BMW Magazine - Откъде?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

BMW Magazine - Откъде?

Мнение от Georgi Stoqnov » 26 Ное 2006, 2:41

Колеги от време на време попадам на едно списание - BMW Magazine. Някой знае ли откъде мога да се абонирам за него, или се купува или и аз незнам какво.
Освен това откъде мога да си намеря рекламни проспекти на моделите на БМВ. На околовръстното до Технополис има Шоурум на БМВ. Малко ми е неудобно да си искам от там, абе направо да си го кажа срам ме е. :uups:
Там дали са учтиви с хората които явно не са отишли да си купуват нов автомобил.
Помагайте, че съм малко срамежлив. :help:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 26 Ное 2006, 2:44

БМВ Магазин и БМВ сцена, можеш да си ги купуваш всеки месец от бензиностанциите, на ОМВ съм сигурен, че ги има. За другото, обличаш се представително, отиваш в шоурума и казваш, че шефа те е пратил да събереш каталози, защото щял да прави подарък за себе си и за дъщеря си за коледа и събира рекламни материали на определени марки коли за да реши. Номера минава винаги.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 26 Ное 2006, 3:04

Ето тук има сканиран първия брои:

http://hosting.data.bg/bmw/BMW/Catalogu ... zine%20BG/

старши ентусиаст
Аватар

Re: BMW Magazine - Откъде?

Мнение от BAYRON » 26 Ное 2006, 3:07

Georgi Stoqnov написа:Колеги от време на време попадам на едно списание - BMW Magazine. Някой знае ли откъде мога да се абонирам за него, или се купува или и аз незнам какво.
Освен това откъде мога да си намеря рекламни проспекти на моделите на БМВ. На околовръстното до Технополис има Шоурум на БМВ. Малко ми е неудобно да си искам от там, абе направо да си го кажа срам ме е. :uups:
Там дали са учтиви с хората които явно не са отишли да си купуват нов автомобил.
Помагайте, че съм малко срамежлив. :help:

ми ти няма да ги питаш направо си взимаш
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 26 Ное 2006, 3:10

sonny написа: За другото, обличаш се представително, отиваш в шоурума и казваш, че шефа те е пратил да събереш каталози, защото щял да прави подарък за себе си и за дъщеря си за коледа и събира рекламни материали на определени марки коли за да реши. Номера минава винаги.

абе какви работи го караш и ти да прави човека, отивай най-спокойно в Камор и ги попитай за каталозите който ти трябват, никога няма да ти откажат да ти дадат, дори може да ти дадат повече отколкото искаш ;) като влезнеш точно срещу вратата има едно бюро зад което винаги има една мацка, отиваш при нея питаш я за каталозите дето ти трябват и тя ще ти даде, никога не са ми отказвали не вярвам и на теб да ти откажат ;)
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 26 Ное 2006, 3:12

да бе, ама преди години небеше така и се некой треаше да се маскира и да проси :mhihi: :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 26 Ное 2006, 3:13

преди да отидеш при мацката буквално се буташ в каталозите инсталирани до една черна тройка тъкмо до вратата

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 26 Ное 2006, 3:16

BAYRON написа:преди да отидеш при мацката буквално се буташ в каталозите инсталирани до една черна тройка тъкмо до вратата

ама е по-готино да си ги вземеш от нея :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 26 Ное 2006, 3:30

BMW scene изглежда доста интересно, ама който не знае немски само картинки гледа :( а за картинки да дадеш 9 лева :confused: . Аз винаги като зареждам и го разглеждам на бързо и го връщам :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 26 Ное 2006, 3:50

LeX написа:
BAYRON написа:преди да отидеш при мацката буквално се буташ в каталозите инсталирани до една черна тройка тъкмо до вратата

ама е по-готино да си ги вземеш от нея :mhihi:

ако ти даде обаче :mhihi: :mhihi: всучай че не ти се отвори парашута можеш да си вземеш от рекламните брошури и да си щастлив

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 26 Ное 2006, 4:01

BAYRON написа:ако ти даде обаче :mhihi: :mhihi:

Ако не ти даде просто пресечи околовръстното пред Камор и ще видиш едни леко мургави каки. Те винаги дават :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 26 Ное 2006, 4:04

X-citer написа:
BAYRON написа:ако ти даде обаче :mhihi: :mhihi:

Те винаги дават :mhihi:
салфетка

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 27 Ное 2006, 12:14

Зачатихте се...
Изображение
Driver's Racing Team

Потребител
Аватар

Мнение от Georgi Stoqnov » 27 Ное 2006, 20:20

Колеги, днес след работа минах в Камор.
Успях да си зема каталог на БМВ 5.
Имаше и БМВ Magazine на поставка до всеки от моделите.
Каталози обаче няма оставени, трябва да си искаш. Както казах взех си на БМВ 5. Мисля скоро да отида и да си поискам и за 1, 3 и 7-ма серия от мацката зад бюрото ;) Дали е нахално директно да си кажа, че колекционирам каталози? :roll: Щото за този за 5-цата се представих за купувач и взех и лизингови схеми, ценова листа и т.н.
Сетих се и още нещо. Някои има ли каталог на БМВ 5 (Е 39) или да знае от къде мога да си намеря. Готов съм да го платя.

Капетано
Аватар

Мнение от LeX » 27 Ное 2006, 21:37

аз като ходя просто питам "добър ден имате ли каталог на тази тази тази и тази серия и тя ми дава" ;)
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата