Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

Мнение от vicho » 11 Авг 2015, 15:09

bioz написа:и е от швейцария(ако това ти говори нещо). Състоянието излежда доста добре поне от това което се вижда по снимките.

на мене ли да ми говори? :mhihi: бОли ме шпека, ако ще от Луната да е

ебати плюсовете...

нищо поне ИМА М ПАКЕТ :kuku: :mhihi:

нЕмам думи!

бтв. тая е МНОГО ПО-ЯКА от на колегата фейсовото м-пак купе :mhihi: :winky: , защото е "лява" и циганьосана :ok:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 11 Авг 2015, 15:17

Вичо, ти си слънчасал, пич :ok:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 11 Авг 2015, 15:25

vicho написа:
bioz написа:и е от швейцария(ако това ти говори нещо). Състоянието излежда доста добре поне от това което се вижда по снимките.

на мене ли да ми говори? :mhihi: бОли ме шпека, ако ще от Луната да е

ебати плюсовете...

нищо поне ИМА М ПАКЕТ :kuku: :mhihi:

нЕмам думи!

бтв. тая е МНОГО ПО-ЯКА от на колегата фейсовото м-пак купе :mhihi: :winky: , защото е "лява" и циганьосана :ok:

Оревахте темата до ся, че всички 30ки са обръщани и не стават, сега като има една лява била циганьосана. Черното купе с оригиналната алкантара на волана е добро обаче ти можеш ли да си представиш, че има хора дето не искат да карат купе още по малко искат то да е обръщано? Не ми отговаряй това е реторичен въпрос :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330i седан .03
Мечтае да кара: Това което има
Детайли за колата: Черна.

Мнение от Dream_BMW » 11 Авг 2015, 15:36

Superexstatic написа:
vicho написа:
Superexstatic написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11436831417965234&slink=aaxddd

един приятел се е надъхал да я гледа.. но като ви чета как сипвате почти на всяка кола, започвам да се съмнявам в преценката си, че му казах, да го прави смело :ok:

не сипваме, констатираме ...

а т'ва лайно дет си го показал, нямам думи! Сори, ама е така :paranoid: :banghead:

п.с. като гледам, че някой се надъхва на това за 10к направо съм потресен

п.п.с. rgb ангела ли го грабна или м3 реплика бронята или боядисания заден дифузьор или това, че от ///М-пакета няма НИТО ЕДНА ///м-част :shock: или ментеливите джанти...

само ми е интересно... :nono:

е, чааак, па да е такъв кенеф, какъвто го изкара :shock:

нещата, които аз видях като плюсове:
не е бивш десняк, което като чета темата трябва да го пишеме направо като екстра :mhihi:
фейслифт е, макар и от първите
ново окачване, съединител, филтър, дискове (поне на думи)
има прилични екстри, шиби също :ok:
боята и салона изглеждат запазени
30ка, без газчица :driving:

иначе ейнджълките и аз бих ги изкормил моментално... но щом джантите и пакета са реплика нещата стават малко други. признавам си, при Е46, не ги разпознавам толко тия неща на пръв поглед

Доводите ти са добри,но при цена поне с две хилки по-малко.
P.S. Не знам на другите швейсарски с такава версия за език на бордната литература ли излизат.
S854A
Sprachversion französisch Language version French
S863A
Händlerverzeichnis Europa Retailer Directory Europe
S881A
Bordliteratur französisch On-board vehicle literature French

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330i седан .03
Мечтае да кара: Това което има
Детайли за колата: Черна.

Мнение от Dream_BMW » 11 Авг 2015, 16:03

dobry46 написа:Май единственото наистина хубаво Е46 което се продава по обявите е това:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=aay11i

Едната била десняк, другата била левак- как можело кола на 12 година да е над 10к, ако си заслужава може.
А как може на кош с главно К и без грам екстра да се искат 10+ ?
(Ще му мисля като тръгна да продавам моето Е46 някой ден :mhihi: )

Аз като гледам цената и си мисля,че май не се продава.Просто собственика пробва,някой луд ценител на Е46 да не вземе да се излъже.Вноса на добре ободурвани немски или швейцарски Е46 сериозно обедня и то не за друго,а защото доста базови италиански Е90-тки на по 12-13к лева се понавъдиха.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 11 Авг 2015, 16:21

Superexstatic написа:Вичо, ти си слънчасал, пич :ok:

така е, слънцето е силно :Р

bioz написа:Оревахте темата до ся, че всички 30ки са обръщани и не стават, сега като има една лява била циганьосана. Черното купе с оригиналната алкантара на волана е добро обаче ти можеш ли да си представиш, че има хора дето не искат да карат купе още по малко искат то да е обръщано? Не ми отговаряй това е реторичен въпрос :yes:

Ти ще ми кажеш дали ще отговарям, т'ва е свободна държава (все още...)

Не, не мога да си представя на някой да му се кара 3-литров седан вместо купе... никой, който е практичен не си купува такава кола, т.е. не ми излизай с тия доводи!

да си ме виждал да рева за обърнати коли, само мангалските ме дразнят :banghead: и не е ли циганска, защото ако те кефи --> имам лоши новини за теб! :mhihi:

иначе ИСКАЙТЕ СИ, не ми пречите, ама като гледате 330ци фейс м-техник за 10 бона имам кофти новини - само обръщани... ако гледате за 15к, може и да има леви с тия екстри :idea: а дано, ама надали!

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=aazwwr - те ви НЕОБРЪЩАНА читавелка, ама за фейсче ще бръкнете още по-дълбоко...

за 10 - НЯ-МА!

Потребител
Аватар

Мнение от ТTsekov » 11 Авг 2015, 16:55

За тази какво мислите, заслужава ли си парите? http://www.cars.bg/c1272929

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 11 Авг 2015, 16:58

Dream_BMW написа:
P.S. Не знам на другите швейсарски с такава версия за език на бордната литература ли излизат.
S854A
Sprachversion französisch Language version French
S863A
Händlerverzeichnis Europa Retailer Directory Europe
S881A
Bordliteratur französisch On-board vehicle literature French

в Швайцария както е всеизвестно има три официални езика, единия от тях е... френски :) та всичко е точно.

vicho написа:Не, не мога да си представя на някой да му се кара 3-литров седан вместо купе... никой, който е практичен не си купува такава кола, т.е. не ми излизай с тия доводи!

да идвам за бартер с купето за гадния ти седан? :mrgreen:
не е обръщано и няма цигании :mhihi: нямам М паркет :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bioz » 11 Авг 2015, 17:03

vicho написа:
Superexstatic написа:Вичо, ти си слънчасал, пич :ok:

така е, слънцето е силно :Р

bioz написа:Оревахте темата до ся, че всички 30ки са обръщани и не стават, сега като има една лява била циганьосана. Черното купе с оригиналната алкантара на волана е добро обаче ти можеш ли да си представиш, че има хора дето не искат да карат купе още по малко искат то да е обръщано? Не ми отговаряй това е реторичен въпрос :yes:

иначе ИСКАЙТЕ СИ, не ми пречите, ама като гледате 330ци фейс м-техник за 10 бона имам кофти новини - само обръщани... ако гледате за 15к, може и да има леви с тия екстри :idea: а дано, ама надали!

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=aazwwr - те ви НЕОБРЪЩАНА читавелка, ама за фейсче ще бръкнете още по-дълбоко...

за 10 - НЯ-МА!

Аз нищо не искам, коментирах обявата по-горе която за твоя изненада е 30ка ляв волан за 10 бона... Ако за теб е46 30ка "фейсче" трябва да струва над 13 и кусур бона имам лоши новини за теб :mhihi:

Читави коли на правилната цена се продават за 2 дена, заседят ли са има нещо нередно... я цената я ръждата :mhihi:

Като за финал ще кажа нещо което е много важно за мен, много по важно от м-паркета - състоянието на колата, като видя изтъркан волан, ск лост на чорап и напукана кожа - не мерси.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 11 Авг 2015, 17:15

bioz написа:Аз нищо не искам, коментирах обявата по-горе която за твоя изненада е 30ка ляв волан за 10 бона...

дръж се сериозно , 30-ска ляв волан с м паркет и екстри за 10к - НЯ-МА! Па ти си мисли, каквото искаш, всеки има право да е заблуден :yes:

bioz написа:Ако за теб е46 30ка "фейсче" трябва да струва над 13 и кусур бона имам лоши новини за теб :mhihi:

колко струва ляво м-пакетово 330ци купе с екстри - 2004-5 6-speed ръчка ... само питам? 7-8??? ама евра :winky:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1

успех да намериш такава кола тука за 10 бона :mhihi:

bioz написа:Читави коли на правилната цена се продават за 2 дена, заседят ли са има нещо нередно... я цената я ръждата :mhihi:

така е... 20-ски дизелЕ с лопата да ги ринеш

bioz написа:Като за финал ще кажа нещо което е много важно за мен, много по важно от м-паркета - състоянието на колата, като видя изтъркан волан, ск лост на чорап и напукана кожа - не мерси.

успех с новите Киа, тогава :wave:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bioz » 11 Авг 2015, 17:24

Наспамихме темата, ама поне разбрахме едно - за вичо няма друга кола освен 330ци мпакет с 6ск с фул екстри. Само дето не всички копаме парите от земята та да даваме по 16к++ за е46ци, това е само за хардкор фенове. Все пак се радвам се, че си намерил колата за себе си :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 11 Авг 2015, 17:28

bioz написа:Наспамихме темата, ама поне разбрахме едно - за вичо няма друга кола освен 330ци мпакет с 6ск с фул екстри. Само дето не всички копаме парите от земята та да даваме по 16к++ за е46ци, това е само за хардкор фенове. Все пак се радвам се, че си намерил колата за себе си :)

Мани ме мене, аз не съм критерии...

Просто е хубаво да сме в час с търсенето и предлагането. Бая грешки направих преди да намеря точния автомобил и ако мога бих спестил на някого много главоболия :yes:

Не мисля, че е спам, по-скоро е конструктивно...

п.с. всички си ценим парите изкарани честно :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 11 Авг 2015, 17:52

vicho написа:Не, не мога да си представя на някой да му се кара 3-литров седан вместо купе... никой, който е практичен не си купува такава кола

Вече съм сигурен, че Вичката си лежи на плажа, пие бири, пляска някоя мулатка по гъза и същевременно с това мощно ни троли :ok:

Иначе не разбирам как е възможно купето да е по-практично от седана. По-красиво, с по-яка стойка, по-голям капан за женски да, но по-практично точно? :lol:

Как се извозват 4 чернобила над 185см, по 90 кила в купе и как в седан?
Как на път за гумаджийницата набутваш пет гуми с джанти в купе, без да правиш магии със седалките?
Също, интересен практически казус е, като тръгнеш с момиче на море къде й побираш поне трите солидни куфара, без да броим скромното ти багажче :mhihi:
Не, че седана е свръх простор, ама в тия моменти се усеща
Последна промяна Superexstatic на 11 Авг 2015, 18:45, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 323ci

Мнение от Ivuchi » 11 Авг 2015, 18:11

Superexstatic написа:
vicho написа:Не, не мога да си представя на някой да му се кара 3-литров седан вместо купе... никой, който е практичен не си купува такава кола

Вече съм сигурен, че Вичката си лежи на плажа, пие бири, пляска някоя мулатка по гъза и същесвременно с това мощно ни троли :ok:

Иначе не разбирам как е възможно купето да е по-практично от седана. По-красиво, с по-яка стойка, по-голям капан за женски да, но по-практично точно? :lol:

Как се извозват 4 чернобила над 185см, по 90 кила в купе и как в седан?
Как на път за гумаджийницата набутваш пет гуми с джанти в купе, без да правиш магии със седалките?
Също, интересен практически казус е, като тръгнеш с момиче на море къде й побираш поне трите солидни куфара, без да броим скромното ти багажче :mhihi:
Не, че седана е свръх простор, ама в тия моменти се усеща

Той катанеца пак ще висне ако продължаваме така :)

За купето не съм съгласен - жена и малко дете (с количка и две кошчета) ги сбирам без дертове.
Честно казано повече в момента ме дразни че е ако возя друг освен себе си и почва да притърква по неравностите - благодарение на ниските гуми :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 11 Авг 2015, 23:22

Момчета намират се добри коли изгодно, но трябва чакане и късмет !!!!

Моята 328 я взех преди има няма 2 месеца, като обиколих всички възможни е46 за продан в България !!!
Обслужих я и я направих приятна за гледане, но още от преди исках БМВ с 2 врати и седана не ми допада.
Колата след няколко дни ще я пусна в интернет и съм сигурен, че няма да я вземе човек от форума, а ще попадне в ръцете на разни циганета,които са отворили интернет в печелившото време ..

Такива коли не се купуват на секундата, трябва да се следи известно време пазара, да попаднеш на няколко боклука, за да попаднеш и на читава бройка. Постоянно излизат нови на пазара, така че чакане му е майката.....

ПредишнаСледваща

Назад към E46