Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
За човек, който не е влизал във фитнес тягата не е най-добрия старт. Започни с екстензии, клякания с дъмбели, с които се започва преди да се метнеш на тягата, както и гребане на някаква машина. Започни с малки тежести докато започнеш да ги изпълняваш правилно. Не по-малко важни за правилната стойка са косите мускули отстрани на корема, прави екстензии и за тях заедно с тези за гърба. В повечето сайтове за фитнес има видео как се изпълняват нещата, които съм написал.
Never mistake motion for action...
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
http://www.silabg.com/bg/10043-SCIVATIO ... ervs-.html
Някой ползвал ли е въпросните BCAA?Нека сподели впечетленията си, че много прехвален ми се струва продукта
Някой ползвал ли е въпросните BCAA?Нека сподели впечетленията си, че много прехвален ми се струва продукта

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
ZLATIST написа:http://www.silabg.com/bg/10043-SCIVATION-Xtend-IntraWorkout-Catalyst-New-Formula-90-Servs-.html
BCAA като Бцаа, нищо особенно, прехвален е понеже с дългия текст и повторяемостта на едно и също / ключови думи/ се качва по-нагоре в гугъл. Ето оригиналния сайт на xtend с какво кратко описание са го направили: http://www.scivation.com/product/xtend/. Та с две думи всичко е реклама натиска се на този продукт, на който дават по добри отстъпки

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Май ВСАА-то на USP LABS си остава оптимално като качество/цена, колкото и да се опитват да рекламират нови продукти.
Never mistake motion for action...
- spower
- старши ентусиаст
-
Leon написа:Май ВСАА-то на USP LABS си остава оптимално като качество/цена, колкото и да се опитват да рекламират нови продукти.
Да това и Aminocore на Алмакс са мойте наблюдения за работещи бцаа на добри цени.

- jorsenbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: S63TUB44
Здравейте,
Преди 3 месеца претърпях операция на кръстна връзка и менискус. Минах през физиотерапия и рехабилитация и от два месеца ходя на фитнес. Възвърнах доста от мускулната маса на оперирания крак, но има още какво да се желае. Все още накуцвам малко и не мога да бягам.
Четох за Анимал Флекс, че би подпомогнал възстановителния процес. Някой имал ли е подобен проблем и дали е ползвал този продукт?
Преди 3 месеца претърпях операция на кръстна връзка и менискус. Минах през физиотерапия и рехабилитация и от два месеца ходя на фитнес. Възвърнах доста от мускулната маса на оперирания крак, но има още какво да се желае. Все още накуцвам малко и не мога да бягам.
Четох за Анимал Флекс, че би подпомогнал възстановителния процес. Някой имал ли е подобен проблем и дали е ползвал този продукт?
- spower
- старши ентусиаст
-
boris_dy написа:Здравейте,
Имам клиентка, която е треньорка по канго джъмп /подскачането/ имаше проблеми от същото естество и и бяха предписали Orange Triad аз и го осигурих. После още два пъти взима от него и каза, че е много доволна и е възстановена напълно, въпреки че продължи да води тренировките с неотшумяла травма.

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W221 S550 AMG / CLA 220d / X5 3.0d
Здравейте ! От около 10 дни започнах да тренирам сериозно отново и да ям по 7-8 пъти на ден . Приемам голямо количество белтъци дневно и в почти всяко хранене имам протеин . В следствие високия прием на белтъци дневно , започнаха и проблемите с ходенето по голяма нужда ( при голям прием на белтъци дневно , организмът се затруднява с обработката ) . Последните 6 дни съм ходил 2 пъти до тоалетна .... Как си решавате този проблем ? Има ли вариант за решението му без ежедневни приеми на разни разхлабващи чай-ове и други такива ?
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
AngelG написа: ям по 7-8 пъти на ден .............. Последните 6 дни съм ходил 2 пъти до тоалетна ....
Помисли си колко правилно се храниш

- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
TNT написа:AngelG написа: ям по 7-8 пъти на ден .............. Последните 6 дни съм ходил 2 пъти до тоалетна ....
Проблемът е породен от високият прием на белтъци , а не от правилно/неправилно хранене.
Храната ми е пиле/ориз/картофи/мляко/яйца/банани + добавки
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Щом има проблем, значи не е правилно просто
Аз поне така ги виждам нещата.

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
AngelG написа:TNT написа:AngelG написа: ям по 7-8 пъти на ден .............. Последните 6 дни съм ходил 2 пъти до тоалетна ....
Проблемът е породен от високият прием на белтъци , а не от правилно/неправилно хранене.
То освен качество трябва да се спазва и някакво количество. Не може до вчера да си ял определено количество храна на ден, да си си забавил метаболизма и изведнъж да почнеш да ядеш по 3. По колко грама протеин приемаш дневно?
- AngelG
- кандидат ентусиаст
-
Vanqu1sh написа:AngelG написа:TNT написа:AngelG написа: ям по 7-8 пъти на ден .............. Последните 6 дни съм ходил 2 пъти до тоалетна ....
То освен качество трябва да се спазва и някакво количество. Не може до вчера да си ял определено количество храна на ден, да си си забавил метаболизма и изведнъж да почнеш да ядеш по 3. По колко грама протеин приемаш дневно?
Момчета , леко се отклонявате от темата . Въпросът ми беше за точно определен проблем и евентуалното му решение .
ПС :Не го меря особено прецизно , но около 200-200 грама протеин . Аз съм 90кг в момента
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
повече фибри ли какво се казва (fiber) пробвай и много вода
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.