Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Цените на горивата 2015-2016
Къде е Враца къде е Варна? Да сравняваш Калифорния с Калофер!
Нищо от никъде еднакво не видях.
Да не говорим че няма кьорав човек да де упъти събота 11ч.
Нищо от никъде еднакво не видях.
Да не говорим че няма кьорав човек да де упъти събота 11ч.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Демирев написа:Къде е Враца къде е Варна? Да сравняваш Калифорния с Калофер!
Къде си бе янки?
Ше падна от смях

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Вчера A95 на 2.10 лв. с отстъпка в GoPetroleum. Големите си държат високите цени.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
streetz написа:Вчера A95 на 2.10 лв. с отстъпка в GoPetroleum. Големите си държат високите цени.
Там не е ли гаден бензина?
datchko написа:streetz написа:Вчера A95 на 2.10 лв. с отстъпка в GoPetroleum. Големите си държат високите цени.
Аз за тази бензиностанция съм малко 50/50. Страшно много коли съм виждал да зареждат там, включително и нови такива, а в един друг форум получих няколко лични съобщения, включително 1 и от модератор в съответния форум, където ми се обяснява да не зареждам там и как колата му се развалила едва ли не на 100 метра от бензиностанцията. Лично аз не съм сипвал, но според мен има и до някаква степен умишлена атака срещу тях.
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
2 лв-бензин
2лв-дизел
0.88 стинки-газ
Бензиностанция до Ямбол!
2лв-дизел
0.88 стинки-газ
Бензиностанция до Ямбол!
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
datchko написа:streetz написа:Вчера A95 на 2.10 лв. с отстъпка в GoPetroleum. Големите си държат високите цени.
Е заради това не съм продал още 124-ката и пасата- каквото и откъдето и да им налея все вървят и не си задавам подобни въпроси

ATR-42/72
- Демирев
- ентусиаст
-
От днес на обед - Лукойл и ОМВ смъкнаха дизел и 95 октана за 2.20лв. литъра с отстъпката уикенда на Лукойла 2.13лв. литър 95 и дизел.
95 ст. газ до петък и всяка събота и неделя по 92 ст. на Лукойл и Еко
До утре сутринта и останалите 3 големи вериги ще смъкнат на 2.19-2.20лв. с уикендната отстъпка 2.13-2.14лв. и газ на 91 ст. уикендите с карта.
Вече не виждам смисъл да се зарежда при бай колю от долна малина на 2.10лв.
95 ст. газ до петък и всяка събота и неделя по 92 ст. на Лукойл и Еко
До утре сутринта и останалите 3 големи вериги ще смъкнат на 2.19-2.20лв. с уикендната отстъпка 2.13-2.14лв. и газ на 91 ст. уикендите с карта.
Вече не виждам смисъл да се зарежда при бай колю от долна малина на 2.10лв.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
АЗ се чудя защо все още цените са над 2лв, след като усърдно се твърди, че тази цена е нереална? 

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Защото няма свободен пазар на горивата, всичко е картелирано.
Never mistake motion for action...
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Leon написа:Защото няма свободен пазар на горивата, всичко е картелирано.
Бъркате определението "Картел" с алчноста и съответно слабоумието и тоталната незаинтересованост от страна на алектората.
Нали се сещате че ако се случи в някоя по-развита демокрация подобно нещо, хората ще се вдигнат, ние тука все едно сме некакви милионери всички и не ни пука, ако бяхме по-единни, не протест с излизане на вън, ами просто никой не зарежда един ден, после втори...Така се прави.
За какъв картел, все едно аз да си направя бензиностанция и няма да погледна какви са цените при другите, дори без да ходя да се уговарям с другите бензиностанции.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
cod-cdbp написа:АЗ се чудя защо все още цените са над 2лв, след като усърдно се твърди, че тази цена е нереална?
80 процента от бензиностанциите са заредили количества на високи доставни цени.. няма как ако ми е дошла нафта на 1.90 доставна цена да я пусна да я продавам на 1.80.. трябва да се разтикат тия количества и след това в новата доставка да се видят цените и там се смятат маршове и прочее.. И бензиностанциите са като един краен потребител

Само за сравнение.. В лукойл в момента е 2.20 бензин и дизел.. При мен са 2.05 бензин и 2.00 дизел..
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
speedhokk написа:Аз за тази бензиностанция съм малко 50/50. Страшно много коли съм виждал да зареждат там, включително и нови такива, а в един друг форум получих няколко лични съобщения, включително 1 и от модератор в съответния форум, където ми се обяснява да не зареждам там и как колата му се развалила едва ли не на 100 метра от бензиностанцията. Лично аз не съм сипвал, но според мен има и до някаква степен умишлена атака срещу тях.datchko написа:streetz написа:Вчера A95 на 2.10 лв. с отстъпка в GoPetroleum. Големите си държат високите цени.
Aз проблеми не съм имал последните 2 години. Но и зареждам само на една конкретна, тази в Студентски. На другите им не смея. Винаги цените им са 15 стотинки надолу спрямо Лук, Еко, ОМВ и т.н., което си е подозрително и отначало и аз зареждах със свито сърце и джигер

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- Демирев
- ентусиаст
-
Е.Димитров написа:Нали се сещате че ако се случи в някоя по-развита демокрация подобно нещо, хората ще се вдигнат, ние тука все едно сме некакви милионери всички и не ни пука,
На предната стр. писах във вторник 1 септември ще има голям просест във Варна на изхода/входа на магистралата!
Ще се затвори в 18 ч. като се паркират колите на протестиращите във трите платна.
Да видим ще има ли ефект. Малко съм скептичо настроен.
Още повече че друга седмица се очаква падане на цените с още 4 ст. някъде и с карта за отстъпки от 3-4 септември бензин и дизел ще се вземат за 2.08 лв. някъде в големите 5 вериги в големите градове.
Каквито и протести да има до 2.05 лева ще свалят и ще се закотви за три месеца поне цената в 5-те.
Малките бензст. на бай колю в долно уйнoво, винаги ще бъдат с 12-14 ст. надолу, защото ако са на цените на големите 5, никой няма да ходи при бай колю!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Leon написа:Защото няма свободен пазар на горивата, всичко е картелирано.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"