BMW Magazine - Откъде?
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Georgi Stoqnov
- Потребител
-
BMW Magazine - Откъде?
Колеги от време на време попадам на едно списание - BMW Magazine. Някой знае ли откъде мога да се абонирам за него, или се купува или и аз незнам какво.
Освен това откъде мога да си намеря рекламни проспекти на моделите на БМВ. На околовръстното до Технополис има Шоурум на БМВ. Малко ми е неудобно да си искам от там, абе направо да си го кажа срам ме е.
Там дали са учтиви с хората които явно не са отишли да си купуват нов автомобил.
Помагайте, че съм малко срамежлив.
Освен това откъде мога да си намеря рекламни проспекти на моделите на БМВ. На околовръстното до Технополис има Шоурум на БМВ. Малко ми е неудобно да си искам от там, абе направо да си го кажа срам ме е.

Там дали са учтиви с хората които явно не са отишли да си купуват нов автомобил.

БМВ Магазин и БМВ сцена, можеш да си ги купуваш всеки месец от бензиностанциите, на ОМВ съм сигурен, че ги има. За другото, обличаш се представително, отиваш в шоурума и казваш, че шефа те е пратил да събереш каталози, защото щял да прави подарък за себе си и за дъщеря си за коледа и събира рекламни материали на определени марки коли за да реши. Номера минава винаги.
Re: BMW Magazine - Откъде?
Georgi Stoqnov написа:Колеги от време на време попадам на едно списание - BMW Magazine. Някой знае ли откъде мога да се абонирам за него, или се купува или и аз незнам какво.
ми ти няма да ги питаш направо си взимаш

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
sonny написа: За другото, обличаш се представително, отиваш в шоурума и казваш, че шефа те е пратил да събереш каталози, защото щял да прави подарък за себе си и за дъщеря си за коледа и събира рекламни материали на определени марки коли за да реши. Номера минава винаги.
абе какви работи го караш и ти да прави човека, отивай най-спокойно в Камор и ги попитай за каталозите който ти трябват, никога няма да ти откажат да ти дадат, дори може да ти дадат повече отколкото искаш

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- LeX
- Капетано
-
BAYRON написа:преди да отидеш при мацката буквално се буташ в каталозите инсталирани до една черна тройка тъкмо до вратата
ама е по-готино да си ги вземеш от нея

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
BAYRON написа:ако ти даде обаче![]()
![]()
Ако не ти даде просто пресечи околовръстното пред Камор и ще видиш едни леко мургави каки. Те винаги дават

- Georgi Stoqnov
- Потребител
-
Колеги, днес след работа минах в Камор.
Успях да си зема каталог на БМВ 5.
Имаше и БМВ Magazine на поставка до всеки от моделите.
Каталози обаче няма оставени, трябва да си искаш. Както казах взех си на БМВ 5. Мисля скоро да отида и да си поискам и за 1, 3 и 7-ма серия от мацката зад бюрото
Дали е нахално директно да си кажа, че колекционирам каталози?
Щото за този за 5-цата се представих за купувач и взех и лизингови схеми, ценова листа и т.н.
Сетих се и още нещо. Някои има ли каталог на БМВ 5 (Е 39) или да знае от къде мога да си намеря. Готов съм да го платя.
Успях да си зема каталог на БМВ 5.
Имаше и БМВ Magazine на поставка до всеки от моделите.
Каталози обаче няма оставени, трябва да си искаш. Както казах взех си на БМВ 5. Мисля скоро да отида и да си поискам и за 1, 3 и 7-ма серия от мацката зад бюрото

Сетих се и още нещо. Някои има ли каталог на БМВ 5 (Е 39) или да знае от къде мога да си намеря. Готов съм да го платя.
- LeX
- Капетано
-
аз като ходя просто питам "добър ден имате ли каталог на тази тази тази и тази серия и тя ми дава" 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2