Свързване на цифров тунер?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Свързване на цифров тунер?
Здравейте колеги и прощавайте, че стартирам поредната добре позната за вас тема, но въпреки, че от няколко дни чета не мога да се ориентирам.
Искам да свържа цифров тунер към оригиналния телевизор на E38-цата. Проблема както знаем е, че оригиналния тунер не хваща вече сигнал, но възможно ли е цифровия да се свърже на негово място? И по точно как? Голямата букса ли трябва да се разръчка и да се подаде някакъв сигнал през конкретните пинове, има ли заготовки за тези коли ?
Аз видях идеалния вариант в един английски сайт, обаче цената е доста люта - 399 евро.
Искам да свържа цифров тунер към оригиналния телевизор на E38-цата. Проблема както знаем е, че оригиналния тунер не хваща вече сигнал, но възможно ли е цифровия да се свърже на негово място? И по точно как? Голямата букса ли трябва да се разръчка и да се подаде някакъв сигнал през конкретните пинове, има ли заготовки за тези коли ?
Аз видях идеалния вариант в един английски сайт, обаче цената е доста люта - 399 евро.
BMW only!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Re: Свързване на цифров тунер?
Пак се разрових и намерих това :
http://www.ebay.com/itm/AV-Video-Audio- ... 35cc0d02cc
мисля, че би свършило отлична работа, мога да свържа цифровия приемник през чинч кабелите. Трябва обаче да видя как е свързано това DVD в задния подлакътник, което не дава признаци на живот, но е възможно вече да има такива кабели за AV вход. Тъй или иначе, ако стигна до работещ вариант преди да сте ми дали акъл, ще се похваля с резултата
http://www.ebay.com/itm/AV-Video-Audio- ... 35cc0d02cc
мисля, че би свършило отлична работа, мога да свържа цифровия приемник през чинч кабелите. Трябва обаче да видя как е свързано това DVD в задния подлакътник, което не дава признаци на живот, но е възможно вече да има такива кабели за AV вход. Тъй или иначе, ако стигна до работещ вариант преди да сте ми дали акъл, ще се похваля с резултата

BMW only!
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Този кабел е като преходник само заради тези чинчове и се връзва към оригиналния тунер. Можеш и сам да си ги направиш и изкараш. Ето ти една тема: viewtopic.php?f=35&t=221164

- amd
- клавиатурен мунингист
-
Ееее голямо евала за линка
Страхотни сте! Тази снимка с пиновете на буксите я имах и аз, но не бях убеден къде трябва да се бутне AV сигнала, сега ми се изясни. Сърдечно благодаря! Утре се заемам с експериментите 

BMW only!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
На този в олх му писах преди време и изобщо не ми отговори, много несериозна работа.
8 мнения
• Страница 1 от 1