Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
vicho написа:nikolae написа:Евтина не съм казал в никакъв случай, но 13-15 000 лв. за Е46 ми се струват много.
Не съм толкова влюбен в тази серия. До 10 ако не може да се намери фейс, бензин, купе/седан 2.5/3.0
по-добре ще направя компромис, но ще взема Е60 /Е90 не искам вече да карам/
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=agwncp
вадИ му на тоя 10к, ако иска
вече на място ще видиш, как е обърната
Тя тази и тя от острова бре.....

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Ilko Ivanov написа:Тя тази и тя от острова бре.....
е откъде да е?

vicho написа:вече на място ще видиш, как е обърната
Ilko Ivanov написа:Аз сега имам две бензинови 330-ки купе и комби нов внос от Германия и Швейцария и като я чета темата, чак си мисля изобщо да не им пускам обяви
пусни регистрирана 330и седан м-пакет фейс за 9к за да си конкурентен, като десните ти пречат... веднага някой ще си вземе от тебе

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- s0me0ne
- Потребител
-
- Кара: каквото намери
(h)aman написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11438898926069571&slink=agpfvs
Някой гледал ли я е? И каква цена си заслужава според вас, чи на мен ми се вижда висока
По вин излиза 2001г. и не е фабричен фейслифт, без ксенон, без премиум аудио (не е нито с HiFi нито с HK), без ел седалки с памет, без сензор за дъжд и светлина и др. Продавача я беше обявил с други снимки на 8700 лв и каза, че е дошла така от Италия и само е сменил турбината с нова. Защо сега цената е 10к не знам. Не съм я гледал на място.
Според мен не си заслужава.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
rhinchovski написа:Колеги дайте мнение за ето тази кола.Някой дали я е гледал?И как ви са вашите забележики,ако има такава.Званях по телефона,човека каза че е внос от Швейцария и каза че няма проблем да си доведа човек с диагностика да я погледне и ако се наложи до сервиз(това ми вдъхва доверие до някъде)Каза че е правил едно кръгче с нея и стъпвала стегнато без да хлопа(ее той едва ли ще си каже).Може и бартер,което ме устройва до някъде.И накрая каза че колата си струвала и трябвало да се види ако имам сериозен интерес(то всички така казват).Моля за мнения и препоръки.
http://www.cars.bg/c1313685
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=agqd73
Тази изглежда много истинска, ако не се колебаех наистина дали искам за 2ра кола е46 бих отишъл да я погледна...
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
rhinchovski написа:Колеги дайте мнение за ето тази кола.Някой дали я е гледал?И как ви са вашите забележики,ако има такава.Званях по телефона,човека каза че е внос от Швейцария и каза че няма проблем да си доведа човек с диагностика да я погледне и ако се наложи до сервиз(това ми вдъхва доверие до някъде)Каза че е правил едно кръгче с нея и стъпвала стегнато без да хлопа(ее той едва ли ще си каже).Може и бартер,което ме устройва до някъде.И накрая каза че колата си струвала и трябвало да се види ако имам сериозен интерес(то всички така казват).Моля за мнения и препоръки.
http://www.cars.bg/c1313685
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=agqd73
Колата изглежда добре на снимки, но на село Труд са от мошенник нагоре. Гледал съм коли там и от никоя нищо не ставаше, а пък надуват цените.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
320-ката купе фейс е позагряла малко, а държи високи обороти.

- vicho
- старши ентусиаст
-
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=ah0r1t
и таз е била отдясно, ама ако бутне цената още мъничко ми се струва оферта... има ъпгрейди и читава нави
и таз е била отдясно, ама ако бутне цената още мъничко ми се струва оферта... има ъпгрейди и читава нави

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
vicho написа:пусни регистрирана 330и седан м-пакет фейс за 9к за да си конкурентен, като десните ти пречат... веднага някой ще си вземе от тебе![]()
![]()
Ще я пусна даже на 5000лв. специално за теб

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Какво означава "Не регистриран, но като повечето тук!" че не схванах
Силно ме съмнява това с портването на главата, но знам ли. с
Също дали липсата на кора под мотора е олекотяване някакво за по-спортно усещане
И фаровете с ксенон дека избягаха.. сигурно с рефлектор и тия китайски баласти е по-готино.
Едно не разбирам - защо хубава кола задължително трябва да е 330 с М пакет. Според мен хубава кола означава в добро общо състояние, без цигании и мунинги най-вече. Било то и 318 без М пакет.

Силно ме съмнява това с портването на главата, но знам ли. с
Също дали липсата на кора под мотора е олекотяване някакво за по-спортно усещане

Едно не разбирам - защо хубава кола задължително трябва да е 330 с М пакет. Според мен хубава кола означава в добро общо състояние, без цигании и мунинги най-вече. Било то и 318 без М пакет.

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Ше те баннат... БМВ... без М-пакет... Както добре знаеме не е БМВ. Може да няма клима, да е с разпран салон, на 600к км и да тече от всякъде масло и 4 заминали амортисьора и гръмнал бег... Но ако има М-пакет (т.е. Предна броня тайван за повечето хора) значи си струва.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- Diamondprox
- Потребител
-
Мисля да я взимам http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=ah4qvg . Първо bmw ми е, моля кажете как e.
Diamondprox написа:Мисля да я взимам http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=ah4qvg . Първо bmw ми е, моля кажете как e.
По обява 320d... в описанието 318d. Бягай далече от такива "търговци"
Просто съвет!
Добрите шофьори имат остатъци от насекоми по страничните си прозорци! - Валтер Рьорл
Гледал съм едно Е90 в тоя салон- наистина стой далече.
- vicho
- старши ентусиаст
-
Ilko Ivanov написа:Ще я пусна даже на 5000лв. специално за теб
аз кола си имам, та не ме мисли...

ама я кАжи, защо продават тая с лепенката 2 седмици след като я купиха от тебе (да не би й има нещо)
Bavarcho написа:Какво означава "Не регистриран, но като повечето тук!" че не схванах![]()
абе и аз, ама айде

Bavarcho написа:Едно не разбирам - защо хубава кола задължително трябва да е 330 с М пакет. Според мен хубава кола означава в добро общо състояние, без цигании и мунинги най-вече. Било то и 318 без М пакет.
защото е модерно

на никой не му се кара нещо умряло особено, като новите коли излизат все по-силни

- atmilushev
- Потребител
-
Здравейте,
Искам да си купя БМВ 3 серия произведено 2004 – 2005 от Германия, да е бензин и да сложа ГИ.
Бих искал да Ви помоля за отговор на следните въпроси:
1. Кой двигател е по-удачен? 1.8 – 116 коня или този 143 конски сили? Втория е по-мощен и трябва да има по-голям ресурс но съм чувал, че на първия се слага по-лесно газ и е по-безпроблемен.
2. Кое е важно да проверя при покупката на тези модификации?
3. Какво мислите за компакт модела?
4. Каква газова уредба е добре да сложа? Стават ли българските?
5. Трябва ли да гледам само коли със сервизна книжка и история, заслужава ли си разликата в цената?
6. Мога ли да гледам коли с пробег от над 200 000км или такива на по-около 150 000? Възнамерявам да я карам 4-5 години и навъртам максимум по 10 000км на година, предимно градско каране.
7. Коя модификация има най-добрата заводска аудио уредба? Exclusive, Lifestyle или Спорт? Държа на това и предпочитам да не слагам нещо не-заводско.
Благодаря Ви предварително!
Искам да си купя БМВ 3 серия произведено 2004 – 2005 от Германия, да е бензин и да сложа ГИ.
Бих искал да Ви помоля за отговор на следните въпроси:
1. Кой двигател е по-удачен? 1.8 – 116 коня или този 143 конски сили? Втория е по-мощен и трябва да има по-голям ресурс но съм чувал, че на първия се слага по-лесно газ и е по-безпроблемен.
2. Кое е важно да проверя при покупката на тези модификации?
3. Какво мислите за компакт модела?
4. Каква газова уредба е добре да сложа? Стават ли българските?
5. Трябва ли да гледам само коли със сервизна книжка и история, заслужава ли си разликата в цената?
6. Мога ли да гледам коли с пробег от над 200 000км или такива на по-около 150 000? Възнамерявам да я карам 4-5 години и навъртам максимум по 10 000км на година, предимно градско каране.
7. Коя модификация има най-добрата заводска аудио уредба? Exclusive, Lifestyle или Спорт? Държа на това и предпочитам да не слагам нещо не-заводско.
Благодаря Ви предварително!