е38 Бензин,кой мАтор ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Re: е38 Бензин,кой мАтор ?
Я пък ти ?! Има ли ?
Честито иначе

Честито иначе

Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Да ползвам пак темата ,пък после нека да се затрива.
КОЙ точно е предпазителя на вентилатора на парното ,и къде се намира ?
КОЙ точно е предпазителя на вентилатора на парното ,и къде се намира ?
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Отпред, при мотора е.... 30А... само че не знам кой номер е.... провери си всички 30А 

- Peev_92
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B35 97'
- Мечтае да кара: BMW E38 Аlpina B12 6.0
Гледам, че всички сте "яко" зад V8-ците, и никой и не ще да чува за 728, но на мен ми изглежда съвсем на място, има си ускорение колата, предполагам и за изпреварванията няма проблем?
Не страст, а диагноза 

- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
Peev_92 написа:Гледам, че всички сте "яко" зад V8-ците, и никой и не ще да чува за 728, но на мен ми изглежда съвсем на място, има си ускорение колата, предполагам и за изпреварванията няма проблем?
Да така е само където разхода на 2.8 в това купе изобщо не е малък и леко се обезсмисля неговата покупка.
Истинската мощност винаги ви спира дъха също като истинската красота.....

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Абсолютно съм съгласен, предната ми кола беше 728 автомат, къса база с 18" джанти, разхода градско във Варна варираше между 18-20/100. Сега карам 740iL със същите джанти, разход градско 21-22л/100. Та освен данъка, всичко друго е в минус.ggb написа:Peev_92 написа:Гледам, че всички сте "яко" зад V8-ците, и никой и не ще да чува за 728, но на мен ми изглежда съвсем на място, има си ускорение колата, предполагам и за изпреварванията няма проблем?
Да така е само където разхода на 2.8 в това купе изобщо не е малък и леко се обезсмисля неговата покупка.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Митко Стоянов написа:Абсолютно съм съгласен, предната ми кола беше 728 автомат, къса база с 18" джанти, разхода градско във Варна варираше между 18-20/100. Сега карам 740iL със същите джанти, разход градско 21-22л/100. Та освен данъка, всичко друго е в минус.ggb написа:Peev_92 написа:Гледам, че всички сте "яко" зад V8-ците, и никой и не ще да чува за 728, но на мен ми изглежда съвсем на място, има си ускорение колата, предполагам и за изпреварванията няма проблем?
Колеги несериозно е да се казва, че няма разлика в разхода, то да кажа 1 сек. (между 28 и 35)в ускорението също няма разлика...Щото на мен къса база,728и автомат на 16-ки ми дава между 13.5 (лежерно с лек трафик) и 16.5(в средно големи задръствания) в София.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Митко Стоянов написа:Абсолютно съм съгласен, предната ми кола беше 728 автомат, къса база с 18" джанти, разхода градско във Варна варираше между 18-20/100. Сега карам 740iL със същите джанти, разход градско 21-22л/100. Та освен данъка, всичко друго е в минус.ggb написа:Peev_92 написа:Гледам, че всички сте "яко" зад V8-ците, и никой и не ще да чува за 728, но на мен ми изглежда съвсем на място, има си ускорение колата, предполагам и за изпреварванията няма проблем?
Извинявам се за офтопика, тази от подписа ли ти е сегашната и случайно да спираш до Мр.Бриколаж?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
///M Power написа:Митко Стоянов написа:Абсолютно съм съгласен, предната ми кола беше 728 автомат, къса база с 18" джанти, разхода градско във Варна варираше между 18-20/100. Сега карам 740iL със същите джанти, разход градско 21-22л/100. Та освен данъка, всичко друго е в минус.ggb написа:Peev_92 написа:Гледам, че всички сте "яко" зад V8-ците, и никой и не ще да чува за 728, но на мен ми изглежда съвсем на място, има си ускорение колата, предполагам и за изпреварванията няма проблем?
Колеги несериозно е да се казва, че няма разлика в разхода, то да кажа 1 сек. (между 28 и 35)в ускорението също няма разлика...Щото на мен къса база,728и автомат на 16-ки ми дава между 13.5 (лежерно с лек трафик) и 16.5(в средно големи задръствания) в София.
Че то дъртият чугун М30 ми дава същите цифри в София

Казвам го най-вече, защото уж М52 бил модерен, с 4 клапана на циндър и какво ли още не...

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Точно същата(h)aman написа:Митко Стоянов написа:Абсолютно съм съгласен, предната ми кола беше 728 автомат, къса база с 18" джанти, разхода градско във Варна варираше между 18-20/100. Сега карам 740iL със същите джанти, разход градско 21-22л/100. Та освен данъка, всичко друго е в минус.ggb написа:Peev_92 написа:Гледам, че всички сте "яко" зад V8-ците, и никой и не ще да чува за 728, но на мен ми изглежда съвсем на място, има си ускорение колата, предполагам и за изпреварванията няма проблем?
Извинявам се за офтопика, тази от подписа ли ти е сегашната и случайно да спираш до Мр.Бриколаж?

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Явно зависи от стила на шофиране, това което споделям е директно сравнение между 2 коли карани само от мен по що годе идентичен начин. При теб 40-ката може да слезе и под 20///M Power написа:Митко Стоянов написа:Абсолютно съм съгласен, предната ми кола беше 728 автомат, къса база с 18" джанти, разхода градско във Варна варираше между 18-20/100. Сега карам 740iL със същите джанти, разход градско 21-22л/100. Та освен данъка, всичко друго е в минус.ggb написа:Peev_92 написа:Гледам, че всички сте "яко" зад V8-ците, и никой и не ще да чува за 728, но на мен ми изглежда съвсем на място, има си ускорение колата, предполагам и за изпреварванията няма проблем?

cod-cdbp написа:Че то дъртият чугун М30 ми дава същите цифри в София![]()
![]()
Казвам го най-вече, защото уж М52 бил модерен, с 4 клапана на циндър и какво ли още не...
И това на Е32 735iA, нали?
Да бягаш да си играеш някъде, че не му е мястото тук да си приказваме приказки от 1001 нощ... Ходи ги разправяй тези в Е36, че там може никой да не е виждал М30 и да ти се върже...

- Mollov
- Мародератор
-
///M Power написа:Щото на мен къса база,728и автомат на 16-ки ми дава между 13.5 (лежерно с лек трафик) и 16.5(в средно големи задръствания) в София.
Леле... а си мислех, че мойта много харчи....

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Mollov написа:///M Power написа:Щото на мен къса база,728и автомат на 16-ки ми дава между 13.5 (лежерно с лек трафик) и 16.5(в средно големи задръствания) в София.
Леле... а си мислех, че мойта много харчи....
И сега ще излезе, 40 ките харчат по малко? Поне кажете колко харчат вашите.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Mollov
- Мародератор
-
А, не... просто на мен ми се струваше, че 22/100 е прекалено много, дори за София...
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
Неслучайно казах, че зависи от стила на шофиране, а и тук разстоянията не са като в София, та и дневният маршрут си оказва влияние.

40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3