Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Аз си взех SCITEC BCAA 6400 / 125 Tabs. и съм сравнително доволен. Без пари са, една таблетка има почти 1гр. БЦАА .
15 лева за половин месец, че и повече ако пиеш по 2-3 на ден.
15 лева за половин месец, че и повече ако пиеш по 2-3 на ден.
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
doomy525 написа:Колеги някой правил ли си е кръвни изследвания за това коя храна е за неговото тяло, коя е вредна и коя е поносима, но вредна все пак? Вчера се видях с мой авер..не можах да го позная![]()
свалил е 25кг мазнина след въпросното изследване за 3 месеца с леки тренировки /бягане най-вече/, но наистина е изчистен от мазнини, а преди това тежеше 100кг. Чувства се идеално и просто знае какво да яде и по колко пъти на ден. Каза, че изследването струва 900лв и че са най-заслужените пари, които някога е давал /на 28 год е/.
Питам, защото наистина е хубаво човек да знае какво точно е полезно за неговото тяло и кое е вредно и с течение на времето да влезе в ритъм
На мен също ми е интересно за какво точно става дума, но вече май не е 900 кинта. Попаднах на обява от преди 3г. и тогава наистина е струвал толкова. Сега намерих и за 220 на едно място. Вега теста също ми е интересен. преди бяха по над 200 лева сега в офертите ги има за по 20? Някой, който е правил някое от двете да сподели?

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
Някой може ли да ми даде инфо как се пие протейна BSN Syntha 6? Като количество, преди или след хранене, преди или след тренировка и по колко пъти на ден?
Другото, което се чудех е, има ли в София склад вносител на хранителни добавки, откъдето може да се взимат по-евтино? Един приятел преди година беше ходил на интервю за работа в някаква фирма за добавки и му казали, че работата се състой в закупуване на добавки от складовете и каране по магазините им? Което ме навежда на мисълта, че сигурно има някъде фирма вносител, от която пазаруват наще скромни търговци сигурно с 100% надценка?

Другото, което се чудех е, има ли в София склад вносител на хранителни добавки, откъдето може да се взимат по-евтино? Един приятел преди година беше ходил на интервю за работа в някаква фирма за добавки и му казали, че работата се състой в закупуване на добавки от складовете и каране по магазините им? Което ме навежда на мисълта, че сигурно има някъде фирма вносител, от която пазаруват наще скромни търговци сигурно с 100% надценка?
То по тази логика, не само добавки да си купуваме от складове. Авточасти, храна и абсолютно всичко
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
mit-kong написа:Някой може ли да ми даде инфо как се пие протейна BSN Syntha 6? Като количество, преди или след хранене, преди или след тренировка и по колко пъти на ден?![]()
Далеч си от истината има си фиксирани цени с които търговците трябва да се съобразяват и далеч са от мечтаните 100% виж вече вносителя колко си слага е друг въпрос.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
и аз съм мераклия за ком-емине.
преди 2 седмици приключих камино дел норте.
https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zzDSRlUrV_18.k5g2nOsMOhfc&hl=en
искам тука да запитам аудиторията, някой има ли идея откъде мога да си купя (онлайн най-добре) туристически катарами. извървях цялото камино, над 95% от него с тези сандали, но за зла участ едната карама се счупи (щото съм много умен, бях я разкопчал и я настъпих). иначе си пазя касовата бележка, взел съм ги през юни, когато имам път към пловдив ще мина през декатлон да питам, но не тая големи надежди. а сандалите са неимоверно добри и искам да си ги възстановя!
преди 2 седмици приключих камино дел норте.
https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zzDSRlUrV_18.k5g2nOsMOhfc&hl=en
искам тука да запитам аудиторията, някой има ли идея откъде мога да си купя (онлайн най-добре) туристически катарами. извървях цялото камино, над 95% от него с тези сандали, но за зла участ едната карама се счупи (щото съм много умен, бях я разкопчал и я настъпих). иначе си пазя касовата бележка, взел съм ги през юни, когато имам път към пловдив ще мина през декатлон да питам, но не тая големи надежди. а сандалите са неимоверно добри и искам да си ги възстановя!
- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Можете ли да ми препоръчате суроватъчен протейн, който при нормална употреба (както е укзано) и три тренировки седмично да излиза около 50лв на месец, тъй като нещо не ми се дават повече пари за нещо, което никога няма да мога да разбера дали дава резултат, защото резултатите в бодибилдинга са съвкупност от много неща? Естествено ако протеините за тези пари все пак биха дали някакъв резултат, ако само ще се трова за нищо кажете?
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Нещо от сорта на Protein power на Biotech usa или подобен.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- maxi666
- Потребител
-
- Кара: Е60 530d
Bokrael написа:MOGY написа:Bokrael написа:Препоръчайте ми хубав протеин, не много скъп, за който знаете, че със сигурност действа? Че така, ако избирам по описанията, каквото и да взема ще стана Хълк до 2 месеца.
Или би било по-добре да си взема BCAA или да комбинирам двете?
Myprotein Impact whey 5kg. под 130лв. Като може да вземеш BCAA 4:1:1 техни и да слагаш по една лъжичка с връх в протеина след тренировка.
Къде го намираш за под 130лв? При мен излиза MYPROTEIN Impact Whey Protein (2.500) Цена 120.00лв.. А BCAA предпочитам на капсули, тъй като съм пил преди време и не си спомням вкуса мн. ама сега си го представям като на прах за пране. Та аз съм се спрял на следните:
HAYA LABS Sports BCAA 2:1:1 500mg / 200 caps
OPTIMUM NUTRITION BCAA Mega-Size 1000mg. / 200 Caps.
DYMATIZE BCAA Complex 2200 / 200 Caps.
И аз си купих от същия от ОЛХ, но вкуса беше различен от предишния, който бях купил от магазина, опаковката друга. Адски много ми се подуваше корема и ме разхлабваше

Това е колата !!!
Може ли да се консултирам с някои "батка" по-голям левел от мен относно избора на упражнения за гръб и рамо в домашни условия. Разполагам с дъмбели и крив лост и горе долу си сглобих този вариант:
1. Повдигане на раменете 4х10 - за трапец
2. http://prikachi.com/images.php?images/946/8325946u.jpg 4х10 - за горната част на гърба
3.http://www.bodyconstructor.com/manual_exercises.php?t=2 4х10 - за долната част на гърба
Рамо:
Раменна преса с дъмбели - 4х10 - за предно рамо
Хеликоптер (кривия лост към брадичката) - 4х 0 - за средно рамо
И не знам дали се нуждая от упражнение за задно рамо, тъй като упражнение 2 и 3 за гръб го натоварват и него?
Дали са добре съчетани? Дали са добре като брой упражнения, серии, повторения?
2. http://prikachi.com/images.php?images/946/8325946u.jpg 4х10 - за горната част на гърба
3.http://www.bodyconstructor.com/manual_exercises.php?t=2 4х10 - за долната част на гърба
Рамо:
И не знам дали се нуждая от упражнение за задно рамо, тъй като упражнение 2 и 3 за гръб го натоварват и него?

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
mit-kong написа:Може ли да се консултирам с някои "батка" по-голям левел от мен относно избора на упражнения за гръб и рамо в домашни условия. Разполагам с дъмбели и крив лост и горе долу си сглобих този вариант:
Рамо:
Колега аз примерно гръб в залата не правя,като дойде деня за гръб влача с мен един диск 10кг и се смазвам от набирания на една успоредка до нас,и в тоя ред на мисли се чувствам много добре.
п.с личното ми тегло е 90кг

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Можете ли да ми препоръчате хубав, действащ креатин, от който не се задържа вода? Искам да кача още мускулна маса, а не да стана балон?
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
И аз имам мерак да го пробвам, но последните пъти като взимам... все го нямат в силата
Последно останах доволен (изненадващо за мен) от Amix. По-добре е от вече разваления на Optimum Nutrition (преди години си беше супер), от Primaforce и от GNC. Други май не съм пил.