Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 391, 2D 177 hp

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Alex.mitev » 22 Юли 2015, 19:39

Leon написа:
BaDxBoY написа:Поръчах си някакъв Tri creatine Malat ? Някой пил ли е такъв креатин и как е сравнено с другите видове ?

Също така, дайде идея как да пия суроватка,bcaa и креатина заедно ? Мислех си сутрин суроватка, преди тренировка bcaa с креатина и след тренировка суроватка и креатин ?
Тренирам 4 пъти в седмицата

От всичко, което съм чел, креатин не се пие непосредтсвено преди тренировка. Сложно ми е да го обясня в биохимични термини, но ако се поровиш, ще намериш точната причина.

Когато и да пиеш креатина, няма особено значение... Креатина има отношение към креатин фосфатната енергийна система - той попълва резерви, които се използват при нужда, а не след определено време.

Sent from my iPhone using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 22 Юли 2015, 19:40

А като правя гръб, колко упражнения да правя за задно рамо след това, едно или две?

п.с преди тренирах рамото в отделен ден, но имах 5 тренировачни дни и реших да го вкарам при гърдите и гърба за да имам 4 тренировъчни дни и да мога един ден да ходя да бягам. Сега се чудя дали да не правя наистина бицепса с гърдите и трицепса с гърба а рамото да ми е в отделен ден, Вие какво мислите за тази програма?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 22 Юли 2015, 20:00

По-скоро гърди с трицепс и гърба с бицепс :yes:
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 23 Юли 2015, 20:43

DiMIcha84 написа:А като правя гръб, колко упражнения да правя за задно рамо след това, едно или две?

п.с преди тренирах рамото в отделен ден, но имах 5 тренировачни дни и реших да го вкарам при гърдите и гърба за да имам 4 тренировъчни дни и да мога един ден да ходя да бягам. Сега се чудя дали да не правя наистина бицепса с гърдите и трицепса с гърба а рамото да ми е в отделен ден, Вие какво мислите за тази програма?

Ако искаш да натоварваш добре ръцете и да ти вървят прави гърди-бицепс и гръб-трицепс.Така съответния мускул на ръката ще е свеж преди да го натовариш тежко, а иначе само ще го дотренирваш.Иначе най-балансирания сплит от към натоварване и почивка е четиридневния:
1.гърди-бицепс
2.крака, корем
3.почивка
4.гръб-трицепс
5.рамо-трапец, корем
Трицепса може да се прави и с рамото, съответно трапеца с гърба, но вече е въпрос на предпочитания...И за задното рамо е достатъчно едно упражнение от 3-4 серии.
Изображение

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 24 Юли 2015, 8:24

Много добра програма :yes: Аз тренирах точно така по дни без бицепса и трицепса щото имах контузия в ръката на коледа. После си вкарах в единия ден бицепса и трицепса и ми станаха 5 дни и само 2 дни почивка. А най-добре е в 4 дни тренировки нали..по едно време си бях вкарал трицепса при тренировка с рамото и един голям изруд в залата ми каза че въобще не е добре да се тренира рамото с трицепса :mhihi: и оттогава си тренирам любимото бицепс-трицепс в суперсерия. Даже днес ще тренирам тях :D
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 24 Юли 2015, 10:05

Става и така-ръцете да се тренират заедно в отделен ден, но така трябва да ангажираш още един тренировъчен ден.Който може да си го позволи от към време, храна и възстановяване е също добър вариант.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 24 Юли 2015, 10:21

Мускула расте докато почива :idea:
Според мен по-добре е след всяка качествена тренировка на голяма група /гърди, гърба, краката/ да има поне по 1 ден почивка, а след крака 2, но тогава трябва човек мислено да се настрои, че един пълен цикъл на тренировката ще е 8 или 9 дена, а не 7.
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 24 Юли 2015, 11:01

doomy525 написа:Мускула расте докато почива :idea:
Според мен по-добре е след всяка качествена тренировка на голяма група /гърди, гърба, краката/ да има поне по 1 ден почивка, а след крака 2, но тогава трябва човек мислено да се настрои, че един пълен цикъл на тренировката ще е 8 или 9 дена, а не 7.

Всяка мускулна група e най-добре да се засича на 72 часа. С този 9 дневен сплит едва ли може да очакваш нещо освен застой.

Потребител
Аватар
Кара: BMW 391, 2D 177 hp

Мнение от Alex.mitev » 24 Юли 2015, 13:45

Vanqu1sh написа:
doomy525 написа:Мускула расте докато почива :idea:

Всяка мускулна група e най-добре да се засича на 72 часа. С този 9 дневен сплит едва ли може да очакваш нещо освен застой.

Всеки един сплит, ако ще и на 10 дена да е, може да е направен качествено. Колегата е прав - завишеният протеинов синтез продължава от 24 часа при напредналите, до 72 часа при начинаещите. Когато си на препарат обаче, всичко това губи от тежестта си - протеиновият баланс ще е положителен, без особено значение на сплита и тренировките. Затова хора с огромни крака клякат със 100 кг и правят бицепс с 30 кг... Това вече няма особено значение:) препарата си върши работата.

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 25 Юли 2015, 15:23

Ядете ли извара колеги? Дали въобще тия стойности дето ги пише на етикета са истина, ако са истина то на 100гр. извара уж има 16-18гр. протеин, аз съм на извара Ме**не, от доста месеци, но последната партида има вкус на гума :shock:
www.bmwпрофесори-bg.net

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Юли 2015, 16:17

benzin написа:Ядете ли извара колеги? :

Аз не много за съжаление,но си е страхотна храна,отличен нискокалоричен източник на протеин+ на много приемлива цена :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 25 Юли 2015, 16:43

Bogat-Beden написа:
benzin написа:Ядете ли извара колеги? :

Аз не много за съжаление,но си е страхотна храна,отличен нискокалоричен източник на протеин+ на много приемлива цена :yes:

:yes: Аз ям от време на време..и на мене малко вкуса не ми харесва :mhihi:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 25 Юли 2015, 18:57

И аз имам постоянно и вечер преди лягане най-вече ям.

Трябва да е наистина обезмаслена, обикновените извари нямат този хран.профил.
Иначе като нищо може да има 16-18 гр. протеин на 100гр. продукт. Ама аз 100 грама от тази гадост много трудно бих изял.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 26 Юли 2015, 20:15

Колеги, сигурно е дискутирано многократно, но не мога да го изровя от темата. Тренирам предимно вечерно време, и след тренировка приемам суроватъчен протеин, интересува ме трябва ли след това да вечерям задължително и ако да, какво да се стремя да ям?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 27 Юли 2015, 8:53

benzin написа:Ядете ли извара колеги? Дали въобще тия стойности дето ги пише на етикета са истина, ако са истина то на 100гр. извара уж има 16-18гр. протеин, аз съм на извара Ме**не, от доста месеци, но последната партида има вкус на гума :shock:

Аз ги въртя, за да не мии омръзва една и съща, защото ям доста. По вкус мога да ги подредя така: Маджаров, Олимпус, Ведраре. Има и още една, на която не се сещам марката. Тези са със сравнително постоянен вкус, останалите варират според партидата. Мероне преди ядях много, но я развалиха и скоро не съм купувал. Освен това изварата се смесва успяшно с доста храни, ако ви е блудкава на вкус.

BaDxBoY написа:И аз имам постоянно и вечер преди лягане най-вече ям.

Трябва да е наистина обезмаслена, обикновените извари нямат този хран.профил.
Иначе като нищо може да има 16-18 гр. протеин на 100гр. продукт. Ама аз 100 грама от тази гадост много трудно бих изял.

Всичките, които изброих са в този диапазон протеини. Пълномаслена извара в България без това трудно се намира, така че всичките са около 100кал/100гр. Вкуса си е въпрос на... вкус.
Never mistake motion for action...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата