Голяма селяния!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 23 Ное 2006, 18:03

Mishel_Vaian написа:Е хайде сега който не е от столицата е селяк ? Не е винаги така :evil:

Абсолютно. Да не говорим пък, че в София има най-много "селяни". Това обаче не знам на какво се дължи - на селския НИ манталитет или на постоянно прииждащите от провинцията тъпи копелета? Щото май така като е тръгнало, София ще се засели само с "натурализирани" софиянци, а пък "селяни" в провинцията няма да останат...
Аз май ще се местя в Пловдив... Или Бургас...
MORE BEER!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e39-fan » 23 Ное 2006, 18:10

Mishel_Vaian написа:Е хайде сега който не е от столицата е селяк ? Не е винаги така :evil:

има простак и селяк, да кажем, че този е бил простак! Blagoevgrad е град ;) значи си е гражданин ...

Потребител
Аватар

Мнение от CONSUL » 23 Ное 2006, 18:46

Пич,не визирам регистрацията му(Е****)а постъпката му,която поне според мен е СЕЛЯНДУРСКА!

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 23 Ное 2006, 19:20

Разбрах Consul напълно съм съгласен с теб ама заради някои отзиви от тази гледна точка и в столицата и в провинцията е пълно с тъпи копелета селяци така че по скоро е от манталитета не от местоживеенето :mhihi: :)
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kam_tod » 23 Ное 2006, 19:50

Нали знаете, че всеки петък следобяд кореняци-софиянци си заминават по родните места. :mhihi:
А за фасовете, трябва да забранят пушенето в колата (като в Албания), както забраниха ползването на мобилни телефони без hands free, и тогава шъ съ упраи работата. Но като се замисля, трябва да забранят и яденето (и на банички!), щото нема да се упраи работъта! :mhihi:
А трябва и да се замислим кой отпадък е енвайърмънт френдли и кой не!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
Мечтае да кара: bmw x5 '11

Мнение от don_mimo » 23 Ное 2006, 22:27

селендури има във всички градове :)
ние като не сме от софия незна4и 4е сме втора ръка хора :winky:
що се отнася до културата всеки малко или много е простак - колегата не си изхварля хартииката от бани4ката ами фаса така 4е горе долу е едно и сащо... :) поне найлонови работи неизхвърляйте по улиците или на пат през джама :) 4е многоооооо трудно се разграждат :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 26 Ное 2006, 15:54

Azrail написа:Щото май така като е тръгнало, София ще се засели само с "натурализирани" софиянци, а пък "селяни" в провинцията няма да останат...

През 1900 година гр. София е 15 000 души :roll: . Прадядо ти от тях ли е? Не мога да разбера за к'ви се мислите, едно време тати се е уредил със "свръхпрестижното" "гражданин на София" и сега давай, ние сме кореняците, едва ли не сме основали "столицата".

Потребител
Аватар

Мнение от CONSUL » 26 Ное 2006, 16:17

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Пичове,темата я пуснах като главната идея беше да се акцентира върху постъпката на въпросния индивид(Е****).Номера му нарочно не го написах.
Не пуснах тази тема за да изпадаме в спорове кой е софиянец,варненец,пловдивчанин и т.н.
Най важното е че всички ние сме фенове на най-великата марка_BMW,и като зрели и сериозни хора да се държим човешки един с друг и да не се нападаме.
Като се научим да си изхвърляме боклуците където трябва,а не през прозореца в движение,ще ни уважават не само нас самите,но няма да излагаме и марката.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 27 Ное 2006, 12:07

The_Ancient написа:
Azrail написа:Щото май така като е тръгнало, София ще се засели само с "натурализирани" софиянци, а пък "селяни" в провинцията няма да останат...

През 1900 година гр. София е 15 000 души :roll: . Прадядо ти от тях ли е? Не мога да разбера за к'ви се мислите, едно време тати се е уредил със "свръхпрестижното" "гражданин на София" и сега давай, ние сме кореняците, едва ли не сме основали "столицата".

Mи кво лошо има,че всичките ми прадядовци и прабаби са си софиянци че дори и техните родители?
Да ти кажа хората не се дразнят,на това,че някой е от някъде.
По скоро се дразнят,че заради някой си от някъде няма къде да се паркира,няма какво да се ряаботи за нормални кинти,щото идва гунчо от сусорлево и поема работота за 300лв.и не му дреме,щото у сусурлево и тва няма.
Разбирасе за това са виновни управниците през последните няколко десетилетия.
И освен това във всеки по голям европейски град ги има тези проблеми със свръх населеността на малка площ ;)
Така,че или трябва да свикнем или да се местим някъде на по- спокойно ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 27 Ное 2006, 18:07

vld написа:Mи кво лошо има,че всичките ми прадядовци и прабаби са си софиянци че дори и техните родители?

Е добре тогава! :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 28 Ное 2006, 11:23

vld написа:Mи кво лошо има,че всичките ми прадядовци и прабаби са си софиянци че дори и техните родители?

Това значи само че си от провинцията щото тогава софия си е била провинция :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 28 Ное 2006, 14:02

Значи като чуете,че някой е от провинцията и автоматично става селянин ли ?

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 28 Ное 2006, 15:15

1. Всеки може да ме нарича както си иска. Гордея се с произхода си, възпитанието, което съм получил и семейството си. От малък град сме, но родителите ми са много по-интелигентни, възпитани и ерудирани от повечето софиянци :D
2. "Селянин" би трябвало да се свързва не с произхода, а с манталитета и възпитанието :idea:
3. Не мога да разбера как някой може да се дразни, че съм му взел работата при положение, че съм по-кадърен от него. Този някой ако има собствен бизнес, би ли взел някой некадърен, но софиянец на работа :?: :idea: За сведение работя не за 300, а за ХХХХлв.
4. Да не говорим за повечето "софиянци" дето са ги извозвали с ремаркетата от селата, да бачкат по строежите и заводите за без пари, които сега надават глас от панелките от крайните квартали...
5. С тия безсмислени дискусии няма да намалите задръстванията, мръсотията и т.н. Само ще се изпокарате :idea: :idea: :idea:

P.S. Сега някой може да ме нарече селянин за тия ми писания. Щом той мисли, че има право да ме определя като такъв...
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 28 Ное 2006, 15:31

zAcK написа: "Селянин" би трябвало да се свързва не с произхода, а с манталитета и възпитанието :idea:

Точно така свестни хора има навсякъде ;)
Никой никого не е искал да обиди (поне аз),ма както беше казал колегата по горе че всички се правели ме провокира.
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 28 Ное 2006, 16:38

Azrail написа:.....Аз май ще се местя в Пловдив... Или Бургас...

Или Стара Загора :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Предишна

Назад към Страхотни истории