Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Политическа.

Мнение от Din » 20 Сеп 2015, 8:33

jorsenbmw написа:Европа пред колапс

Се едно Сирия гледам :shock:
Колко може да ги изтраят още ????????
Под напаст библията дали е имала в предвид насекоми ?!,Само хед шот ги опрая тия б@си
Изображение

Аватар

Политическа.

Мнение от Хаос » 20 Сеп 2015, 9:00

Видеото е от Франция, не от Виена, както пише в заглавието.
Интересно ми е защо се позволява това.
Всички вътрешни войни започват с безредици и ескалират.
Мюсюлманите са достатъчно много за да създадат неприятности във повечето западно-европейски държави... Не разбирам защо се толерират тези безредици. Това ако беше в Русия да речем, щеше да има много убити демонстранти и щяха да се замислят за втори погром... Ама там бие не само полицията, ами и обикновените млади момчета, там психическата подготовка на средностатистическия млад руснак е подходяща за да даде отпор с физическо насилие, да се организират и да има жертви, а в гейропата вече сме някак... кротки....

Тук в БГ ми е интересно дали ще има хора, готови да се бият за татковината или ще се плюе в коментарите към новините, ще се пише във фейса и ще се емигрира при ескалация?!...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 20 Сеп 2015, 9:21

Темата за войната не я ли помниш :mhihi:
Иначе у нас, ако не ги пази полицията, по села и паланки, както са набрали инерция от мангалите - меко казано ще ги спукат от бой ...
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Сеп 2015, 11:38

Май ще трябва да амнистират Брайвик , вижте защо искат Европа тия варвари
Шейх Мохамед Айед наскоро изнесе реч, в която твърди, че мюсюлманите трябва да използват кризата с бежанците, за да се размножават с европейските граждани и така да завладяване техните страни....
"Ние ще им дадем плодородието, което търсят! Ние ще се размножаваме и ще правим деца с тях, защото ние трябва да завладеем техните страни!", заяви имамът....
Айед каза още, че "независимо дали ви харесва или не" американците, италианците, германците и французите ще бъдат принудени да приемат "бежанците". "Ние скоро ще се съберем в името на предстоящия халифат.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Аватар

Мнение от Хаос » 20 Сеп 2015, 11:44

Това е война, която използва бежанците като прикритие за инфилтрация.
Най-добре са скрити очевидните неща...

На едно видео тези дни видях бежанци на някаква ЖП гара и едно дете на видима възраст 13-14 докато преминаваше забеляза камерата, посочи нагоре (алах) и направи два пъти недвусмислен жест за прерязване на гърло.
От това по-очевидно не мисля че може да има...

http://www.liveleak.com/view?i=e18_1442704082
най-очевидното е нещото, което не виждате - за който не се е сетил - на видеото няма жени, деца и стари хора, а само млади мъже...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 20 Сеп 2015, 13:03

Очаквам скоро бизнес тема в раздела: С 50к ще може ли да се прави сапун? :mhihi:

Вече почвам да си мисля, че това е просто един голям "филм", с който си търсят причина да "изчистят" арабския полуостров по-основно :dunno: И се създава хаос, за да се има "подкрепа от народа". Тези гадни твари грам не ми приличат на момченцето, което се беше удавило. Тези да се давят. Ако трябва да им помагат :ok:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Сеп 2015, 13:34

И като стана въпрос за момченцето, дето се удавило...как разбраха как се казва, кой са му родителите. Щото аз това, което видях е че са намерили удавено дете на брега, и веднага се сещам за няколко неща:
Нима тези са такива варвари (бежанците), че не са намерили време да го погребат или да го предадат, захвърлено като ненужен товар.
Това не е ли постановка, в която жертва е дете, с цел света да пророни сълза и да приеме по-благосклонно бежанците...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 20 Сеп 2015, 14:34

Проблем са със сигурност тези,които се промъкват като "бежанци",но аз си мисля,че Германия преди около половин век мина през половината цивилизован свят,та надали тия маймуни ще ги катурнат по някакъв начин,камо ли да тръгнат да им създават проблеми за вътрешната сигурност..не ги подценявайте чак толкова :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 20 Сеп 2015, 14:46

Германия ВЕЧЕ има от край време проблем с тези.Изобщо не ги подценявам германците,реално ги преценям,че вече почват да затъват в меркеловите идеи.Незнам това ли й бе целта,но тази жена с последния си мандат подкопа вярата в дясното управление и в момента за съжаление опозиционните партии навсякъде генерират все по нарастваща подкрепа.
в Хамбург,Франкфурт и Дортмунд отдавна се смята ,че си успял в живота ако не живееш в смесените и бедни квартали,които са станали неконтролируеми от полицията.Вчера минавам покрай един район в Дортмунд известен със забавленията си за възрастни-еми патрулката минава,марокото дилър само се завърта настрани,крие пликчето в ръкава на адидас горнището и като отминаха си ги пласира и тва е.....
А мен два часа преди това ме провериха на документи и на въпроса ми защо съм спрян /цивилна кола под прикритие/ ми казаха ,че е щот карам ''голямо черно БМВ със затъмнени стъкла'' :winky:
Една добра идея за общо опазване на териториалното,икономическото и социалното равновесие и добруване си отива към разпад.
Заради Гърция и общото застаряване в цяла Европа вдигнаха данъците а също и пенсионната възраст до нечувани години,сега заради социалния удар който ще нанесат тези ''бежанци'' незнам как ще ни се отрази.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 20 Сеп 2015, 14:56

Що да ги подценяваме, мен лично изобщо не ме интересува какво се случва в Германия :mhihi: По-важно ми е какво се случва у нас, заради целуването на задници. След десет години в Германия, като процент от населението, пак ще има по малко читаци, отколкото у нас, въпреки тия хипотетични 800000...
Ubi dubium, ibi libertas

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 20 Сеп 2015, 15:05

Да но цялата стабилност на ЕУ се крепи на Германия и Франция.
Не да рухнат ами дори само лека настинка да ги хване и с периферните държавички като нас е свършено.
Ние не сме в Шенген и като нищо ще ни направят буферна зона за бежанците с цел филтрацията им.А това нали знаете че може да продължи не месеци а години....
Ще запушат устата на управляващите ни с още 3-4 мизерни милиарда евро ''уникални евросубсидии'' ,ще се чува от битиви и нова само ''толерантност,търпение,дайте ни още един мандат шанс че преживяваме криза аналогична на световната през 2008 ''...и така.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от hell's angel » 20 Сеп 2015, 15:39

То и сега не е кой знае колко по-различно. Че даже и тънко минават - я сърчни "доган и медал " :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 20 Сеп 2015, 16:08

hell's angel написа:То и сега не е кой знае колко по-различно. Че даже и тънко минават - я сърчни "доган и медал " :mrgreen:

Като каза "доган" и "медал", сутринта, пийвайки кафето и за да ускоря момента с ходенето до тоалетна, пуснах си бтв, та там даваха интервю с някакъв от европарламента, очевидно вече на голяма позиция , а преди пишел нещо си там, пак в европарламента, типичен бюрократ и бяла якичка, та този изкара дпс (партията) като много приемлива за европейският парламент, като сподели че познавал някой от дпс, които не били етнически турци, което означавало че дпс въобще не е етническа партия и много щял да се радва, ако дпс е втора сила в българският парламент...
На който му се търси интервюто, 100% е публикувано, излъчиха го днес около 9,30-10 часа сутринта.
Е така се насаждат регионални интереси, а очевидно европа предпочита и мюсюлмански интереси и религия, та за това така им се радват на пришълците.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата