Откраднаха ми колата Е90

3-та серия ('06-'12)

Модератори: Dimitroff, Технически модератори

Потребител
Аватар

Re: Откраднаха ми колата Е90

Мнение от fallenfbsd » 06 Сеп 2015, 16:12

Taruno написа:
dogo_stz написа:True .. няма платен/охраняем паркинг, който да носи отговорност за колата. В общи линии, при оставяне на паркинг се гледа за:
1. Заграждения
2. Бариера с карта/чип за пропуск
3. Камери
4. Жива охрана

Освен ако не играят с т.4, т.2 обикновенно ги спира :)

Както и да е .. да караш БМВ като цяло си е риск в днешно време ..

Само дето крадат и ауди и VW,mazda, toyota и дори вече някои мерцедеси. Да не говорим говорим, че новите мазди ги крадат по-бързо от нашита :D

знаеш ли как оправят Маздите - следя и техния форум - 3ки, 6ци и СХ-5 има доста...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 320i 150 к.с. N46B20B
Детайли за колата: arctic metallic

Мнение от FE LIPE » 06 Сеп 2015, 17:38

А за прекъсване на една от жичките на обд буксата на "тайно" място и монтирането на превключвател там какво ще кажете?Лесно ли се разбира коя е прекъсната и лесно ли се преодолява прекъсването?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 06 Сеп 2015, 23:05

FE LIPE написа:А за прекъсване на една от жичките на обд буксата на "тайно" място и монтирането на превключвател там какво ще кажете?Лесно ли се разбира коя е прекъсната и лесно ли се преодолява прекъсването?

Прекъсни нещо друго ключ се обучава и директно към CAS модула и така обд-то се прескача.
Лично според мен манипулацията на обд ще спре аматьорите само

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...

Мнение от vanka7a » 07 Сеп 2015, 9:28

oci написа:
FE LIPE написа:А за прекъсване на една от жичките на обд буксата на "тайно" място и монтирането на превключвател там какво ще кажете?Лесно ли се разбира коя е прекъсната и лесно ли се преодолява прекъсването?

Прекъсни нещо друго ключ се обучава и директно към CAS модула и така обд-то се прескача.
Лично според мен манипулацията на обд ще спре аматьорите само

Много правилно. Когато не става през OBD-то, направо започват с CAS-а, ключ на запалването е най- добре.

Потребител
Аватар

Мнение от Sss123 » 19 Сеп 2015, 7:22

IMG_8804.JPG
Здравейте, преди 4 дни ми откраднаха колата в гр. Пловдив, жк. Тракия. Колата беше е90 320д , 2007 год....Направо не съм на себе си , не зная как на мен се случва точно, пред блока има 3 от същия модел, вярно че моята е с почти всички екстри и изглежда доста добре, те за това са я взели нея де. Беше с голямата навигация, автомат, с еко кожата, джанта м 17' ... просто съм в някакъв абсолютен шок, от миналата година април я имам, дори не успях да Й се нарадвам. Каското ми е на ДЗИ , но голямата тъпотия е, че съм я застраховала на 13000 , а тя реално е към 20 с подобренията. Не съм правила никакви кой знае какви ремонти, изгоря ми датчика на коляновия вал, отпред някакъв автоматичен обтегач .. и в общи линии е това. На км. пишеше 124 като я купих, естествено, не е била на толкова по последни данни ми казаха, около 200-300 .. няма значение това де, искам да кажа, че беше в добро състояние. А въре нямаше драскотинка, и с еко кожата тя не се захабявва грам... Ще прикача снимки, знам че никога няма да я видя повече , но тайно в себе си се надявам на някакво чудо. :cry: :cry: :cry:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 320i 150 к.с. N46B20B
Детайли за колата: arctic metallic

Мнение от FE LIPE » 19 Сеп 2015, 12:46

Четох вчера ,че в същото денонощие,когато са откраднали твоята ,са изчезнали още две коли от Пловдивско,едно Ауди А6,пак от Тракия и едно БМВ от Първомай,от пред къщата на собственика :shock: ,явно пак са се активизирали.Моите съболезнования колежке :( ,дано я намериш,ама надали,хубаво че е застрахована,пък нека да е за 13 000, поне няма да си валат.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E91 2007 M47
Мечтае да кара: BMW F3x

Мнение от dogo_stz » 20 Сеп 2015, 0:07

Привет, мисля че преди 3 часа в Студентски град видях близнак на откраднатото БМВ, но със СА регистрация.

Прилики:
- цвят
- джанти
- стопове

Надявам се да е само съвпадение. За съжаление сега виждам, че номерът не се вижда добре ..

12041800_1224103510948453_713630125_n.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Потребител
Аватар

Мнение от Sss123 » 20 Сеп 2015, 7:41

dogo_stz написа:Привет, мисля че преди 3 часа в Студентски град видях близнак на откраднатото БМВ, но със СА регистрация.

Прилики:
- цвят
- джанти
- стопове

Надявам се да е само съвпадение. За съжаление сега виждам, че номерът не се вижда добре ..

12041800_1224103510948453_713630125_n.jpg

ЛЕЛЕ това колко прилича на моето, за съжеление номера не се вижда, поне вътре да я видя ... :cry: :cry: :cry:

Потребител
Аватар

Мнение от edi26 » 30 Сеп 2015, 13:32

Здравейте, коеги

На 28.09 2015 година ми откраднаха моята хубавица - 320D Е91, сиво-зелена, автомат и ксенон. Много ми е криво в момента. Колата е открадната в София кв. Манастирски ливади и е с с рег. ВР63444ВР. Знам, че шансовете са малко, но все пак помагайте,ако можете. Мненията, които получих до момента са много различни- няма да се намери, ще я намерим , спокойно. Имах само един ключ и кан система,но уви, даже и каското към ЛЕВИНС не ги спира.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 30 Сеп 2015, 20:52

edi26 написа:Здравейте, коеги

На 28.09 2015 година ми откраднаха моята хубавица - 320D Е91, сиво-зелена, автомат и ксенон. Много ми е криво в момента. Колата е открадната в София кв. Манастирски ливади и е с с рег. ВР63444ВР. Знам, че шансовете са малко, но все пак помагайте,ако можете. Мненията, които получих до момента са много различни- няма да се намери, ще я намерим , спокойно. Имах само един ключ и кан система,но уви, даже и каското към ЛЕВИНС не ги спира.

Те в Левинс как обичат да плащат

Потребител
Аватар

Мнение от fallenfbsd » 30 Сеп 2015, 22:02

мои познати - 5ца, с лек натиск се намира колата - оставена на 'оглед от заинтересовани' в Перник. На площадка.
ако имаш време иди и обиколи Перник, по-вероятно е сам да си я намериш.

желая успех

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко

Мнение от doktorabg » 30 Сеп 2015, 23:43

Стига с тези глупости, сам да си я намери, те хората него чакат :kuku:
Тук има хора които май са гледали (или негледали) много филми.
Тук да не е бюро за подаване на жалби, не вземате и най-малки мерки и сега се регистрирате тук и искате да се намери :bowdown:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318iS; Е46 320Cd; E92 335i
Мечтае да кара: На хубави и гладки пътища...

Мнение от vanka7a » 02 Окт 2015, 13:58

doktorabg написа:Стига с тези глупости, сам да си я намери, те хората него чакат :kuku:
Тук да не е бюро за подаване на жалби, не вземате и най-малки мерки и сега се регистрирате тук и искате да се намери :bowdown:

Колега, прояви малко съчувствие към тези хора и сподели ти какви мерки взимаш, защото в повечето случаи мерките не помагат?!? :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 02 Окт 2015, 14:32

vanka7a написа:
doktorabg написа:Стига с тези глупости, сам да си я намери, те хората него чакат :kuku:

Колега, прояви малко съчувствие към тези хора и сподели ти какви мерки взимаш, защото в повечето случаи мерките не помагат?!? :evil:

Какво има за споделяне, само хабите копчетата на клавиатурата, по скоро да се обобщят нещата в темата, те колегите изписаха всички варианти до сега, а те са;
- първо и най-важно пълно автокаско;
- платен паркинг - гараж;
- скрито ключе което да прекъсва една или няколко вериги;
- преходник на обд-то или пренареждане или и двете :mhihi:
- GPS
- модерна аларма която е с модул за GPS и онаглено проследяване чрез телефона къде са намира колата по всяко време.
- и тук е за хората с по развито въображение..................................... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
П.П забравих катинар и спален чувал за задната седалка :OT:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко

Мнение от doktorabg » 02 Окт 2015, 14:34

Колега, съчуствам им на хората, гадно е да се събудиш и да ти няма колата.
Каквито и мерки да вземеш, нарочат ли те рано или късно ще я вземат но има някои основни неща които са коментирани тук и трябва да се направят, това не е само при БМВ, а и при всички други интересни марки.

ПредишнаСледваща

Назад към E90/E91/E92/E93