Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Защото са пари на вятъра. Ходи си купи от магазина за 2 лв глюкоза и захар и пий. Ако целта ти е просто да качиш цифра на кантара най-вероятно ще успееш.
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Колега ако взимаш гейнер втория и третия няма да ти стигнат заникъде
Последния като гледам е добър. Аз като го пиех по 3 пъти на ден, беше 6 кг и ми стигна за месец и малко и гледай да го пиеш ако можеш с прясно мляко. Ето този съм пил:
http://www.silabg.com/bg/11526-AMIX-CarboJet-Basic.html

http://www.silabg.com/bg/11526-AMIX-CarboJet-Basic.html
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
На 50 грама дозата има 5 грама протеин и 40 грама въглехидрат от които 10 грама захар. Това ако не са пари на вятъра
Вземи си Whey и си го прави сам ако ти е толкова мерак. Сложи банан, мед, нутела и каквото ти падне и ще е 10 пъти по-евтино и вкусно.

От много хора чух лоши коментари за гейнерите, явно има защо...
А от някое протеинче има ли смисъл тогава или...? Тъй като аз смятам, че си добавям достатъчно въглехидрати и не достатъчно протейни, колкото и да се стремя към това..? 

- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
Bokrael написа: А от някое протеинче има ли смисъл тогава или...? Тъй като аз смятам, че си добавям достатъчно въглехидрати и не достатъчно протейни, колкото и да се стремя към това..?
Има хора които могат да качват и свалят по усет, но ти едва ли си от тях. Това се добива с практика. Започни от това да си пресметнеш калориите които консумираш дневно и да си пресметнеш макронутриентите. След това си пресметни колко калории ти трябват за да започнеш да качваш. Навсякъде има материали как да си конструираш храненето, тренировките и суплементацията. Ако не ти се занимава си взимаш треньор и оставяш нещата в негови ръце.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
От доста години не пия вече гейнери,последния който се сещам и бях много доволен беше BioTech USA - Sterol Gainer.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
Препоръчайте ми хубав протеин, не много скъп, за който знаете, че със сигурност действа? Че така, ако избирам по описанията, каквото и да взема ще стана Хълк до 2 месеца. 
Или би било по-добре да си взема BCAA или да комбинирам двете?

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Пичове тея БЦАА-та биват ли за цената си?
http://b2b.silabg.com/bg/78-OPTIMUM-NUTRITION-BCAA-MegaSize-1000mg--400-Caps-.html
http://b2b.silabg.com/bg/78-OPTIMUM-NUTRITION-BCAA-MegaSize-1000mg--400-Caps-.html
- MOGY
- Obergruppenführer
-
Bokrael написа:Препоръчайте ми хубав протеин, не много скъп, за който знаете, че със сигурност действа? Че така, ако избирам по описанията, каквото и да взема ще стана Хълк до 2 месеца.
Myprotein Impact whey 5kg. под 130лв. Като може да вземеш BCAA 4:1:1 техни и да слагаш по една лъжичка с връх в протеина след тренировка.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MOGY написа:Bokrael написа:Препоръчайте ми хубав протеин, не много скъп, за който знаете, че със сигурност действа? Че така, ако избирам по описанията, каквото и да взема ще стана Хълк до 2 месеца.
Myprotein Impact whey 5kg. под 130лв. Като може да вземеш BCAA 4:1:1 техни и да слагаш по една лъжичка с връх в протеина след тренировка.
Къде го намираш за под 130лв? При мен излиза MYPROTEIN Impact Whey Protein (2.500) Цена 120.00лв.. А BCAA предпочитам на капсули, тъй като съм пил преди време и не си спомням вкуса мн. ама сега си го представям като на прах за пране. Та аз съм се спрял на следните:
HAYA LABS Sports BCAA 2:1:1 500mg / 200 caps
OPTIMUM NUTRITION BCAA Mega-Size 1000mg. / 200 Caps.
DYMATIZE BCAA Complex 2200 / 200 Caps.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
Аз го взимам от едно момче от olx на 123лв. а 2.5кг мисля е 68-9лв.10кг съм си взел до сега от него и съм доволен,плюс още други работи ма myprotein

Колеги някой правил ли си е кръвни изследвания за това коя храна е за неговото тяло, коя е вредна и коя е поносима, но вредна все пак? Вчера се видях с мой авер..не можах да го позная
свалил е 25кг мазнина след въпросното изследване за 3 месеца с леки тренировки /бягане най-вече/, но наистина е изчистен от мазнини, а преди това тежеше 100кг. Чувства се идеално и просто знае какво да яде и по колко пъти на ден. Каза, че изследването струва 900лв и че са най-заслужените пари, които някога е давал /на 28 год е/.
Питам, защото наистина е хубаво човек да знае какво точно е полезно за неговото тяло и кое е вредно и с течение на времето да влезе в ритъм

Питам, защото наистина е хубаво човек да знае какво точно е полезно за неговото тяло и кое е вредно и с течение на времето да влезе в ритъм

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- Empty_Head
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46
Абе момчета, попаднах на една статия, в която пишеше, че бодибълдинга и по точно вдигането на тежести е един от най-големите фактори за появата на хемароиди или влошаването им. Беше споменато, че с правилно дишане по време на тренировката, шансовете да има проблем спадат, но нищо друго. Исках да попитам, кои упражнения най-много биха повлияли на хемароидите и кои са абсолютно безопасни. На мен ми се струва, че при упражненията изпълнявани на машини (седнал в повечето случаи) биха били по-добри от клековете, мъртвата тяга, набиранията и тн. Какво мислите вие? 

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Bokrael написа:MOGY написа:Bokrael написа:Препоръчайте ми хубав протеин, не много скъп, за който знаете, че със сигурност действа? Че така, ако избирам по описанията, каквото и да взема ще стана Хълк до 2 месеца.
Къде го намираш за под 130лв? При мен излиза MYPROTEIN Impact Whey Protein (2.500) Цена 120.00лв.. А BCAA предпочитам на капсули, тъй като съм пил преди време и не си спомням вкуса мн. ама сега си го представям като на прах за пране. Та аз съм се спрял на следните:
HAYA LABS Sports BCAA 2:1:1 500mg / 200 caps
OPTIMUM NUTRITION BCAA Mega-Size 1000mg. / 200 Caps.
DYMATIZE BCAA Complex 2200 / 200 Caps.
120 лв е цената на дребно / клиентска/ не е нещо с отстъпка. Ще ти предложа цена на ЛС доста под тази

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
ВСАА на капсули аз лично не бих си купил, писали сме по въпроса по-назад в темата.
Never mistake motion for action...