Топла завърта от втория път.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
Топла завърта от втория път.
е36/95г/1.8/кабрио
Привет колеги,
Напоследък ми прави впечатление, че като ми е топла колата при опит да стартирам двигателя, първия път стартера въобще не "чува". Излизам от контакт, въртя пак и след около секунда стартера завърта и двигателя започва да работи.
Как може да се обесни "събуждането" на стартера след второто "позвъняване" и то само при топла кола?
ПС: съвсем ясно е, че ще посети сервиз, но ме човърка мисълта да имам някакво обеснение на проблема преди да ида в сервиз.
Привет колеги,
Напоследък ми прави впечатление, че като ми е топла колата при опит да стартирам двигателя, първия път стартера въобще не "чува". Излизам от контакт, въртя пак и след около секунда стартера завърта и двигателя започва да работи.
Как може да се обесни "събуждането" на стартера след второто "позвъняване" и то само при топла кола?
ПС: съвсем ясно е, че ще посети сервиз, но ме човърка мисълта да имам някакво обеснение на проблема преди да ида в сервиз.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
Re: Топла завърта от втория път.
При мен беше се счупила пластмасовата капачка вътре в стартера дето лагерува остта му. Смених я смазах го добре и заспа.
Проблема беше същия , само на топъл мотор отказваше да завърти , отначало беше само 1я път , после по 2-3 минути със зор палеше.
Ремонта е изключително лесен ако има кой да ти свали стартера и после пак да си го монтира
Проблема беше същия , само на топъл мотор отказваше да завърти , отначало беше само 1я път , после по 2-3 минути със зор палеше.
Ремонта е изключително лесен ако има кой да ти свали стартера и после пак да си го монтира

Re: Топла завърта от втория път.
Можеш да пробваш и друго, махни кората под волана и дай на контакт с ключа и с един мост пробвай да подадеш да запалиш без да въртиш ключа 

3 мнения
• Страница 1 от 1