Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III
(h)aman написа:Фактът, че иска само в БМВ и че ти иска 80лв за превоз говори достатъчно. Този човек знае, че цената в БМВ може да те откаже от диагностиката, като по този начин той излиза чист, защото ти е позволил все пак.
страшната цена 100 лева

По-скоро му е писнало от пишман майстори дето гледат само да намират кусури че да излезат големи капацитети, не питай от де знам..
като за тия пари толкова, после регистрации, обслужане, ремонти и т.н. и си над 6к, тръгнеш да слагаш и някоя екстра, джанти дето да приличат на нещо и вече сметката е към 7-те хиляди

100лв и превоза 100 стават 200 и ако идваш отдалече стават 300лв и накрая да ти кажат, че колата е пълен кош...За кола 10 15к не е проблем да ги дадеш, ама за кенеф за 5к дето двигателя му втора ръка струва колкото диагностиката... 

- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
VenelinRK написа:Казвам здравейте на всички! МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!
Утре съм решил да ходя да гледа и евентуално да взема хей тази красавица, обляна в паста![]()
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=a347h3
Няма снимки вътре! Днес ми обещаха да ми изпратят.
* интериора е сива кожа, две три разшити места(както каза продавача)
* волана ми се струва, че е от старите, от снимката към задна лява страна.
* каза че е пристигнала със стоманени джанти, та сега трябвало да слага фланци по 200лв, че да сложил летите джанти.
Явно са по-малки от предвиденото.
* ако съм искал диагностика- само в БМВ.
Аз съм ок, ама от там ми искат 97лв.+ 30 за предница, а той ми иска 80лв. да я закара до БМВ Плевен. (Може би около 5км. от автокъщата)
ИМА ЛИ НЯКОЙ НАБЛЮДЕНИЕ ВЪРХУ ТАЗИ КОЛА?
КАКВО МИСЛИТЕ?
С този слаб двигател...
За милиони-няма закони.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Научете се да си попълвате местоположението в тоя форум.
Вземи един кабел на заем да направиш диагностика на място, ако си от София мога да услужа.
Няма, кой знае колко да видиш с нея, някви датчици и сонди, които втора употреба стигат до 200-300лв.
По-интересни са лагери, сегменти и бутала, но те се разбират по трудния начин.
Гледай да няма удари, ръжда най-вероятно няма, прилича на италианка, като свалиш до 4500 може да си стиснете ръцете.
Сметката ми е към 10 и не прилича още на нищо, но поне върви перфектно, като за 318ци
Та ако купувача мисли, че ще му излезе по-евтино после да си я доуправя ... не става, пробвано.
Вземи един кабел на заем да направиш диагностика на място, ако си от София мога да услужа.
Няма, кой знае колко да видиш с нея, някви датчици и сонди, които втора употреба стигат до 200-300лв.
По-интересни са лагери, сегменти и бутала, но те се разбират по трудния начин.
Гледай да няма удари, ръжда най-вероятно няма, прилича на италианка, като свалиш до 4500 може да си стиснете ръцете.
Bavarcho написа:....
като за тия пари толкова, после регистрации, обслужане, ремонти и т.н. и си над 6к, тръгнеш да слагаш и някоя екстра, джанти дето да приличат на нещо и вече сметката е към 7-те хиляди
Сметката ми е към 10 и не прилича още на нищо, но поне върви перфектно, като за 318ци

Та ако купувача мисли, че ще му излезе по-евтино после да си я доуправя ... не става, пробвано.
don't be написа:VenelinRK написа:Казвам здравейте на всички! МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!
Утре съм решил да ходя да гледа и евентуално да взема хей тази красавица, обляна в паста![]()
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=a347h3
Няма снимки вътре! Днес ми обещаха да ми изпратят.
* интериора е сива кожа, две три разшити места(както каза продавача)
* волана ми се струва, че е от старите, от снимката към задна лява страна.
* каза че е пристигнала със стоманени джанти, та сега трябвало да слага фланци по 200лв, че да сложил летите джанти.
Явно са по-малки от предвиденото.
* ако съм искал диагностика- само в БМВ.
Аз съм ок, ама от там ми искат 97лв.+ 30 за предница, а той ми иска 80лв. да я закара до БМВ Плевен. (Може би около 5км. от автокъщата)
ИМА ЛИ НЯКОЙ НАБЛЮДЕНИЕ ВЪРХУ ТАЗИ КОЛА?
КАКВО МИСЛИТЕ?
С този слаб двигател...
Колега не се занимавай с тоя бурундрук

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Lenco написа:Сметката ми е към 10 и не прилича още на нищо, но поне върви перфектно, като за 318ци![]()
тя и мойта е толко

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Хахаахахахаа,
май няма да се гледа утре кола?!
Мислех да го поблафирам по телефона тоя търговец, ама сякаш....май няма смисъл!
май няма да се гледа утре кола?!

Мислех да го поблафирам по телефона тоя търговец, ама сякаш....май няма смисъл!
Та ако купувача мисли, че ще му излезе по-евтино после да си я доуправя ... не става, пробвано.[/quote]
Да, няма да излезе по-евтино, ама поне ще знае, че я е оправил, а не някой да го мята: смених това....после онова.....от там взех еди какво си...., дай сега 10к
Да, няма да излезе по-евтино, ама поне ще знае, че я е оправил, а не някой да го мята: смених това....после онова.....от там взех еди какво си...., дай сега 10к

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
vicho написа:Lenco написа:Сметката ми е към 10 и не прилича още на нищо, но поне върви перфектно, като за 318ци![]()
тя и мойта е толко![]()
Твоята поне има м-пакет, е, не е аеродинамичен, но важи, а аз даже халогени нямам

- SlipX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ШЕ 330d (manual)
- Мечтае да кара: bmw f10 m5
- Детайли за колата: M-packet Mtech 1
Здравейте колеги! Тъй като аз останах без кола, набързо набързо подадох 330-ката, сега съм се ориентирал към нещо с автоматична кутия. Понеже от 1 месец разглеждам обяви и почти нищо не ми грабва окото, можеби само една обява от София.
http://www.cars.bg/c1173685 ето това е колата. Заслужава ли си 9000 лв за нея? Търся нещо изчистено. Малко ми се лъже окото сега, понеже старата ми кола имаше рекаро кожен салон, ски сакчета отзад, черен таван, м пакет и т.н и т.н., но годинките и бяха много...
Благодаря, че отключихте пак и темата, така по лесно ще гледам обяви и коментирани коли евентуално след огледи.
http://www.cars.bg/c1173685 ето това е колата. Заслужава ли си 9000 лв за нея? Търся нещо изчистено. Малко ми се лъже окото сега, понеже старата ми кола имаше рекаро кожен салон, ски сакчета отзад, черен таван, м пакет и т.н и т.н., но годинките и бяха много...
Благодаря, че отключихте пак и темата, така по лесно ще гледам обяви и коментирани коли евентуално след огледи.
SlipX написа:Здравейте колеги! Тъй като аз останах без кола, набързо набързо подадох 330-ката, сега съм се ориентирал към нещо с автоматична кутия. Понеже от 1 месец разглеждам обяви и почти нищо не ми грабва окото, можеби само една обява от София.
Според мен не си заслужава парите, цената и е най много 7000-лв, а и описанието е мн съмнително, на снимките също не се виждат сензора дъжд, подгрева на седалките и няма ел стъкла на задните врати, ако и климатроника е от старите

На мен ми е слабичка 320-ка, ако знаеш колко малка е турбинката

Но все пак я погледни, може и да греша някъде

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bmw20009 написа:Според мен не си заслужава парите, цената и е най много 7000-лв, а и описанието е мн съмнително
в мойте очи тази кола струва 5,500лв. таван , ама както е доказано, аз не ги разбирам

9 бона = 330d m pak
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=a3ewmm
нещо такова

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Някой ходил ли е да гледа тази:
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=a3o2tm
Какво ви е мнението? Заслужава ли си парите?
- Ivuchi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 323ci
Той според мен иска толкова заради уж малкото километри "доказани" 
аааа и седенето в гараж

аааа и седенето в гараж
- SlipX
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ШЕ 330d (manual)
- Мечтае да кара: bmw f10 m5
- Детайли за колата: M-packet Mtech 1
manqka94 написа:Някой ходил ли е да гледа тази:
Аз лично не бих си взел N42 мотор било то и в купе. Има много изписано из форума за този мотор.