Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
maikooo написа:nikolae написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... 9673211558
Газов инж., външни забележки, които не ме притесняват, стига да няма сериозни удари.
Салона оригинален ли е - така жълто/черно. Може ли климатика да се смени на климатроник
и да се добави копче за прибиране на огледалата ?
Салона си е от нея, таблото и мокета не саОбръщана е
Обръщана, че е десняк, а не по таван нали ?
Как разбра ?
Nukem написа:има ли е60 М5 комби, че ми се обадиха че са докарали такава кочина в Хасково, а аз чувам за първи път за такова животно/?
https://www.youtube.com/watch?v=AklFE4Zi964
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
Nukem написа:има ли е60 М5 комби, че ми се обадиха че са докарали такава кочина в Хасково, а аз чувам за първи път за такова животно/?
E60 M5 комби няма, но Е61 М5 се срещат. Не мисля че "кочина" е определението за такъв автомобил във форум на марката!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
извинявам се, определението "кочина" е за конкретния екземпляр, което гледа един приятел, но се отказа да го купува.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
Колеги край набелязах три коли и другата седмица ще се ходи на огледи. Моля някой да ми даде съвет на какво да обърна внимание при огледа понеже само веднъж съм карал такава кола. Също така ще съм благодарен ако ме насочите към оторизиран сервис на марката където да направят пълна диагностика на колата(едната е в София другата в Нова загора а третата пак в София) и последно къде мога да проверя VIN - а на колата?
Ето и въпросните коли:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=ab7qif
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=ab7w79
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=ab7wnb
Ето и въпросните коли:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=ab7qif
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=ab7w79
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=ab7wnb
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- foxi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540i Xdrive
Аз съм за номер 2
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Аз определено бих се усъмнил точно в 2, цената е ниска за регистрирана кола фейс под 200к - 300к
от тези според мен само 1вата си заслужава да се види
от тези според мен само 1вата си заслужава да се види
- foxi
- младши ентусиаст
-
За кола от Италия и комби не виждам никакъв проблем за цената ако е влязла и с някакъв удър то нещата си идват на мястото.
- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
foxi написа:Аз съм за номер 2
Определено изглежда добре, има хубави екстри, цената е добра, провери я в сервиз и ако няма някакви големи драми

- djvisage
- младши ентусиаст
-
- Кара: Ford Galaxy
- Мечтае да кара: ///M
А какъв е проблема,че е от Италия?
THE POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!!!

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
foxi написа:За кола от Италия и комби не виждам никакъв проблем за цената ако е влязла и с някакъв удър то нещата си идват на мястото.
Значи ако цъкнеш autoscout24 комби автоматик 530d фейс 2008ма година под 200к км за 9к евро не излиза НИТО ЕДНА кола на тия пари - почвам да мисля, че заслужаваме да ни лъжати мамят щом подобни неща не ни се струват съмнителни. Айде осъзнайте вече, че няма как да се купи кола в най-ниския ценови спектър и да е читава.
До колегата с въпроса - горе съм обяснил защо е съмнителна и далеч проблема не е Италия - хора като Адо, които имат хубави коли за продаване търсят повече пари въпреки, че са на по 300к смятай фейс за 18к какъв гроб ще е, и отново ще посоча случай с мой близък, който купи кола в долния ценови спектър и на ВЪНШЕН и вътрешен вид нямаше признаци за износване, а колата се оказа на 900к км и след като наля 5к в нея тя все още не беше добре! Просто ежеседмично се сблъсквам вече с подобни каляски и все се питам аз чий му е да скочиш на кола, само защото е излезнала евтина.
- foxi
- младши ентусиаст
-
Няма проблем там просто може да се намери доста евтин автомобил на повече км и от там и да дойде по-евтин в Бг.Имам поглед над колите в Швейцария където почти няма 5ца на повече от 300000км и затова цените са по-големи.
Taruno написа:
foxi написа:
За кола от Италия и комби не виждам никакъв проблем за цената ако е влязла и с някакъв удър то нещата си идват на мястото.
Значи ако цъкнеш autoscout24 комби автоматик 530d фейс 2008ма година под 200к км за 9к евро не излиза НИТО ЕДНА кола на тия пари - почвам да мисля, че заслужаваме да ни лъжати мамят щом подобни неща не ни се струват съмнителни. Айде осъзнайте вече, че няма как да се купи кола в най-ниския ценови спектър и да е читава.
До колегата с въпроса - горе съм обяснил защо е съмнителна и далеч проблема не е Италия - хора като Адо, които имат хубави коли за продаване търсят повече пари въпреки, че са на по 300к смятай фейс за 18к какъв гроб ще е, и отново ще посоча случай с мой близък, който купи кола в долния ценови спектър и на ВЪНШЕН и вътрешен вид нямаше признаци за износване, а колата се оказа на 900к км и след като наля 5к в нея тя все още не беше добре! Просто ежеседмично се сблъсквам вече с подобни каляски и все се питам аз чий му е да скочиш на кола, само защото е излезнала евтина.
Съсласен съм с теб колега затова казвам че за да дойде на цена е на много км или е дошла с удар и е оправяна.
Taruno написа:
foxi написа:
Съсласен съм с теб колега затова казвам че за да дойде на цена е на много км или е дошла с удар и е оправяна.
- BMW_1914
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 520dA
Tarute="foxi написа:За кола от Италия и комби не виждам никакъв проблем за цената ако е влязла и с някакъв удър то нещата си идват на мястото.
До колегата с въпроса - горе съм обяснил защо е съмнителна и далеч проблема не е Италия - хора като Адо, които имат хубави коли за продаване търсят повече пари въпреки, че са на по 300к смятай фейс за 18к какъв гроб ще е, и отново ще посоча случай с мой близък, който купи кола в долния ценови спектър и на ВЪНШЕН и вътрешен вид нямаше признаци за износване, а колата се оказа на 900к км и след като наля 5к в нея тя все още не беше добре! Просто ежеседмично се сблъсквам вече с подобни каляски и все се питам аз чий му е да скочиш на кола, само защото е излезнала евтина.[/quote]
Този спор е безкраен

Цената не е определяща за състоянието на колата.... Това, че ще купиш кола от обява за много пари не значи, че след няколко месеца няма дя налееш пак 5 к в нея... От мобиле.де скоро приятел купи мерцедес е класа за цена около 2000 евро по евтино от обявеното в обявата, така че цените не са крайни и там и винаги може да се спазариш.