Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Не може да съдите само по цената за състоянието на колата. Колата е внос от Германия. Има външни забележки. Като цяло обаче състоянието и е добро. До колкото знам цената и е такава, защото на човека му е трябвала кола да си докара багажа от Германия и вече не му трябва. Иначе е с валиден немски TUV, което не е малко.

- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
AlonsoBest написа:Не може да съдите само по цената за състоянието на колата. Колата е внос от Германия. Има външни забележки. Като цяло обаче състоянието и е добро. До колкото знам цената и е такава, защото на човека му е трябвала кола да си докара багажа от Германия и вече не му трябва. Иначе е с валиден немски TUV, което не е малко.
За да е било възможно да бъде купена в Германия за 2000 евро ,сигурно има причина.Макар че ако е вярно това за докарването на багажа,човека е много смел да тръгне на такъв път с 330-ка за 2000 евро.Може би е познавал историята на колата.Можем само да гадаем.
- hrmanolov
- Потребител
-
- Кара: e46 330d 184ks
Благодаря за отделеното време,мисля че няма нищо лошо да се погледне колата,една диагностика и после ще видим.
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
hrmanolov написа:Благодаря за отделеното време,мисля че няма нищо лошо да се погледне колата,една диагностика и после ще видим.
Като се замислим,основните проблеми при дизелите могат да се проявят и при доста запазен на вид екземпляр,и са общо взето неизбежни с времето,тъй като са свързани с консумативи каквито са дори турбото,дюзите,демферната шайба,DPF-а,торк конвертора и т.н.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
vicho написа:
btw. в ivas auto преди 3 години имаше 330дА с ксенон за 4800 в движение![]()
Дали в движение.. не знам ходил ли си при тия играчи ама няма такива коли в такова състояние, аз съм виждал доста коли принципно.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Bavarcho написа:vicho написа:btw. в ivas auto преди 3 години имаше 330дА с ксенон за 4800 в движение![]()
Дали в движение.. не знам ходил ли си при тия играчи ама няма такива коли в такова състояние, аз съм виждал доста коли принципно.
така каза тоя по телефона...

иначе не съм ходил, ама ги следя и си продават

по същото време продадоха голф 4 1.8 турбо гти за 2,800
епични са!

а защо продават на кило?
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- kritiyan929
- Потребител
-
Здравейте група. Да се кача ли на 330и е46 или не?! Може ли малко кратки мнения за моела. Притеснява ме задното предаване, особено зимата, комбинирано с 230кс... Иначе гледам колата на Billy(Явор) http://www.cars.bg/c1238795
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
vicho написа:Bavarcho написа:vicho написа:btw. в ivas auto преди 3 години имаше 330дА с ксенон за 4800 в движение![]()
така каза тоя по телефона...![]()
иначе не съм ходил, ама ги следя и си продават![]()
![]()
по същото време продадоха голф 4 1.8 турбо гти за 2,800
епични са!![]()
а защо продават на кило?
че продават, много продават. преди години когато бяха в младост ги знеах кога идват колите и кои от гурубляне купуват от тех. (ивас - иван и асен)
има търговци дето им знаят графика кога идва автовоза и са там в същата минута. сещаш се че обират каквото може да се възстанови и после остава скрапта.
често зад обявата няма кола, пусната е само за "зарибявка". както и много коли нямат обява, не са имали изобщо. (а има по-интересни които само случайно ня място може да видиш)

- SH3M37A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 & E46
- Мечтае да кара: Вoeing 787 Dreamliner
Здравейте колеги !
Поради остаряването на автомобила ми в една напреднала държава с лоши данъци реших да обновя е36 с е46. Чудех се много между е60/е90/е91 и накрая се спрях на е46 318Ci купе 2005 150 к.с на 160х КМ реални с един собственик ГАРАНЦИЯ !
И за него ще плащам около 850 евро годишно за пътен данък надявам се и да намеря застрахователна компания да ме застрахова ,че са пед*ли тук и то големи.
Искам да питам за някакво мнение по автомобила ? Двигателя ме интересува ,окачването се прави или някакви дефекти по окачването. Чух за дефекта при купетата ,че задния мост си заминавал при добро ръчкане и т.н. надявам се да не попадна на такава с вече убострол се дефект .
Сайтовете са забранени за Бг .... не знам защо или поне като бях в Бг не можех да влизам :
http://www.carsireland.ie/detail.php?ad_id=1293107&r=s.php%3Fm%3D10%26o%3D86%26r%3D2005%26g%3D0
Ето го сайт номер едно.
http://www.n4cars.ie/viewanad.php?ad_id=1293107&r=#!prettyPhoto
ето го и другия . Ако не ви отвори кажете
ще приложа снимки.
Навигация оем си намерих за 350 евро с Тв тунер и разни други шукарии . Просто искам мнения за автомобила , нямам ни дети ни коти и на дали са пръкне в следващите 2-3 години . Затова се насочих и към купето иначе искам 530D след 2008 ,но за сега не ми трябва
Поради остаряването на автомобила ми в една напреднала държава с лоши данъци реших да обновя е36 с е46. Чудех се много между е60/е90/е91 и накрая се спрях на е46 318Ci купе 2005 150 к.с на 160х КМ реални с един собственик ГАРАНЦИЯ !
И за него ще плащам около 850 евро годишно за пътен данък надявам се и да намеря застрахователна компания да ме застрахова ,че са пед*ли тук и то големи.
Искам да питам за някакво мнение по автомобила ? Двигателя ме интересува ,окачването се прави или някакви дефекти по окачването. Чух за дефекта при купетата ,че задния мост си заминавал при добро ръчкане и т.н. надявам се да не попадна на такава с вече убострол се дефект .
Сайтовете са забранени за Бг .... не знам защо или поне като бях в Бг не можех да влизам :
http://www.carsireland.ie/detail.php?ad_id=1293107&r=s.php%3Fm%3D10%26o%3D86%26r%3D2005%26g%3D0
Ето го сайт номер едно.
http://www.n4cars.ie/viewanad.php?ad_id=1293107&r=#!prettyPhoto
ето го и другия . Ако не ви отвори кажете

Навигация оем си намерих за 350 евро с Тв тунер и разни други шукарии . Просто искам мнения за автомобила , нямам ни дети ни коти и на дали са пръкне в следващите 2-3 години . Затова се насочих и към купето иначе искам 530D след 2008 ,но за сега не ми трябва

Е36 - 1998
Е46 - 2003
F30 - 2016
За руснака всичко, което трябва да се прави с гаечен ключ по-малък от номер 24, си е чиста нано-технология!
SH3M37A написа:..
Ако се зачетеш във форума ще видиш, че това е най-куция мотор на е46 + това не е 150 коня...
ПС: тия англичанки не са ли твърде скъпи, вичо да каже като виден експерто по ци с мпаркет

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bioz написа:SH3M37A написа:..
Ако се зачетеш във форума ще видиш, че това е най-куция мотор на е46 + това не е 150 коня...
ПС: тия англичанки не са ли твърде скъпи, вичо да каже като виден експерто по ци с мпаркет
тя, че е скъпа, скъпа е, но ако е от първи собственик може да се преглътне... то в Ирландия стандарт да искаш - 4.5к евра са джоб пара

кофтито в случая е, че ще яде голям хой със застраховките, еле пък ако се прицели в 330ци ще плаща годишно повече отколкото струва колата (поне в Англия е така, предполагам и при тях)
вариант: купува, докарва регистрира и плаща данъци/такси и застраховски тук (330и дясна от Англия, че има избор)
като цяло не мисля, че е добра идея да се дават 4.5к евра за 318ци - 143 магарета (пословично трошлив мотор)
You said: "Time will change!" What if it changes you?
В Англия застраховките са плашещи... Не знам за по-старите бмв-та колко се плаща, но имам приятел там с опел 2,2дизел 2002г. млад шофьор (за тяхното движение) и плащаше по 150 паунда на месец застраховка
Все си мисля, че застраховките за бмв ще са по-скъпи 

..Bayerische Motoren Werke..

- SH3M37A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 & E46
- Мечтае да кара: Вoeing 787 Dreamliner
Какво за мотора ? Дайте малко инфо !!! Застраховката е 1000 евра не е голям проблем . Не съм състезател така ,че ме остройва. Двигателя ме интересува !? Какво му е ???? Че само от двг се плаша!!! Другото се прави

Е36 - 1998
Е46 - 2003
F30 - 2016
За руснака всичко, което трябва да се прави с гаечен ключ по-малък от номер 24, си е чиста нано-технология!
- kritiyan929
- Потребител
-
kritiyan929 написа:Здравейте група. Да се кача ли на 330и е46 или не?! Може ли малко кратки мнения за моела. Притеснява ме задното предаване, особено зимата, комбинирано с 230кс... Иначе гледам колата на Billy(Явор) http://www.cars.bg/c1238795
Някой да сподели нещо?
Здравейте!
Какво мислите за това БМВ? http://www.mobile.bg/11432735239347442. Бих искал да чуя мнения за двигател, екстри, цена и факта, че е от Дару Кар. Мерси предварително!
Какво мислите за това БМВ? http://www.mobile.bg/11432735239347442. Бих искал да чуя мнения за двигател, екстри, цена и факта, че е от Дару Кар. Мерси предварително!