странен проблем след зареждане
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
странен проблем след зареждане
странни неща ми се случват на последак зареда ли повече от половин резервоар колата по4ва да работи страно оборотите падат под 500 и се вдигат на 1200 и така си се мениат постояно понякога като я изфорцирам на място се оправя но пове4ето пъти след извесно време каране се оправя сама ????
помагаите

помагаите

- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
е аз пък като заредя на 2 пъти ми се слу4и колата пали и едвам поддаржа обороти сяка6 секи момент ще изгасне...след 30сек се оправя вси4ко....
некаква идея? да не е това мотор4е за празен ход
некаква идея? да не е това мотор4е за празен ход

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
първо си помислих от раз че бензиновата помпа, после четох как си мазал навсякъде с въпроси. И не четеш отговорите - да ти обобщя.
първо CheGevara в е39 форума ти е писал, че има И една помпа освен бензиновата която.... -> вземи чети какво ти се пише, според мен добър hint.
второ какво като ти е чисто нова бензиновата помпа? не може ли да дава дефекти?! като децата си
трето, тя се захваща с едни/една (незнам при е39) щипки, които ако не са сложени, или не както трябва, или нещо 'има там', бензиновата помпа плува леко насам-натам и може би и това да играе роля.
четвърто никой не е длъжен за 5 минути да ти даде отговор тука, успокой малко подскачането
и започни да четеш отговорите 
първо CheGevara в е39 форума ти е писал, че има И една помпа освен бензиновата която.... -> вземи чети какво ти се пише, според мен добър hint.
второ какво като ти е чисто нова бензиновата помпа? не може ли да дава дефекти?! като децата си
трето, тя се захваща с едни/една (незнам при е39) щипки, които ако не са сложени, или не както трябва, или нещо 'има там', бензиновата помпа плува леко насам-натам и може би и това да играе роля.
четвърто никой не е длъжен за 5 минути да ти даде отговор тука, успокой малко подскачането

въпроса ми е се отнася за е-36 имах такова карах го три години и го продадох на приятел така и не разбрах от какво правеше така но понеже не толко често пълних резервоара не ми е правило проблеми:)сега съм с е-39 но с него за сега нямам този проблем а задавах така въпроси че не съм писал до сега тук и не можах да се ориентирам съжалявам надявам се да се опознаем и да сме приятели не виждам голям проблем в това че съм писал малко объркващо в различните форуми ориентирах се:))))вече" 

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
zizu написа:еййй пичове ама много сте несговорливи бре?????човек да не попита нещо?
E не очаквай отговор за 20-те минути между 2 твои поста. Все пак е форум, а не чат.

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2