И те са хора
Модератори: mitaka7, Общи модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bobi_batko
- кандидат ентусиаст
-
За човекът от хасково сме завършили в един випуск (ако е този за който се сещам)
Имат пари и си купува колата която иска
То баси и извратеното и мазохистично съзнание ще е, ако имаш пари и не си купуваш това което искаш
До колко е фен на марката незнам, защото караше и един мерц 220 С
Незнам и кой сте видяли тук в София, защото той има и по малак брат, който също кара.
Няма нищо чудно в БГ, чудното е че някои все още се учудват

Имат пари и си купува колата която иска

То баси и извратеното и мазохистично съзнание ще е, ако имаш пари и не си купуваш това което искаш

До колко е фен на марката незнам, защото караше и един мерц 220 С
Незнам и кой сте видяли тук в София, защото той има и по малак брат, който също кара.
Няма нищо чудно в БГ, чудното е че някои все още се учудват

What comes around goes around
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Като заговорихме за 6ци и Хасково - пича от Хасково по едно време пишеше в форума, но явно си има по-важни ангажименти. Та същата шестица на този пич е снимана в на "Гергана" клипа "Гасна по Теб".
Мисълта е друга, а именно, че няма никакъв смисъл да се разкарваш по форумите и да се ФУКАШ! Пък дори и да имаш 6сти номер 7ми или 8ми.
Мисълта е друга, а именно, че няма никакъв смисъл да се разкарваш по форумите и да се ФУКАШ! Пък дори и да имаш 6сти номер 7ми или 8ми.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
vicho написа:Като заговорихме за 6ци и Хасково - пича от Хасково по едно време пишеше в форума, но явно си има по-важни ангажименти. .
Никът мисля му беше Rasim
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- bobi_batko
- кандидат ентусиаст
-
vicho написа:Мисълта е друга, а именно, че няма никакъв смисъл да се разкарваш по форумите и да се ФУКАШ! Пък дори и да имаш 6сти номер 7ми или 8ми.
явно няма каде другаде да се похвали

What comes around goes around
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Еми кво,много хора и от форума като си купят нова кола пускат тема за да се похвалят,за да покажат радостта си от новата придобивка.Дали тя е е30 или е63 ква е разликата?
Tux0 Ca !

Абе ти заеби, че нема разлика... 

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- vicho
- старши ентусиаст
-
SpUd3r написа:Еми кво,много хора и от форума като си купят нова кола пускат тема за да се похвалят,за да покажат радостта си от новата придобивка.Дали тя е е30 или е63 ква е разликата?
ЗаЩо ставаш адвокат на дявола сега немога да разбера ...
Ако беше пуснало момчето тема -> "купих си шестица" да сложи 2-3 снимки, едва ли някой щеше да го нападне, напротив, всички щяха да се радват. Защото най-малкото, което е, че във форума няма завистливи хора. Но така пусната темата - нали се сещаш, че не изглежда кой знае колко читава

п.с. очакванията ми, че пича няма да се обади повече във форума се оправдават

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Не ставам адвокат на дявола,просто съм забелязал,че като се регистрира някой нов с по-хубава кола всички започват да му се заяждат и съответно всички спират и да посещават форума.Както стана и с човека с М5-та,който даже и клипове пускаше и пак имаше хора,който продължаваха да се заяждат с него,че небило реално и някви такива
Tux0 Ca !

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
еехх, хора от Перник, плачете сега ...
От разказа не се запомня събуждането, нито вълнените чорапи, слалома - също, но срещата с ЧОВЕКА ОТ ПЕРНИК
незабравимо 
От разказа не се запомня събуждането, нито вълнените чорапи, слалома - също, но срещата с ЧОВЕКА ОТ ПЕРНИК

- vicho
- старши ентусиаст
-
rikelme 22 Ное 2006, 20:20 13 Ное 2006 4
червеното е последното влизане, явно пича няма ташки за да напише нещо по темата ... какво и да е, или, че е излъгал или да ни натрие носовете
червеното е последното влизане, явно пича няма ташки за да напише нещо по темата ... какво и да е, или, че е излъгал или да ни натрие носовете

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
е на това не мога ад не тресна един брутален оффтопик:
'независио по какъв начин' - абе ти НОРМАЛЕН ли си??
да дойде да си направи далаверката за милиони, след която оставаш на УЛИЦАТА, щото никой не му пука нали пари трябва да се правят, а ти си му прави евала от някоя шахта после.
и за сведение, в .бг няма заплата която да изкара такава кола - има само собствен бизнес с яките печалби, като 98% от тях са или част, или подкрепени от подземни хорица. Щото в противен случай идват и ти го взимат. Дребен собствен бизнес много, ма 6-ци за децата при това надали се изкарват. И точно затова сме на това положение...
ама ти седи в държава със 160 лв минимална заплата и им прави 'евала' - то затова сме овчата маса яко.
п.с. ама МНОГО Ъкъл се иска някой да направи ПАРИ, като пребие примерно теб или някой твой роднина за портмонето. Или препордава дрога на деца. Прави им евалата, просто не спирай
п.п.с. а такива със 6-ци дигащи над 100 по Мария Луиза, където само на мен поне 2 пъти са ми изскачали деца измежду паркираните коли, или някви се ръгат да пресичат покрай спирките - без коментар просто
пореден п.с. - трудно е да намериш там стълб, без пред него да има паркирана кола
BMWALPINA написа:.. Правя евала на всеки който е успял да изкара пари независимо по къв начин то това се постига с Ъкъл
'независио по какъв начин' - абе ти НОРМАЛЕН ли си??
да дойде да си направи далаверката за милиони, след която оставаш на УЛИЦАТА, щото никой не му пука нали пари трябва да се правят, а ти си му прави евала от някоя шахта после.
и за сведение, в .бг няма заплата която да изкара такава кола - има само собствен бизнес с яките печалби, като 98% от тях са или част, или подкрепени от подземни хорица. Щото в противен случай идват и ти го взимат. Дребен собствен бизнес много, ма 6-ци за децата при това надали се изкарват. И точно затова сме на това положение...
ама ти седи в държава със 160 лв минимална заплата и им прави 'евала' - то затова сме овчата маса яко.
п.с. ама МНОГО Ъкъл се иска някой да направи ПАРИ, като пребие примерно теб или някой твой роднина за портмонето. Или препордава дрога на деца. Прави им евалата, просто не спирай
п.п.с. а такива със 6-ци дигащи над 100 по Мария Луиза, където само на мен поне 2 пъти са ми изскачали деца измежду паркираните коли, или някви се ръгат да пресичат покрай спирките - без коментар просто
пореден п.с. - трудно е да намериш там стълб, без пред него да има паркирана кола
Последна промяна t0sh на 25 Ное 2006, 15:55, променена общо 3 пъти
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4