M technic предна броня
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- CrazyElement
- ентусиаст
-
- Кара: 535D e60
- Мечтае да кара: M5 F10
M technic предна броня
Здравейте колеги,
Преди време си взех оригинален М техник пакет , обаче имаше малко щети по него, а именно ми липсват 2та въздуховода на предната броня и двете решетки до тях. Търсих из нета доста обаче не мога да намеря никъде , резервни такива или поне бмв номер да ги поръчам от бмв, някой може ли да ми помогне , ако има идея от къде мога да ги намеря?
Поздрави.
Ето и снимков материал , трябва ми въздуховода и малките решетки до него.

Преди време си взех оригинален М техник пакет , обаче имаше малко щети по него, а именно ми липсват 2та въздуховода на предната броня и двете решетки до тях. Търсих из нета доста обаче не мога да намеря никъде , резервни такива или поне бмв номер да ги поръчам от бмв, някой може ли да ми помогне , ако има идея от къде мога да ги намеря?
Поздрави.
Ето и снимков материал , трябва ми въздуховода и малките решетки до него.

- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
Re: M technic предна броня
Много е лесно даже да си ги намериш въпросните части, влизаш в realoem.com и с малко сръчност ще ги намериш.
- CrazyElement
- ентусиаст
-
toni написа:Много е лесно даже да си ги намериш въпросните части, влизаш в realoem.com и с малко сръчност ще ги намериш.
ГЛедах го нищо не намерих там

- CrazyElement
- ентусиаст
-
CrazyElement написа:toni написа:Много е лесно даже да си ги намериш въпросните части, влизаш в realoem.com и с малко сръчност ще ги намериш.
EDIT: Пак разрових и ги намиерих яко

- Qugo
-
-
- Кара: Е60 530i LCI
- Мечтае да кара: M4
CrazyElement написа:CrazyElement написа:toni написа:Много е лесно даже да си ги намериш въпросните части, влизаш в realoem.com и с малко сръчност ще ги намериш.
EDIT: Пак разрових и ги намиерих яко2x36 и 2х33 долара
Благодаря
След като ги намериш им копитай парт номера и влез в www.darucar.bg
От там в проверка за наличности на части и ще видиш реалната цена в България.
Може да видиш и при колеги които продават реплика на оригиналната броня ако са ти много скъпи в дару.
Успех
- CrazyElement
- ентусиаст
-
Qugo написа:CrazyElement написа:CrazyElement написа:toni написа:Много е лесно даже да си ги намериш въпросните части, влизаш в realoem.com и с малко сръчност ще ги намериш.
EDIT: Пак разрових и ги намиерих яко2x36 и 2х33 долара
Благодаря
След като ги намериш им копитай парт номера и влез в http://www.darucar.bg
От там в проверка за наличности на части и ще видиш реалната цена в България.
Може да видиш и при колеги които продават реплика на оригиналната броня ако са ти много скъпи в дару.
Успех
Някакви контакти на тези с репликите да видя там как е защото в дару кар и 4те елемента са по 45 лева ... малко много 190 лева за някакви смешни решетки.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Има колега от форума Babuna му е ника а сайта е proparts.bg
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- Qugo
-
-
- Кара: Е60 530i LCI
- Мечтае да кара: M4
netmurder написа:Има колега от форума Babuna му е ника а сайта е proparts.bg
На теб да не ти плащат за реклама

Иначе, по темата не е сигурно, че репликите ще паснат на оригинална броня, та първо тествай

- CrazyElement
- ентусиаст
-
Qugo написа:netmurder написа:Има колега от форума Babuna му е ника а сайта е proparts.bg
Иначе, по темата не е сигурно, че репликите ще паснат на оригинална броня, та първо тествай
Ще говоря с колегата да видя цените какви са и ако се наложи ще отскокна до него да ги пробвам

Благодаря на всички за помоща
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Qugo написа:netmurder написа:Има колега от форума Babuna му е ника а сайта е proparts.bg
Колега ти тъп ли си или на такъв се правиш, ако беше малко в час щеше да забележиш че този човек който съм цитирал си има платена реклама във форума дори има и рекламен банер отгоре, ако и това не си забелязал. Препоръчвам му този колега защото съм пазарувал от него и стоките му са с високо качество и съм сигурен че това което му трябва ще стане!!!
Друг път преди да напишеш нещо първо помисли !!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- CrazyElement
- ентусиаст
-
netmurder написа:Qugo написа:netmurder написа:Има колега от форума Babuna му е ника а сайта е proparts.bg
Колега ти тъп ли си или на такъв се правиш, ако беше малко в час щеше да забележиш че този човек който съм цитирал си има платена реклама във форума дори има и рекламен банер отгоре, ако и това не си забелязал. Препоръчвам му този колега защото съм пазарувал от него и стоките му са с високо качество и съм сигурен че това което му трябва ще стане!!!
Друг път преди да напишеш нещо първо помисли !!!
Пичове моля ви не се карайте

Благодаря още един път за бързите отговори

ебаси, цялата реплика на предна M5 броня е 300лв, а тия пластмаси 200лв... Бих се поразгледал в моргите, скандално е да се дадат 200лв за тези неща ама и в ebay са по 30 долара... 

- CrazyElement
- ентусиаст
-
SDLS написа:ебаси, цялата реплика на предна M5 броня е 300лв, а тия пластмаси 200лв... Бих се поразгледал в моргите, скандално е да се дадат 200лв за тези неща ама и в ebay са по 30 долара...
Това няма реплики само за тези неща Дару Кар 188 лева

- kyazim1984
- Потребител
-
- Кара: E60 530D M-Sportpaket
А не може ли без тях? Какви последици може да има шофирането без въздуховодите?
- CrazyElement
- ентусиаст
-
kyazim1984 написа:А не може ли без тях? Какви последици може да има шофирането без въздуховодите?
Грозно стои колега , реално би трябвало спирачките да не се охлаждат както трябва ама аз и не карам на писта де ... може би малко аеродинамика се губи ама колко не мога да ти кажа ... като цяло просто е грозно.
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3