14-ти Национален BMW Събор - 17, 18 и 19 Юли 2015г.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Re: 14-ти Национален BMW Събор - 17, 18 и 19 Юли 2015г.

Мнение от ///Ivan » 19 Юли 2015, 21:57

Niki_is написа:Няма ли снимки и видео за тези който не са били ?

На кое?То имаше само яко слънце и жега... :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от maniakabg » 19 Юли 2015, 22:03

Здравейте
Къде са снимките и видеото от събора?

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 19 Юли 2015, 22:33

направих тема за снимки и видео.
моля ви слагайте там за да може тази тема да си върви в нейната си посока
viewtopic.php?f=4&t=395147
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 19 Юли 2015, 23:34

Аз се опитвам да бъда положителен, но за кое мога да изразя положително мнение ?

Бях на най-хубавото място, точно при водещия с огромен чадър, ядене за 3 дни и вода за 5 дни пред мен.
От 9 сутринта съм там до 11 абсолютно нищо, в 11 часа излезнаха 3 коли, направиха по едно кръгче, излезнаха още 2, направиха няколко понички и тва беше. След това 1 час нищо.
В 13:00 качиха хората на пикапа и имаше нещо като дрифт, ама 2 завоя и то не от професионалисти. Това 15 минути.
След това почивка, от кво си почиваме незнам, аз още чаках да се отрие събора. Разбира се след още 1 час закъснение, водещия казва - След 5 минути почва тайм атак. Минаха още 35 минути и почна да се случва нещо.Това вече в 3-4 следобяд. Е30-ки за дрифт срещу е92-ки м3 се състезават за време.

.......

Колата ми беше на хубаво място, светеща и радваща хората, а като си тръгвах не можах да си я позная от прах .

Гледам ви положителните коментари и явно сме били на различни събори. За членския паркинг ми ставаше жал като ги гледам хората как стигат до там, да не говорим за вода там ...

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 20 Юли 2015, 0:21

Далеч съм от мисълта някой да се прави на мъченик :-) още по-далеч съм от мисълта да продължавам да се обяснявам. Написах предното мнение от уважение към всички ентусиасти и за да ви запозная с малко "сухи" факти около събора, на които са му стигнали до мозъка и ги е осмислил добре, които не, толкова по-зле за него. Можех просто да не напиша нищо и да спра да се занимавам със клубните събори и дела, но ми се стори неуважително, НО това че съм написал горния отговор далеч не значи, че ще отговарям на буквален хейт (ако беше градивна критика е друго) и че ще ви уважавам докато вие буквално плюете по труда ми и този на колегите.

П.с. Другата година ние ще си "плащаме" 10-те лева вход а вие ни го организирайте :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3.0i
Мечтае да кара: 335i
Детайли за колата: Кола

Мнение от Heat » 20 Юли 2015, 0:59

Здравейте,

бих искал да изразя лично мнение относно Събора.

Първото, което веднага се случва е типично българският манталитет веднага да се оплюва всичко без да се анализира реалната ситуация.
Да се върнем на миналата година - всички оплюхте Калояново. Повече от очевидно е че тази писта не може да поеме събитие от подобно естество. Липсват елементарни условия. Въпреки това, всички емнахте, че видиш ли Калояново било най-убавото място за Събор, щото традицията. Ами, питайте ги тия дето ходиха на Рожен, дали ще повторят. Рожен = Калояново: не стават за мащабни мероприятия.
Второ - не може да обвинявате, че Събора бил слаб, след като сте наясно с фактите. 1. Пистата беше в ремонт. 2. Както вече беше споменато в една друга тема, собственика на Писта "Дракон" не разрешава да се дрифти в новият участък от пистата. Дрифта е разрешен само на стария асфалт. 3. Водещият беше ангажира. Боби Турбото както се видя не разбира от автомобили, следователно не можем да му се сърдим. Толкова си може. 4. След ремонта на пистата разпределението на свободни места е доста смотано и за това се получи цялото това разделяне на хората. 5. Юли месец е най-отпускарският месец. Всички са някъде си, малцина могат да издържат на подобни температури.

Аз станах в 6:00, тръгнахме в 6:45, защото пътувах с една от Е90ките участващи в конкурса за външен вид. По пътя 10 пеперуди се самоубиха в колата, в 9:00 търсихме автомивка в Калояново, пратиха ни в Труд на Лукойл, от там на Бензиностанция Риф, пристигнахме към 10, влезнахме, наредиха колата на паркинга за конкурсите първа до алеята в тревата. Тръгнах си в 19:45, но мога да кажа само едно огромно Благодаря на всеки един, който по някакъв начин участваше в организацията на това събитие. Просто всички външни фактори тази година работеха срещу този събор.

Искам да помоля организаторите за едно единствено нещо: Не се отказвайте от най-мащабното клубно събитие, защото някой си бил недоволен. Както вече казах, тази година всичко работеше срещу Събора. Просто за втора година подред си проличава, че пистата в Калояново не става за провеждане на мероприятие от подобен размер. Не знам за Вас, но аз като влизахме и като видях M модели на БМВ наредени в трева, някак си ми стана тъжно. Просто Калояново трябва да бъде зачертнатно, като опция. Там не става за БМВ събор. От всички събори Панаирното градче се справи най-добре и най-цивилизовано.

Тук напълно подкрепям колегите с предишните им постове, да се направи тема за доброволци, които да се включат за Събора догодина. Всъщност не съм сигурен, че ще имате нужда от доброволци, ако успеете да резервирате Панаира в Пловдив. Според мен, ако пак се насочите към Калояново, ще е ритуално самоубийство. БМВ е създаден за асфалта и трябва да остане там. Там се вижда красотата на немските инженери. Не в прахта, калта или тревата.

Аз лично съм доволен от Събора. Запознах се с много хора, които само съм гледал отстрани на минали Събори. Дори се качих в доста прекрасни автомобили, чух ги как звучат. Успях да мина и вчера в Неделя следобяда и да погледам BMW Cup. Успех за догодина на всички организатори и ако има набиране на доброволци, бих се включил с удоволствие.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: CoMPacT M54Б30
Мечтае да кара: 645Ci

Мнение от Sparco_Racing » 20 Юли 2015, 1:32

Коментар относно събора няма да изкажа но попаднах на едно мнение в Facebook което АЗ лично подкрепям и се надявам на следващия събор да се случи ...

Krasimir Ivanov:
Аз искам да дам едно предложение на хората, които ще се занимават с бъдещите събори, ако останат такива. Ако е възможно нека единия ден от събора да бъде посветен на момчета като мен с малко опит на пистата и ограничени възможности. Дайте шанс на всеки, който иска да заплати някаква такса да покара с личния си автомобил на пистата, като до него стои някой от опитните хора които имат много киломери на писта. Аз лично миналата година научих много неща за един ден благодарение на Georgi Stefanov, Hristo Bachvarov Fanatic, Race Pilot и други. По този начин ще има нещо градивно в този събор, нещо полезно, нещо което има смисъл.
Drifting Is NOT a Crime ...
"The Power Of ///M In The Palm Of My Hands"™
Изображение

мечтател
Аватар
Кара: Е30 М3 реплика

Мнение от lamas » 20 Юли 2015, 5:40

I.Voykov написа:П.с. Другата година ние ще си "плащаме" 10-те лева вход а вие ни го организирайте :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

и аз така

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 20 Юли 2015, 7:13

Като чета тази тема и имам странното чувство, че между фенове и организатори съществува някаква пропаст. Да го кажа иначе. Половин или цяла България, чака хората от София да им направят шоу, за което си плащат. Така си представям аз нещата.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 20 Юли 2015, 7:16

maniakabg написа:Здравейте
Къде са снимките и видеото от събора?

Кога пък си виждал видео от събора един ден след това ,тва няма как да стане
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 20 Юли 2015, 7:47

Аз пак питам- какво стана с колоната от София? Да няма колона е недопостимо за мен. Това е най-хубавата част от цялото мероприятие.
Къде изчезна Тедо с кабриото?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30
Мечтае да кара: е30

Мнение от Станислав Попов » 20 Юли 2015, 8:10

Ще се замисля бая преди да отида на събор другата година, въпреки ,че десет години не съм пропускал! Как може да изхвърлите всички клубни шатри на другия край на света! За моята кола това беше най-тежкия офф роуд до сега! На какво съм член на някое текезесарско общество. Приготовления за събота автомобила ми чист изпънат да му се порадват хорат... Накрая изглеждаше като от филма МадМакс! Откачени липове, крива престилка и прах в черния дроб. Гледам си колата като писано яйце и до сега такъв демидж не е понасяла! Другото няма да коментирам, коментира се гледам достатъчно.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 20 Юли 2015, 8:26

С риск някой заядливко пак да ми разбие трите поста в 14 цитата, ще се обадя пак.

1. Уважавам труда на всеки човек, особено на тези които участват в такива мероприятия, защото те са най-хубавото събитие в живота ми за годината, след рожденните дни на децата ми!
2. Извинявам се ако съм засегнал лично някой и/или съм обидил. Не ми е било това целта, а по-скоро градивна критика някаква... Подразних се просто от някои неща и така...
3. В следствие от 1. и 2. ми стана много болно, защото се смятам за истински фен, и не искам хората да говорят така за най-голямото автомобилно събитие в България, както през последните две години.
4. От сега заявявам пълна бойна готовност да доброволствам в организацията на 15-тия събор, така както съм го правил в регионалната ни структура! /абсолютно безплатно естествено/. Единственото, което искам е да бъде на адекватно място, а не Калояново.

PIECE. :smoke:

P.S. Много ми хареса поста на колегата, който каза, че БМВ-то е за асфалта и чистотата и красотата на немското инженерство се вижда именно там, а не в праха! Жестоко беше! :clap:
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 20 Юли 2015, 8:51

И ся ко стана .... афишира се като най-голямото автомобилно събитие, дрън-дрън.

Като се получи добре - благодарим ви, на вас феновете, щото без вас това нямаше да се случи.
Като не се получи добре - вие феновете сте виновни, щото имате твърде големи очаквания :mhihi: :mhihi:

Не се правете на ощипани девойки, ми по-скоро вадете тефтерите и записвайте грешки, за да може догодина да ги няма ;)
И като желаете да ви се помогне, да няма реплики "Ми ние писахме, да сте гледали", ами вдигате телефончето, набирате номерчето дето е посочено в членската декларация на съответният човек и го питате " така и така .. ще има организация, ще желаете ли да участвате? ". Така се прави.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 20 Юли 2015, 8:58

ogata написа:И ся ко стана .... афишира се като най-голямото автомобилно събитие, дрън-дрън.

Като се получи добре - благодарим ви, на вас феновете, щото без вас това нямаше да се случи.
Като не се получи добре - вие феновете сте виновни, щото имате твърде големи очаквания :mhihi: :mhihi:

Не се правете на ощипани девойки, ми по-скоро вадете тефтерите и записвайте грешки, за да може догодина да ги няма ;)
И като желаете да ви се помогне, да няма реплики "Ми ние писахме, да сте гледали", ами вдигате телефончето, набирате номерчето дето е посочено в членската декларация на съответният човек и го питате " така и така .. ще има организация, ще желаете ли да участвате? ". Така се прави.

Хайде малко да успокоиш топката и да се съобразяваш какви ги пишеш. Ние грешките си ги виждаме и се стараем да се учим от тях. Но ти нещо взе да се уливаш в изказванията си вече.

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия