Мнения специално за тази кола?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39 520и 1998г
Мечтае да кара: Mercedes Benz S AMG63 и кола която никога не се чупи

Мнения специално за тази кола?

Мнение от iceman12 » 01 Авг 2015, 0:05

Здравейте, насочил съм се към тази кола по-скоро към 318 is, но тази ми хвана окото ! До сега не съм карал БМВ но, ако може някой който разбира да си даде мнението за тази обява или някой който я е виждал на живо.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=a81rmh

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re: Мнения специално за тази кола?

Мнение от barty » 01 Авг 2015, 6:49

"Много външни забележки", които не се виждат на снимките, което ме кара да мисля че снимките са стари.
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от iceman12 » 01 Авг 2015, 7:14

Благодаря колега и аз така си помислих, но все пак ми е хванала окото :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от iceman12 » 01 Авг 2015, 16:57

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=a7sqqt
тази също ми изглежда прилична! Ако някой знае нещо повече и за 2те :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e46 330 xi
Мечтае да кара: BMW F82 M4

Мнение от -={WHO}=- » 02 Авг 2015, 14:57

Един съвет от мене - когато си купих колата вообще не я проверих и видях колко е изгнила и сега ще сменям купето. Всичко се прави - двигател, ходова част, екстри се слагат но глупоста която я направих аз да не погледна за гнилоча отдолу ще ми струва още едно е36, 1 седмица прехвърляне и може би 5000лв. и тъй като не си имал бмв ти давам съвет гледай да не е гнила !

Успех :yes:
БМВ - Радостта от дрифта :d

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
Мечтае да кара: e31
Детайли за колата: малко по-различна

Мнение от kichuka » 02 Авг 2015, 18:20

На мен сивата кола ми допада. Моята е със същия двигател и е доста приятен за каране. Върви прилично и харчи прилично. Една такава кола трябва да се види на място, защото от снимки никога не може да се прецени обективно. Доста теми съм виждал и освен да се оплюват коли нищо друго не се случва. Цената и е добра, като предполагам че ще падне някой лев. Ако е технически здрава а има разни гадории по боята без ръжди не е голям проблем за оправяне. Скоро един познат взе една ис-ка с пълен м-пакет с регулируемо окачване и екстри в отлично състояние. Като се качих да я карам колата вървеше много зле, втора и четвърта хрупаха, а като тръгнеш на задна имаш чувството, че колата ще се разпадне. Прави си изводите сам и кола се гледа на място с някой, който разбира от коли, а не на снимки и по форумите. Поздрави и успех с избора!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от iceman12 » 03 Авг 2015, 21:46

Благодаря за отговорите знам, че трябва да гледам за гнило и да трябва да се види на място, но ми е малко далече Русе ! :D

Потребител
Аватар
Кара: кракомобил
Мечтае да кара: 760i

Мнение от packa » 04 Авг 2015, 2:10

Колега аз съм от Русе. Утре имам работа към квартала където е снимана сивото бмв. Ако го видя ще я видя външно поне как е. Но имам доста работа и няма да мога като цяло да звъна на човека да я видя по обстойно. :bchug:

Потребител
Аватар

Мнение от packa » 04 Авг 2015, 16:42

За сивото БМВ от Русе. Колата е същата като от снимките. Не виждам защо е писал с много външни забележки. :dunno: Не е някаква надрана, ръждясала и т.н. Отпред маската и капака нямат точки ръжда. Фарове стопове са перфектни. Просто външно изглежда много добре. Отпред е без халогенни но стойките седят. Това дето не се вижда добре е че предната броня, явно като е спирал някъде е спрял върху висок тротоар после като е тръгвал назад е я огънал. И да колата е с лети джанти, но отзад отляво е желязна. А и последно на задните седалки имаше дамска чанта. :)
Ето снимки да я видиш.
Изображение

Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 04 Авг 2015, 16:55

-={WHO}=- написа:Един съвет от мене - когато си купих колата вообще не я проверих и видях колко е изгнила и сега ще сменям купето. Всичко се прави - двигател, ходова част, екстри се слагат но глупоста която я направих аз да не погледна за гнилоча отдолу ще ми струва още едно е36, 1 седмица прехвърляне и може би 5000лв. и тъй като не си имал бмв ти давам съвет гледай да не е гнила !

Успех :yes:

Аз до колкото знам едно купе и да има ръжда и изгнило може да се изкърпи... чак 5000лв ли да струва :dunno:
ПП: и аз вчера се загледах в сивото купе... на снимки изглежда доста добре, макар че тея, които колегата ги е снимал са малко по-реални и се виждат някои липси ама няма как. Като цяло салона, волана, джантите на вид са хубави и за тези пари бива... само двигателя да не е взел-дал :mhihi:
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от iceman12 » 04 Авг 2015, 22:03

Колега благодаря страшно много за това, че си направил снимки на колата !! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :yes: :yes: :yes: Оценявам го сега като ги гледам наистина колата не е зле на външен вид, днес е късно но утре след работа ще звънна на посочения телефон евентуално ако вдигне, защото вече званях един път, но не вдигна никой ! Благодаря отново ! :yes: :yes: :lalala: :lalala:

Потребител
Аватар

Мнение от packa » 04 Авг 2015, 22:55

Няма проблем. :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от iceman12 » 07 Авг 2015, 7:56

Колеги звъннах на човека, оказа се че живее в Германия и явно приятелката му кара колата затова е имало женска чанта на седалката :lol: :lol: , та звъннах и се оказа, че колата е била удряна от пред и 2та калника са сменени и са в различна боя така ми обясни човека и задната броня също била боядисвана заедно с праговете и така се били получили 3 различни утенака на сивото и като цяло ми каза това са забележките ако искам да е като хората трябва да и направя пребоядисване цялостно ! :yes: :yes: За сега ще обмислям още и успоредно на това ще гледам за нови обяви ;) :yes: :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 07 Авг 2015, 20:47

Колата като я гледам е Арктик силвър. В момента се продава такава на части във форума с видимо много добро състояние на ламарините. Тъй, че нищо няма да боядисваш. Ако това и е кусура имаш работа за 2-3 часа и си жик-так.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от packa » 07 Авг 2015, 22:39

Днеска видях и въпросната мацка. Красиво момиче 8) и кара стабилно бмв-то :P

Следваща

Назад към E36