Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

Мнение от Bavarcho » 24 Авг 2015, 20:57

Хубаво това с раздаването на газ, ама да бъде на съответните места не е лошо..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от maikooo » 25 Авг 2015, 9:13

devent написа:
Pr3da7oR написа:Здравейте, някой да е запознат със това BMW: http://www.cars.bg/c1268141 и ако може мнения. Благодаря предварително : )

Тази кола е преправяна да е фейслифт. Разбери защо.. Дано да е от естетическа гледна точка, а не да е имала удар и да е заличаван с фейсови елементи. Иначе, информирай се за двигателя(N42B20), доста хора плачат от него, други пък са доволни. Има много теми. Джантите видя ли ги :help: спешна нужда от нещо по-голямо и хубаво ;)

Освен, че е преправян фейс е и обръщана, тотален сбирщайн.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 25 Авг 2015, 10:07

maikooo написа:Освен, че е преправян фейс е и обръщана, тотален сбирщайн.

па и с кофти мотор... абеее, заеби! :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар

Мнение от Pr3da7oR » 25 Авг 2015, 16:06

А това БМВ: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=ae88cm
Като изключим лошите мнения за двигателя. Цената приемлива ли е ако всичко му е наред(двигател, ходова част) и мнения като цяло за колата. Благодаря пак предварително.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 25 Авг 2015, 23:49

Pr3da7oR написа:А това БМВ: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=ae88cm
Като изключим лошите мнения за двигателя. Цената приемлива ли е ако всичко му е наред(двигател, ходова част) и мнения като цяло за колата. Благодаря пак предварително.

ментЕливите джантички много ме кефят ... както и липсата на екстри...

всъщност за кое трябва да платиш около 6,500лв, че не мога да схвана идеята :dunno:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 26 Авг 2015, 8:45

vicho написа:...всъщност за кое трябва да платиш около 6,500лв, че не мога да схвана идеята :dunno:

Според твоите писания в предишни страници ако има за какво да платиш 6500 всъщност трябва да платиш двойно за преди фейса, а за след- отиваме вече на 15000. Не мога да ти разбера концепцията за ценообразуване, но смятам, че е объркваща... Колко струва това купе ако ти го продаваш, и как постигаме точно двойната разлика ако е 3л бензин с много екстри, разпорено от ръчкане? Колко струва твоят автомобил например?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 26 Авг 2015, 10:34

pampo написа:Според твоите писания в предишни страници ако има за какво да платиш 6500 всъщност трябва да платиш двойно за преди фейса, а за след- отиваме вече на 15000.

ко каза, ко?! :wave:

pampo написа:Не мога да ти разбера концепцията за ценообразуване, но смятам, че е объркваща...

обяснил съм сто пъти, да не си дремАл ;)

pampo написа:Колко струва това купе ако ти го продаваш

Ако аз го продавам, снимките няма да накриво и с телефон на тъмно!

сменена топка на скоростите с ГУМЕНА :mhihi:

бях ти отговорил за цена, ама го изтрих... не бих си купил, камо ли продавАл такава кола :kuku:

pampo написа:и как постигаме точно двойната разлика ако е 3л бензин с много екстри, разпорено от ръчкане?

е как... купенце преди фейса 318и без НИТО ЕДНА ЕКСТРА, като нова струва 55,000лв.
купе 330и фейс м пак с шукарии, като нова струва 100,000лв++

па ти му прави сметка, как се постига ТОЧНО двойната разлика

pampo написа:Колко струва твоят автомобил например?

а твоя? :dunno: :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 26 Авг 2015, 10:42

pampo написа:
vicho написа:...всъщност за кое трябва да платиш около 6,500лв, че не мога да схвана идеята :dunno:

Според твоите писания в предишни страници ако има за какво да платиш 6500 всъщност трябва да платиш двойно за преди фейса, а за след- отиваме вече на 15000. Не мога да ти разбера концепцията за ценообразуване, но смятам, че е объркваща... Колко струва това купе ако ти го продаваш, и как постигаме точно двойната разлика ако е 3л бензин с много екстри, разпорено от ръчкане? Колко струва твоят автомобил например?

Аз ще го отговоря от моята гледна точка. Влезни в bmw.bg, има конфигуратор и си конфигурирай 2 BMW-та. Хващаме една 4-ка, все пак гледаме купета, най-слабия двигател и най-силния(както е Е46 318(316 не го намесваме) и 330). В случая 420i и 435i. Само в базовата им цена разликата е 25 000 лв. От там, цъкни на 420-ката някви по-базови екстри и после цъкни повечко екстри на 435цата и гледай разликата. Най-вероятно вече ще е около 35 000-40 000 лв. разлика между двете коли. Същата ситуация си я представи и преди 15 години, когато Ханс е конфигурирал 318-ка с по-малко екстрички и т.н. А 3 години по-късно(когато вече има Е46 фейс купе) Гюнтер е нацъкал богато листа с екстричките и е оставил една шапка пари за Е46 330Ci. И ти искаш след 10 години тези коли да са на една цена.. Еми не ми излиза математиката ;) На теб излиза ли ти? И ако ти излиза, обясни ми я, каква е логиката ти Е46 330Ci фейслифт препълнено с екстри, 19ки оригинални джанти да струва на цената на преди фейсова 318-ка с 4 екстри и ментак джанти?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 26 Авг 2015, 10:45

devent написа:...

мерси за по-подробното разяснение :yes:

то се иска малко акъл, ама навреме...

п.с. не е като и аз да не сгреших с 330д-то, та се опитвам да помогна на тоя-онзи, колкото ми позволяват силите и капацитета... :yes:

devent написа:с 4 екстри и ментак джанти?

има-няма 4... по-скоро няма :mhihi:

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 26 Авг 2015, 11:54

почва да ме хваща шубето да си пусна 46-цата за продан, че почнете ли я тука не знам какво ще изкарате :mhihi: :mhihi: май ще си я върна в германия докато още не са й изгнили веждичките както каза един колега за германките :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ШЕ 330d (manual)
Мечтае да кара: bmw f10 m5
Детайли за колата: M-packet Mtech 1

Мнение от SlipX » 26 Авг 2015, 11:57

Bavarcho написа:почва да ме хваща шубето да си пусна 46-цата за продан, че почнете ли я тука не знам какво ще изкарате :mhihi: :mhihi: май ще си я върна в германия докато още не са й изгнили веждичките както каза един колега за германките :mhihi:

Както казах и на Вичо. Добре, че беше заключена темата за да продам своята. И дайте някой седан автомат, 320ка дизел на сносни пари от 3 месеца гледам... НИЩО.
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 26 Авг 2015, 14:29

Bavarcho написа:почва да ме хваща шубето да си пусна 46-цата за продан, че почнете ли я тука не знам какво ще изкарате :mhihi: :mhihi: май ще си я върна в германия докато още не са й изгнили веждичките както каза един колега за германките :mhihi:

Тя като е WBS нов внос няма какво да се притесняваш според мене.
p.s. ако е 25-ца или над, драсни да я видим, че си търся нова евридейка :)

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 26 Авг 2015, 15:16

wbs-a не е 46-ца, но той не се й продава.
46-цата не е 25-ца или нагоре, за това сигурно няма да я искат. да ми дойде 39-ката и да я пусна в движение, тогава 46-цата отива на пазара. а и има да сменявам десния механизъм на ел.стъклото че този в момента се е прокъсало жилото и бягам от концепцията за топ състояние :mhihi:
Изображение

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 26 Авг 2015, 17:01

Bavarcho написа:wbs-a не е 46-ца, но той не се й продава.
46-цата не е 25-ца или нагоре, за това сигурно няма да я искат. да ми дойде 39-ката и да я пусна в движение, тогава 46-цата отива на пазара. а и има да сменявам десния механизъм на ел.стъклото че този в момента се е прокъсало жилото и бягам от концепцията за топ състояние :mhihi:

Аз сега имам две бензинови 330-ки купе и комби нов внос от Германия и Швейцария и като я чета темата, чак си мисля изобщо да не им пускам обяви :mhihi:

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 26 Авг 2015, 18:34

Ilko Ivanov написа:Аз сега имам две бензинови 330-ки купе и комби нов внос от Германия и Швейцария и като я чета темата, чак си мисля изобщо да не им пускам обяви :mhihi:

недей, пази си ги може да потрябват :mrgreen:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E46