BMW Събор 2015 - Конкурс за външен и вътрешен вид
Модератор: Общи модератори
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: BMW Събор 2015 - Конкурс за външен и вътрешен вид
взел съм едно субари за като завали 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Яворе... кво да ти кажа - а дано, ама надали... ще ни пече, та ще ни пукат ушите... и то не в добрият смисъл 
A, вие журето ще сте наказани за около 3 часа, даже може и по-малко... другите глупаци ще сме вързани за по-дълго

Gqbriel написа:Не ни разваляй кефа де![]()
A, вие журето ще сте наказани за около 3 часа, даже може и по-малко... другите глупаци ще сме вързани за по-дълго

- chucky
- Потребител
-
- Кара: e46 330CI '05
- Мечтае да кара: e36 M3
I.Voykov написа:Незнам на какво казвате освежен и кои елементи имате предвид за да ви отговоря?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Част от волана или лайстната на е36 над жабката например.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
chucky написа:I.Voykov написа:Незнам на какво казвате освежен и кои елементи имате предвид за да ви отговоря?
Част от волана или лайстната на е36 над жабката например.
Такова нещо от БМВ за този модел не се предлага, така че е извън оригинален вид. Но все пак нека не забвавяме, че конкурсите си имат жури и те ще решават тези неща на момента, ако колата е много хубава, с екстри и т.н. някой неоригинални елементи немогат да и попречат да се класира по-напред.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- c0mmand3r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 M Sport
За жалост сребристото Е46 328 купе отпада от финалистите за конкурса , поради лошо стечение на обстоятелствата и съответно невъзможност да присъствам ...
Пожелавам успех на всички участници ! И да си изкарате страхотно и незабравимо на събора !
Моля, организаторите които се потрудиха толкова много да ме извинят !
Пожелавам успех на всички участници ! И да си изкарате страхотно и незабравимо на събора !
Моля, организаторите които се потрудиха толкова много да ме извинят !
- borovina
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34,E38,E70
- Мечтае да кара: Eleanor
Е, и аз да изкажа мнение за днешния събор.
За първи път реших да запиша една от колите си на конкурса за външен и вътрешен вид понеже бяха казали че при оценяването ще се търси колата която е в най-добро фабрично състояние,а въпросната ми кола е от модел ,от който добрите екземпляри в България са малко и реших ,че ще може да бъде оценена от истински ценители.
Последа разочарованието .Екипа от оценили се състоеше от един човек .Та такова нещо по цял свят го няма ,жури от един човек.
След като видхме и резултатите разбрах ,че тези конкурси са абсолютна пародия. Как е възможно след като беше отбелязано че ще се търси най-добрия фабричен автомобил да спечелят коли с газови уретби ,и двигатели които са от съвсем различен модел БМВ.
В последствие нещата ми се изясниха и разбрах ,че собствениците на въпросните автомобили се познават с момчето ,което оценяваше колите ни.
Просто ме загубихте за винаги .Фен съм на марката и имам няколко коли от марката,и ще си остана фен ,но на тези Събори (пародий) никога няма да ми стъпи кракът .
За първи път реших да запиша една от колите си на конкурса за външен и вътрешен вид понеже бяха казали че при оценяването ще се търси колата която е в най-добро фабрично състояние,а въпросната ми кола е от модел ,от който добрите екземпляри в България са малко и реших ,че ще може да бъде оценена от истински ценители.
Последа разочарованието .Екипа от оценили се състоеше от един човек .Та такова нещо по цял свят го няма ,жури от един човек.
След като видхме и резултатите разбрах ,че тези конкурси са абсолютна пародия. Как е възможно след като беше отбелязано че ще се търси най-добрия фабричен автомобил да спечелят коли с газови уретби ,и двигатели които са от съвсем различен модел БМВ.
В последствие нещата ми се изясниха и разбрах ,че собствениците на въпросните автомобили се познават с момчето ,което оценяваше колите ни.
Просто ме загубихте за винаги .Фен съм на марката и имам няколко коли от марката,и ще си остана фен ,но на тези Събори (пародий) никога няма да ми стъпи кракът .
- Mollov
- Мародератор
-
За коя точно категория казваш, че журито е било само от един човек?
- borovina
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34,E38,E70
- Мечтае да кара: Eleanor
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
А ве... нек'ва грандиозна пародия се получила и в М-раздела също
Що тъй? 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Mollov
- Мародератор
-
Какво разбираш под пародия?
- sparco_1111
- Потребител
-
- Кара: E46 M3 SMG2
- Мечтае да кара: F82 M4
Mollow ще помоля за моя конкурсен лист на е46 м3 CB1304AH ако може да го видя че нещо с еднакви точки с победителя и как журито избра е34 ката по какъв критериий тъй като точките са ни равни !Мерси
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Mollov написа:Какво разбираш под пародия?
Като например газови М-ки американки седят на почетната стълбичка... Следя го раздела и ми е интересен, не за друго

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Mollov
- Мародератор
-
sparco_1111 написа:Mollow ще помоля за моя конкурсен лист на е46 м3 CB1304AH ако може да го видя че нещо с еднакви точки с победителя и как журито избра е34 ката по какъв критериий тъй като точките са ни равни !Мерси
Нямаш проблем... всеки може да си види конкурсният лист, само ще трябва да почакате няколко дни, за да ги прехвърля към PDF-и, но тези две седмици (настоящата и следващата) съм отпуска и ще има малко забавяне...
В твоят случай мога да ти кажа веднага - имаше разлика в субективната оценка на журито... твоята кола получи 5 точки, Е34-ката взе 6 точки... това наклони везните към Е34-ката. Нищо лично, надявам се е ясно.
Реално четирите М-ки се събраха в рамките на 3-4 точки, толкова бяха близки нещата...
Що се отнася до оценяването... следил съм нещата да се случват максимално праволинейно по конкурсният лист, но съвсем честно ще заявя, че всяка година има изненади, които не можем да предвидим... тази година бяха Retrofit елементите, които при някои автомобили бяха МНОГО и конкурсният лист нямаше как да ги отрази релевантно, без да се получи сериозно натрупване на точки само от Retrofit-и... догодина като гледам ще има специфични конкурсни листи за всяка категория по отделно.
- chucky
- Потребител
-
- Кара: e46 330CI '05
- Мечтае да кара: e36 M3
Само за собствениците ли ще са видими листите или и за останалата част? И на мен ми се видя смешно оценяването в М раздела ,особено с тази мания челните позиции да са на газ
и щом се отнемат точки, ако си сложил карбон ''понеже не е оригинален и не се слага от БМВ'' (което точно за примера с лайсната който дадох по-напред показва и компетентността на организаторите на конкурса) защо не се взимат точки и за газчица в М5 ? Или тя е монтирана заводско ?Или оценяващия има газова на колата и в такъв случай не му е проблем ?

- Soultaker
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540xD M
Конкурсът беше най-добрият въобще, който се е провеждал. Благодарности и поклон за организаторите. Евала момчета.