14-ти Национален BMW Събор - 17, 18 и 19 Юли 2015г.

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Re: 14-ти Национален BMW Събор - 17, 18 и 19 Юли 2015г.

Мнение от Stahlblau » 19 Юли 2015, 17:03

15 негативни на 1 позитивно мнение се падат във фейсбук страницата, само да вметна...

И на Дууми да припомня, че съм доброволец във регионалните мероприярия на БМВ Клуб България от две години ;) не съм от групата на хейтърите точно. Знам какво коства да си маршал на пистата цял ден в 40 градуса.. ;)
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 19 Юли 2015, 17:04

boksioraE39 написа: и ония дебелаци от сот правеха постоянно забележки

Като стане един инцидент и събора приключва :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535i
Мечтае да кара: BMW M6 F13

Мнение от Tsureto » 19 Юли 2015, 17:06

Stahlblau написа:Здравейте!
Чета Форума от 6 години, регистрирах се като станах член на БМВ Клуб България, а съм фен на марката от дете. Ходя по събори, сбирки и мероприятия от 5 години. Доброволец съм в регионалната структура на тийм Плевен от 2 години... Искам да кажа следното нещо само... Не мислите ли че е тотално неуважение към марката и собствениците да накарате хора които са с окачвания до земята, които мият колите си на три дена и ги полират, и които влагат всеки лев в колите си за да изглеждат добре, да спират на къра в коловозите и да им изпопадат генерациите и м пакетите?
Да се вменява чувство на вина в посетителите е несериозно. Опомнете се, слезте на земята и си спомнете 9-тия БМВ събор за какво, от кого и за кого се праевеше?!?!
Чукнете ютюб и напишете bmw meeting 2015 да видите в полша какъв събор за извъртяли на един тъп планински курорт с три вили и малка горичка.. И какъв филм са заснели.
Имам подозрения че много късно сте започнали поготовката за тоя събор и затова сте изпуснали панаира ама тва са си само мои филми... Както и да е. Минало свършено. Само трябва да си дадете ясна сметка че на 13-тия събор бяхме 7000, на 14-ти - 4000, и ако така продължават нещата на 17-тия ще си карате сами на пистата... И за това ше сте си виновни само вие, а не феновете...
Вероятно няма да се хареса мнението ми, но то е първо и последно. Ще продължавам само да чета форума без да пиша така че не си правете труда да ме банвате!
Поздрави!

Напълно съгласен! :yes: По-горе изразих същото мнение.Карат ни да се чувстваме виновни, че събора е трагедия.......но, аиде и аз спирам.
Who needs antidepressants when you can drive an BMW.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 19 Юли 2015, 17:07

TNT написа:

Говоря още много преди да почне събора и на паузите който бяха по 2-часа! ;)
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 19 Юли 2015, 17:09

Stahlblau написа:15 негативни на 1 позитивно мнение се падат във фейсбук страницата, само да вметна...

И на Дууми да припомня, че съм доброволец във регионалните мероприярия на БМВ Клуб България от две години ;) не съм от групата на хейтърите точно. Знам какво коства да си маршал на пистата цял ден в 40 градуса.. ;)

И пак сравняваш регионално мероприятие с националния събор! Въобще имали база за сравнение?

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 19 Юли 2015, 17:10

boksioraE39 написа:
TNT написа:

Говоря още много преди да почне събора и на паузите който бяха по 2-часа! ;)

Охраната ги разставих сутринта аз и бяха инструктирани, че ще се спре движението на хора и коли само в определен момент, а след и преди това няма проблем да се придвижват хората. Явно някои от тях са слушали избирателно.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 19 Юли 2015, 17:15

TNT написа:

В тази връзка ще кажа, че едно момче и момиче, които не използват главите си по предназначение решиха да пресекат пистата преди старта на едно от мероприятията, а тяхното оправдание беше, че те пресичали в далечния край.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 19 Юли 2015, 17:20

Stahlblau написа:15 негативни на 1 позитивно мнение се падат във фейсбук страницата, само да вметна...

Колега нито те нападам с мнението си, нито нищо имам конкретно към тебе. Мястото се знаеше отдавна какво е - насред нищото, в юли месец, 35 градуса жега и т.н. и т.н. Хората по това време, както казаха по-рано са на море и наистина може би щеше да е добра идеята /може би и за напред да се помисли, да бъде през септември, но това е отделна тема/. Има си писта, има си трибуни, има храна, имаше вода, имаше бири, имаше чадъри /не само шатрите, а и доста хора и никой нямаше нищо напротив да се присъединиш към тяхната сянка, всички бяха разбрани, добронамерени, обясняваха..имаше го духа на събора, но ЖЕГАТА умори голяма част от народа бързо, което си е и нормално впредвид градусите.
Явно смяташ, че да си доброволец на регионалните мероприятия трябва да окаже някаква тежест в думите ти, но ще ти кажа само едно - не я дава. Всички от служителите станаха на луди и имах доста голям поглед над служителите почти през цялото време и всеки си вършеше работата. Как на мен никой не ми направи забележка въпреки, че се разхождах навсякъде? Как всеки ми обясняваше и държеше културно още от входа?
Целта не е да казваме - уу аз съм от БМВ КЛуб България, а хватката е да се хванем всички и да си го направим, както ние си знаем и това нещо може да стане за от догодина и да продължи да се изгражда!

Някой от Роженският събор да се оплакал? Освен, че цените на яденето и пиенето бяха х3 пъти по високи от нашия "провален" събор? :evil:
Последна промяна doomy525 на 19 Юли 2015, 17:23, променена общо 1 път
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 19 Юли 2015, 17:22

Сега пък и доволните сме ви виновни. :mhihi: :mhihi: Това ако му викате гредивна критика много се лъжете.
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 19 Юли 2015, 17:24

Stahlblau написа:Здравейте!

...Вероятно няма да се хареса мнението ми, но то е първо и последно. Ще продължавам само да чета форума без да пиша така че не си правете труда да ме банвате!
Поздрави!

Stahlblau написа:...A това в Полша е красиво!!

...

Stahlblau написа:...
И както казва баба ми... "Файдъ..." Че е събрал 100 пъти повече хора като 90% от мненията са негативни. Вижте мненията в събитието във фейсбук. Пребройте положителните и отрицателните, г-н Скала ;)

Сега уж беше първо и последно, а нещо ти е трудно да спазиш думите си. На всичко отгоре тръгваш и лично да нападаш, което не виждам защо е сякаш човека нещо ти е отговорил по такъв начин, но като го гледам ти подмина вметката. ;)
Хубаво си изказа лошите впечатления, но стига вече едно и също и затова никой не е бил банван от този форум за 13 години, едва ли ти ще си първия.
П.п: Добре, че някои от нас отказват да имат ултра-модерното социално място и начин на живот наречено клюкарбук. :mhihi:
Последна промяна Top Gun Maverick на 19 Юли 2015, 17:28, променена общо 2 пъти
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 19 Юли 2015, 17:24

Искам да добавя, че когато поискахме помощ от членовете 1во ниво, изявиха желание 44 от тях, но когато им обясних, че няма да видят нищо от събора, че ще им се вземе акъла от работа само 3ма потвърдиха, че въпреки това ще се включат. Двама от тях ни помогнаха страшно много, за което им благодаря. От членовете на клуба не се очаква само да си платят членския внос, а и да допринасят с идеи и труд за развитието на клуба, но си е модерно да гледаш от страни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 19 Юли 2015, 17:29

Дано не ни се случват повече такива лоши неща, като това тази събота :mhihi:

Не, наистина ... просто организаторите трябва да си признаят и да поемат вината.
Като продаваш билети - трябва да даваш нещо насреща. Ся не може да взимаш пари за нещо такова.
Не, че не можеш. Просто е нагло. ;)

Много хора, па малко колектив. Еми ... наемете си хора бе. Аз съм член, аз гарантирам на клуба некъв приход годишно, без да получавам кой знае какво насреща, ся остава и да се чувствам длъжен да помагам безкористно на събора. Еми нема стане, да не говорим, че аз изявих желание в темата да помогна, но никой не ми се обади или свърза с мен. Входа е за това, за да се покрият некви разходи и за да има нещо за хората, които са се постарали всичко това да се случи. Като взимаш по 10 лв от 4000 човека, направи некво събитие дето да струва 30 000 поне. :winky:

Малко става вече като оная приказка за триците и маймуните.
Последна промяна ogata на 19 Юли 2015, 17:38, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 19 Юли 2015, 17:37

Това че не дават нищо е тотално невярно становище.
Тия дето сме доволни явно не сме важни? Само да се плюе е важно явно.
Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 19 Юли 2015, 17:46

ogata написа:Дано не ни се случват повече такива лоши неща, като това тази събота :mhihi:

Не, наистина ... просто организаторите трябва да си признаят и да поемат вината.
Като продаваш билети - трябва да даваш нещо насреща. Ся не може да взимаш пари за нещо такова.
Не, че не можеш. Просто е нагло. ;)

Много хора, па малко колектив. Еми ... наемете си хора бе. Аз съм член, аз гарантирам на клуба некъв приход годишно, без да получавам кой знае какво насреща, ся остава и да се чувствам длъжен да помагам безкористно на събора. Еми нема стане, да не говорим, че аз изявих желание в темата да помогна, но никой не ми се обади или свърза с мен. Входа е за това, за да се покрият некви разходи и за да има нещо за хората, които са се постарали всичко това да се случи. Като взимаш по 10 лв от 4000 човека, направи некво събитие дето да струва 30 000 поне. :winky:

Малко става вече като оная приказка за триците и маймуните.

Ти искаш специално обаждане? При при положение, че писах в темата. От нали не си забравил, че половината от членския внос остава в регионалната структура?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 19 Юли 2015, 17:53

Направете го вие мрънкащите събора, интересно ми е как ще се справите.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия