Избор на радар-детектор

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Re: Избор на радар-детектор

Мнение от Don_Diego » 17 Юли 2015, 20:17

Малко да съживя темата :lol:
След последните промени в закона и връщането на мобилните и стационарни камери и задължителните им обозначения със знаци - ползвате ли си все още радарите и доволни ли сте от тях. Колко преди радар успяват да сигнализират и в този ред на мисли да попитам ако някой знае - радарите с камери нон-стоп ли снимат или ги включват само за бързащите :mhihi:
Аз снупъра почти не го слагам вече, но и като цяло карам сравнително спокойно та проблеми нямам, съумявам навреме да видя знаците и да намаля ако се налага.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 17 Юли 2015, 20:58

Като добавка към горното,
Какви са тия новите камери по магистралите и по главните пътища?
Да не са тези експерименталните, които ти засичат време и път?

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Юли 2015, 21:15

Из аз знам, че ще са от тези за средната скорост.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 18 Юли 2015, 18:58

V1 хваща ТР4Д дето ги ползват в астричките, от над 500 метра, стига да снима.
Обаче тия се изхитряват стоят с изключен радар докато не ги наближиш :mhihi:

Инъче започвам да засичам все повече и повече кутии дето са пълни, тая след Благоевград на Тойота си има радар вътре и работи - постоянно но с лек интензитет.

Новите камери дето са на тия П образни стойки по магистралата са точно засичане за колко време стигаш от едното П до другото П. Ама като спреш да пиеш едно кафе на ОМВ-то и се обезсмисля тая инициатива. Сигурно ги правят за тия дето не спират.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Compact M43B16
Детайли за колата: BMW Compact, 1994/10, автоматик, М43B16

Мнение от Vasko_G » 18 Юли 2015, 19:14

Е сега се зачудих дали тарикатчетата, дето удрят стълбове, които пресичали неправилно, са имали радар детектор. Щях лично да ги питам, ама са малко поумрели.

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 18 Юли 2015, 21:22

Ако си бил на събора, ще те пишем слънчасал, инъче си на халюциногени сигурно.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 19 Юли 2015, 12:18

Тези новите камери за средната скорост засичат ли се от радар-детекторите? И кои модели ги засичат?
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от deyan-enchev » 19 Юли 2015, 12:51

Хваща L моя като минавам през такива - Лазер

Потребител
Аватар

Мнение от Borostil » 23 Юли 2015, 19:41

Здравейте колеги , дайте мнение: http://olx.bg/i2/ad/radioshack-radar-de ... b7de3e918e

Потребител
Аватар

Мнение от FmX » 04 Сеп 2015, 22:33

Здравейте обмислям покупката на радар детекторче, обаче след проучване на радарите които използват нашите полицаи, достигнах до един проблем. Нашите полицаи използват марката RADAR AUTOVISION DIGITAL MPH-BEE ІІІ която по технически данни работи на Ka 33.8 GHz ± 100 MHz . До тук добре, но след това намерих български официален документ за радара в който е описано, че честотата му е : 1. Честотна лента: K-лента 24.150 GHz +/- 100 MHz или 33 .1 GHz +/- 100 MHz; Аз такъв радар който да засича в диапазона 33.0 до 33.2 не мога да открия. Възможно ли е, радара да е преправен от 33.8 на 33.1 ? Някой колега ако използва такава джаджа нека каже как стоят нещата с този прословут радар.

Потребител
Аватар

Мнение от krusharski » 09 Сеп 2015, 21:37

Здравейте на всички,интересувам се от тези техники и от около две години екпериментирам.ползвах whistler gt 130xi и мога да кажа,че за парите си става,сега ползвам beltronics v995(pro 300,rx65,8500x50)и мога да кажа,че е много добър.Аз съм от Благоевград и ако някой желае да тества и сравни може да свържем и екпериментираме.лека вечер на всички.
P.s. Мобилните ги лови на 1-3 км. според релефаХ(10.525/4) стационарните на 200-400 на К(24.125/4) около дупница съм хващал Ка-(33.1.. )но незнам какво е?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E61 530d

Мнение от Simeon24 » 10 Окт 2015, 20:24

Има ли смисъл д търся някакъв по евтин радар детектор за около 250-300лв макар и втора ръка или няма да върши почти никаква работа?

Потребител
Аватар

Мнение от krusharski » 11 Окт 2015, 16:57

Simeon24 написа:Има ли смисъл д търся някакъв по евтин радар детектор за около 250-300лв макар и втора ръка или няма да върши почти никаква работа?

Мисля,че втора ръка по квалитетен е по добре от нов тояга.аз поне от опит стигнах до този извод

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Мнение от Chapai » 12 Окт 2015, 7:36

От години ползвам евтин Whistler Pro-68se и съм много доволен. Без него все едно съм без бельо. Няма случай да не си е свършил работата. Малко прекалява със сигналите в градски условия но пък незнам другите как са. Поне аз не отписвам категорично евтиното в случая.
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.

Потребител
Аватар

Мнение от krusharski » 12 Окт 2015, 11:58

Здр. Pro 68 не е безобиден и ефтин,имах впредвид разни ефтини китайци и кобри за 50-100 лева.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата