Малко помощ ,спуках джанта в слънчев бряг
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Малко помощ ,спуках джанта в слънчев бряг
Нямам резервна гума,а на излизане от бургас се оказа че ми е спукана джантата и тук в слънчев бряг няма кой да я залепи.Молбата е за заварчик наоколо да я лепи ако може.Утре трябва да напусна хотела .
- glav4o
- Потребител
-
- Кара: MB W210 270CDI
- Мечтае да кара: USS Enterprise
- Детайли за колата: Ако искаш да ти кажа къде държа и ключовете ?
Re: Малко помощ ,спуках джанта в слънчев бряг
След хотел Свежест първата отбивка в дясно има сервиз, отпред са наспряни 5-6 30ки и 2-3 36ци, мисля че можеха да заваряват алуминий

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Той заварчика не ги лепи ами ги заварява с аргон, но ако не е много голяма пукнатината вземи каучук на спрей от някоя бензиностанция и мисля че ще те изкара докато се прибереш и пак казвам ако не е много голяма пукнатината...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Всеки по-голям гумаджия ще Знае къде да те прати за аргонова заварка, и колегата ти е дал и друг вариант ама наистина внимавай това е за МАЛКИ пукнатини
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Хвани едно такси, иди в най близката автоморга и си купи една резервна гума (железарка) с която да можеш да се прибереш. После на спокойствие вземи решение дали е за правене тази джанта, или е по добре да се смени защото е негодна и опасна и не си заслужава. Аз лично със заварена джанта не бих си карал колата, камоли да се возя семейството!!!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Rosendo написа:Хвани едно такси, иди в най близката автоморга и си купи една резервна гума (железарка) с която да можеш да се прибереш. После на спокойствие вземи решение дали е за правене тази джанта, или е по добре да се смени защото е негодна и опасна и не си заслужава. Аз лично със заварена джанта не бих си карал колата, камоли да се возя семейството!!!

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
По-лесно ще намериш една лята джанта за Е60, резервните са като 6-ца от тото-то.
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Rosendo написа:Хвани едно такси, иди в най близката автоморга и си купи една резервна гума (железарка) с която да можеш да се прибереш. После на спокойствие вземи решение дали е за правене тази джанта, или е по добре да се смени защото е негодна и опасна и не си заслужава. Аз лично със заварена джанта не бих си карал колата, камоли да се возя семейството!!!
А ти сигурен ли си с какво караш? Ако е направена добре и е боядисана отлично - ще познаеш, че е лепена на кукув ден !
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
Незнам колегата дали е взел решение, но аз преди време имах същия проблем... Първия Лукойл има спрей за джанти навиваш на винтила и изсипва цялата гняс вътре и я донапомпваш и монтираш и караш.
Моята имаше цепнатина около 1-2мм и излезе едно като гъба и си държеше.
Моята имаше цепнатина около 1-2мм и излезе едно като гъба и си държеше.
във форума 95% от потребителите карат коли от дилър, с проверена история и не заварявани оем джанти 

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
aero написа:във форума 95% от потребителите карат коли от дилър, с проверена история и не заварявани оем джанти
И реални километри

А иначе по темата вече казах на колегата за течните лепенки, ако е лека цепнатината ще помогне да се прибере...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
В Слънчев бряг и Несебър няма сервиз който да ти завари джанта,отиди при гумаджията на колелото на Несебър ще ти съдействат но не знам дали ще стане за един ден.
Другия вариант е както ти казаха колегите със спрей да се надяваш да запушиш цепката и бавничко към вкъщи.
Другия вариант е както ти казаха колегите със спрей да се надяваш да запушиш цепката и бавничко към вкъщи.
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
predel написа:Rosendo написа:Хвани едно такси, иди в най близката автоморга и си купи една резервна гума (железарка) с която да можеш да се прибереш. После на спокойствие вземи решение дали е за правене тази джанта, или е по добре да се смени защото е негодна и опасна и не си заслужава. Аз лично със заварена джанта не бих си карал колата, камоли да се возя семейството!!!
А ти сигурен ли си с какво караш? Ако е направена добре и е боядисана отлично - ще познаеш, че е лепена на кукув ден !
Аз специално съм сигурен защото колата ми е купувана нова от дилър БМВ, а джантите са ми ОЕМ. Относно замаскирането, то е ясно че всичко може да се направи да не се личи, но като се пръсне джанта на магистралата с висока скорост, не ми се мисли за последствията.
Залепиха ми джантата в бургас при стоян и по зле стана,спука се на средата на пътя и не можах да се прибера с нея.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2