Последното нещо което си купихте и НЕ сте доволни?
Модератор: Общи модератори
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Последното нещо което си купихте и НЕ сте доволни?
axel.folu написа:Луканков салам от кауфланф отврат
+ луканкови кренвирши и луканкова лионска наденица-отврат
- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 320d e90
- Мечтае да кара: m5
Осмо издание на Вещно право на Георги Боянов.Страниците от 207 до 225 не са отпечатани, като на тяхно място са отпечатани страници 369 до 384.По стечение на обстоятелствата тези страници ми бяха екзистенциални
.Иначе става.

hpnotic2 написа:Осмо издание на Вещно право на Георги Боянов.Страниците от 207 до 225 не са отпечатани, като на тяхно място са отпечатани страници 369 до 384.По стечение на обстоятелствата тези страници ми бяха екзистенциални![]()
.Иначе става.

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Никога повече! Видях ЦСКА и се излъгах доста жестоко. Това е Дунавско (Ломско пиво), 2 литра за 2.50 с нов етикет. 2.5 литра в един супермаркет до нас е 1.79. Едвам изпих един литър и сега не си знам къде ми е главата от болки... 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Някакви слушалки и безжична мишка от e-mag .
Слушалките дойдоха със скъсана мембрана,а на безжичната мишка й липсваше usb -то.Върнах ги както си му е ред,но близо месец чакам да ми преведат паричките,не е готино така
,загубиха ме като клиент.
Update - След още чакане и разправии ми върнаха парите само за едното
,добре ли е?
Мега големия сайт прави циганийки за 15на лева..
хОди пазарувай после от тях..
П.С. -Платиха и двете най -накрая
Слушалките дойдоха със скъсана мембрана,а на безжичната мишка й липсваше usb -то.Върнах ги както си му е ред,но близо месец чакам да ми преведат паричките,не е готино така

Update - След още чакане и разправии ми върнаха парите само за едното

Мега големия сайт прави циганийки за 15на лева..

хОди пазарувай после от тях..
П.С. -Платиха и двете най -накрая

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Последното нещо което си купих беше музикална система Sony Shake 33... нямаше къде да я чуя на живо и си я поръчах през единствения сайт които я има още налична,че навсякъде са я заменили с по новия модел,който е по слаб и т.н.... е такова ДЪРВО няма....като визия е брутална,но като звук е пълна трагедия,просто останах супер разочарован...пускам едни и същи песни на моето старо Sony hcd 451,разликата е брутална,новата свири супер твърдо и орязано...като сила е много силна,но е натрапчиво силно,чак не ти доставя кеф изобщо а те заболяват ушите.Слушаш нещо,но и ти незнаеш какво слушаш...викам си 1300-400 лв все ще свири като хората,а то...та някой ако се е замислял за тия новите системи,моя съвет е да стоите далеч от тях ,ако държите поне малко на звука.

Снимката не е моя,а от нета.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
За тези пари, можеше да си поръчаш нещо лампово и да си 100-пъти по-доволен 

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Оставам си за сега с добрата стара системка,като цяло търся златната среда...силен звук и качествен,не държа на аудиофилските изпълнения,просто да ми доставя удоволствие да слушам песните...ако някога пак полудея и реша да сменям сегашната системка,ще си я направя аз по вкус и усет с отделни компоненти.Повече такива изпълнения никога,явно всичко вече е прогнило само и само да се отбелязва печалба.
п.с. след тази "покупка" усъзнах, колко съм доволен от това което имам в момента,дори да е доста старо и не кой знае какво
п.с. след тази "покупка" усъзнах, колко съм доволен от това което имам в момента,дори да е доста старо и не кой знае какво

Прясно мляко Саяна UHT от Кауфланд, в срок до 2016та а беше развалено 

www.bmwпрофесори-bg.net
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
На тази фирма всичките продукти са отвратителни, дори да са в годност 

- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Значиии....първо само като погледнеш дата на годност 2016 и ти става ясно колко е мляко......

кичоне написа:Значиии....първо само като погледнеш дата на годност 2016 и ти става ясно колко е мляко......
UHT-то са издръжливи, аз го ползвам колкото да ми е по вкусен протеина

www.bmwпрофесори-bg.net
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Стръвно се прецаках още миналата година, но още ме е яд... Жената много обича жълти цветя, реших да я изненадам приятно за рождения й ден и се изръсих 150 лева за жълта магнолия. Дойде в саксия и с етикетче, засадих я точно според инструкциите - южно изложение, изкопах й дупка като кладенец, домъкнах тор, поливах я през ден. Още първия месец й изпадаха всички цветове и цветни пъпки, викам си - нека преболедува пресаждането, другата година ще цъфне... Чакахме я тази пролет да изкара някой цвят - нищо не направи, даже напротив - изпадаха й и листата и сега няма пъпки, няма листа - гола пръчка остана, мамка й...
Затова пък лилавата магнолия цъфти за страх - два пъти вече тази година, и е заложила едни огромни пъпки за следващата:

Но жълтата се предаде и това е...
Затова пък лилавата магнолия цъфти за страх - два пъти вече тази година, и е заложила едни огромни пъпки за следващата:

Но жълтата се предаде и това е...
Excellent! Steven is my name!
sean-john написа:Последното нещо което си купих беше музикална система Sony Shake 33... нямаше къде да я чуя на живо и си я поръчах през единствения сайт които я има още налична,че навсякъде са я заменили с по новия модел,който е по слаб и т.н.... е такова ДЪРВО няма....като визия е брутална,но като звук е пълна трагедия,просто останах супер разочарован...пускам едни и същи песни на моето старо Sony hcd 451,разликата е брутална,новата свири супер твърдо и орязано...като сила е много силна,но е натрапчиво силно,чак не ти доставя кеф изобщо а те заболяват ушите.Слушаш нещо,но и ти незнаеш какво слушаш...викам си 1300-400 лв все ще свири като хората,а то...та някой ако се е замислял за тия новите системи,моя съвет е да стоите далеч от тях ,ако държите поне малко на звука.
щом си я поръчал on-line можеш да я върнеш в срок от 7 или 14 дена в зависимост от магазина.