Кори на вратите купе помагайте
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
Кори на вратите купе помагайте
Здравейте, както повечето знаем на е36 купето масово са с провиснали кори на вратите. Мисълта ми е да си ги поправя, но самите държачи на щипките са се прецакали или липсват мога ли от някъде да си ги закупя тези държачи, защото съм виждал кори с пластмасови, а моите не са.
Re: Кори на вратите купе помагайте
Не се продават отделно.
Купуваш някакви мизерни кори от същият модел и стискаш палци да ги има всичките елементи отзад.
Купуваш някакви мизерни кори от същият модел и стискаш палци да ги има всичките елементи отзад.
- rosco
- Потребител
-
- Кара: 318 TDS
- Детайли за колата: 318 TDS-там където свършват бензина и газта идва дизела
за държачи не знам,но купувах щипки,по десет в пакетче,цената е 5 лв.за всички,ако имаш поне половината държачи пак ще се позакрепи,иначе щипките ги има,виж номера на некоя от тях,и си поръчай ако ти се занимава...
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
rosco написа:за държачи не знам,но купувах щипки,по десет в пакетче,цената е 5 лв.за всички,ако имаш поне половината държачи пак ще се позакрепи,иначе щипките ги има,виж номера на некоя от тях,и си поръчай ако ти се занимава...
щипки знам къде има даже денонощно работи този магазин проблема е ,че ми липсват държачите. А такива кори като моите трудно ще намеря ,защото са бежови

4 мнения
• Страница 1 от 1