Хидротрансформатор (торк)
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Dani Dupeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 523i
Re: Хидротрансформатор (торк)
Atsalov написа:Dani Dupeto написа:Колеги, попаднах на този сайт http://skorosti.net/index.php/hidrosaednitel-turbina
Какво мислите?
Пътищата вече са утъпкани, по-евтино ли търсиш или качествено?
п.п. тези дни ще изпращам един торк, ако искаш се свържи с мен.
За момента ще изчакам, защото други непредвидени разходи ме застигнаха. Поне не са по колата

Благодаря

- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D '04

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Има разлика в цената между миналата и тази година - в момента рециклираме торка на колегата Ацалов там и сметката е 165 евро без ДДС (направиха отстъпка, защото това е трети конвертор дето им пращам), но поради малко объркване в данните на фирмата се наложи да се плати и ДДС-то (имайте го предвид, че като частни лица винаги се плаща ДДС, а с фирма регистрирана по ДДС може и да се пропусне, но плащането трябва да дойде от фирмата при неговия торк ползвахме моята фирма, но понеже вместо по платежно стана объркване и преведоха парите от сметката на Ацалов ония веднага изпищяха) доставката до там беше към 80 лв през DPD
- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
Ахам, ясно.
Е значи моята оферта е доста надута в такъв случай 

The price for remanufacturing 6HP26 torque converter is 250.- EUR.
For transportation from-to Bulgaria we use TNT and the price for both ways is 120,- EUR
- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
Пилев написа:Е значи моята оферта е доста надута в такъв случайThe price for remanufacturing 6HP26 torque converter is 250.- EUR.
For transportation from-to Bulgaria we use TNT and the price for both ways is 120,- EUR
И аз това казвам, че към всеки цената навярно е различна. Но в крайна сметка, казват че качеството там е несравнимо с никое българско...
- Taruno
- старши ентусиаст
-
Пилев написа:Е значи моята оферта е доста надута в такъв случайThe price for remanufacturing 6HP26 torque converter is 250.- EUR.
Цената е различна за различните номера конвертори за 35 двигател взимат най-много
Здравейте,можели някой да ми помогне да рециклирам моя торк(х5е70 3.0ds).да ми препоръчате сервиз в БГ и човек който може да ми прати торка за рециклиране.благодаря предварително.и колко може да се кара колата с повреден торк?симптомите са леко тресене на ниските обороти и"играене"на обортомера пак на ниските.
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Borkoooo написа:Здравейте,можели някой да ми помогне да рециклирам моя торк(х5е70 3.0ds).да ми препоръчате сервиз в БГ и човек който може да ми прати торка за рециклиране.благодаря предварително.и колко може да се кара колата с повреден торк?симптомите са леко тресене на ниските обороти и"играене"на обортомера пак на ниските.
http://www.midavto.com/ Ще останеш доволен

Звъннах на midavto и ми сервираха 2300лв за торка...като чета цялата тема ми се виждат доста по ниски цени...
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
3 бона е нов конвертор в Аутобаваия.Какви 2300 ги гонят тия.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
1700 лв е нов в представителството на ZF България 

Borkoooo написа:Звъннах на midavto и ми сервираха 2300лв за торка...като чета цялата тема ми се виждат доста по ниски цени...
Колега, там може би си разбират най-много от работата, но наистина не очаквай добри неща с цените

- batzlati
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: карах почти всичко
Борко , от къде си колега ?
Borkoooo написа:Звъннах на midavto и ми сервираха 2300лв за торка...като чета цялата тема ми се виждат доста по ниски цени...
2300 взеха на приятел с всичко , с маслото капака и труда но явно са дигнали цените или имат селективен ценоразпис.