Желаещи за разширителен съд с дифузьор от US e36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Здравейте колеги, тъй като от много време търся такъв разширителен съд с дифузьор от американско е36 и стигнах до извода, че няма да мога да намерия тук в България. Помолих брат ми, който е в USA да ми намери по моргите там. Има ли желаещи, за такъв дифузьр комплект със съдчето и маркучите да вземем 2-3 и да си разделим доставката, цената всеки ще си плати отделно за неговото който е между 30 и 60 долара. 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Желаещи за разширителен съд с дифузьор от US e36?
Нови не са ли същите пари горе долу... преди 2-3 години купувах и не помня да беше нещо фрапиращо?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Haddess
- младши ентусиаст
-
Проверих в дарукар само дифузьора е 97лв... за другите неща не съм гледал 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Е ми тва са $50
Разширителния съд е $25 някъде.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- -={WHO}=-
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 330 xi
- Мечтае да кара: BMW F82 M4
А колко пари идва всичко маркучи, разширителен съд с капачка, радиатор и дифузьор ?
БМВ - Радостта от дрифта :d
- Haddess
- младши ентусиаст
-
steeN написа:Е ми тва са $50Разширителния съд е $25 някъде.
Ако не се интересуваш от предложението, поне не пиши излишни коментари колега...
По моргите там са между 30 и 50 долара,дифузьор с разширителен съд и маркучи. Доставката зависи от обема и теглото поне през USPS

- kateklarayoni56
- Потребител
-
Haddess написа:Здравейте колеги, тъй като от много време търся такъв разширителен съд с дифузьор от американско е36 и стигнах до извода, че няма да мога да намерия тук в България. Помолих брат ми, който е в USA да ми намери по моргите там. Има ли желаещи, за такъв дифузьр комплект със съдчето и маркучите да вземем 2-3 и да си разделим доставката, цената всеки ще си плати отделно за неговото който е между 30 и 60 долара.
И така, колега: Имам нужда от разширителен съд за Е36 и ще платя каквото трябва. Но - има някои съображения: Първо- пластмасата, от която се правят е специална. Не търпи Лепене или заварки. Разширява се и свива в съответствие с температурата. Така,че за втора ръка си е риск колко ще изкара. Аз вече смених веднъж преди 2 год. с 2-ръка.
Второ- Има немалко разновидности. И дори по Талон и номерация не е сигурно да съвпаднат. Моя модел е в междинния период 98- 99. Доста части се разминават с каталожните ( напр. Маховика е за М-ка, а колата ми е седан). Най- сигурно е да има снимка и то заедно с крепежния модул към радиатора. Той също има няк. модификации.
Така,че ако продължим връзката, да се изясни всичко- ще участвам.
Поздрав- Иван, Варна.
Sent from my BNTV600 using Tapatalk
7 мнения
• Страница 1 от 1