той отговаря за затварянето , като някой път засяда и не може да даде команда на моторчето да затвори . Разглобяваш монитора , проследяваш прекъсвача и го раздвижваш с някакъв спрей . Доста е миниатюрно , така че внимателно 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Благодаря колега, още утре ще го разкостя монитора.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Моя монитор го отворих днес, поразмърдах лентовия кабел макар че не съм сигурен че беше хлабав, сложих буксите за проба и синия цвят си беше там вече
Та се отказах да човъркам повече, цял ден карах колата и всичко си беше наред.

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Жив да си колега nightdriver, проблема беше точно където каза.Смазах и раздвижих, сега работи.Обаче като затваря и се чува как моторчето продължава да работи около 30 сек. още.Май не регулирах правилно зъбчатката и затова стана така. Ама не ми се отваря пак, голяма играчка е.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2