Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
Re: iOS тема
А бе оставете тия философски въпроси, по-добре ми кажете как да разбера коя е програмата която черпи нет без да я ползвам т.е. когато отворя указателя или да набирам номер ми изскача екрана за избор на WiFi мрежа, което е адски дразнещо. Не че е проблем да си тегли през 3G обаче, тази неизвестна програма търси WiFi и тези искачащи прозорци направо ме побъркват
Колеги продавам iPhone 6 64GB Space Gray от Теленор, ползвал съм го по-малко от месец, но нещо тази iOs не ми е по вкуса, ако някой се интересува да пише на ЛС 

имам стъклен протектор за екрана за 5s, чисто нов и неразопакован. Ако някой има интерес да пише. Цена 10лв
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
© написа:А бе оставете тия философски въпроси, по-добре ми кажете как да разбера коя е програмата която черпи нет без да я ползвам т.е. когато отворя указателя или да набирам номер ми изскача екрана за избор на WiFi мрежа, което е адски дразнещо. Не че е проблем да си тегли през 3G обаче, тази неизвестна програма търси WiFi и тези искачащи прозорци направо ме побъркват
Я виж в настройки на WI_FI да не ти е пуснато аск ту джойн нетуъркс. Ако е пуснато го сложи на офф и си ти.
Тея от епъл няма ли най-накрая да вкарат технологията за безжично зареждане? Освен миниатюрни подобрения в камерата, процесора и размера /ту голям, ту малък
/ аз друго не виждам да правят и не могат да ме мотивират да си купя нов техен продукт - 5s ми е напълно достатъчен.

За 6s ме стимулира единствено камерата. Трябва да се купува нещо ново, епъл не пускат по-малък размер, може да се пробвам да свикна новия 

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Камерата е със същият сензор като на 6, само че с по-голям брой пиксели -> което е равно на по-малък размер за всеки пиксел. Тоест повече шум на тъмно -> едно голямо нищо. Единствено 2-та GB RAM са в плюс на 6s.
Не съм имал до сега Ябълка, но съм си играл много. Казано честно, хубави телефони са и наистина изработката си личи.
Но,
това което ме спира и съответно се чудя няма ли да направят най-сетне тия сайдери, е да направят дори и минимална защита от намокряне.
От известно време съм на Сони и то най-вече заради тази "екстра", като се има предвид, че си пазя телефона. Не съм скачал в басейн (въпреки че може) не съм го мил и т.н. Но без да искал съм го заливал и също ми се е налагало да говоря докато вали дъжд.
Предполагам, че не е толкова зле ябълката от към намокряне, но ако го залея на масата си е потенциално "АУТ", пък телефон от този клас и съответно за тези пари, да си замине така си мисля, че ще е болезнено без значение колко имаш.
Но,
това което ме спира и съответно се чудя няма ли да направят най-сетне тия сайдери, е да направят дори и минимална защита от намокряне.
От известно време съм на Сони и то най-вече заради тази "екстра", като се има предвид, че си пазя телефона. Не съм скачал в басейн (въпреки че може) не съм го мил и т.н. Но без да искал съм го заливал и също ми се е налагало да говоря докато вали дъжд.
Предполагам, че не е толкова зле ябълката от към намокряне, но ако го залея на масата си е потенциално "АУТ", пък телефон от този клас и съответно за тези пари, да си замине така си мисля, че ще е болезнено без значение колко имаш.
Като си играеш само става, но като си го купиш и осъзнаваш, че почти нищо не можеш да правиш, променяш, настройваш и тн... Има доста на пръв поглед дребни неща, които мен много ме дразнят, затова и го продавам моя. Типичен телефон за американци - максимално опростен, без почти никакви настройки. Плъзгам бутона да вдигна, слагам го на ухото, казвам Ало, той още не е вдигнал, щото някой си е решил, че трябва да има пауза от няколко секунди 

(h)aman написа:Като си играеш само става, но като си го купиш и осъзнаваш, че почти нищо не можеш да правиш, променяш, настройваш и тн... Има доста на пръв поглед дребни неща, които мен много ме дразнят, затова и го продавам моя. Типичен телефон за американци - максимално опростен, без почти никакви настройки. Плъзгам бутона да вдигна, слагам го на ухото, казвам Ало, той още не е вдигнал, щото някой си е решил, че трябва да има пауза от няколко секунди
Да наистина това съм го забелязал и много ме дразни, че даже и продължава да звъни.
- Missing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is '97 M44B19
- Мечтае да кара: Е30
Аз пък такъв проблем с вдигането нямам. Плъзгам и веднага "вдига". Няма забавяне и не продължава да звъни.

ми и аз съм с 8.4 и нямам такива проблеми.
Не знам какво искате да може да прави 1 телефон освен разговори, снимки и тук таме някоя настройка, та така го плюете
Не знам какво искате да може да прави 1 телефон освен разговори, снимки и тук таме някоя настройка, та така го плюете

То там е работата, че като се стигне до някоя настройка, телефона я няма. В лентата за блутут и тн не моа да си добавя мои неща, примерно за 3Г, трябва да влизам в меню, сетингс ала бала. Ако не сте ползвали андроид няма как да разберете за какво говоря, а и за всеки влак си има пътници, явно това не е моя влак, затова пак ще се върна на стария