Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Re: Съвети и въпроси относно избор на Е46 Сезон III

Мнение от maikooo » 04 Юни 2015, 8:45

:OT:
Atanas328 написа:Ти на мене не можеш да се смееш щото ти мирашат краченцата.2ро на мен не ми казвай какво и дали ми се иска и не разсъждавай много.Аз не съм некой семкаджия с 3.50 в джоба да ми говориш така.Каквото съм искал си го имам.Кво ми възхваляваш тая е46,все едно аз карам опел корса. 2.8 купе още преди 2 години си я купих от колегата Bavarcho , 9 бона ми стъпи колата с регистрацията и смяна на консумативчета. Абс всички екстри за модела+ това което си изброил ,сребърна същата и автоматик , както и пакет,който аз няма да намесвам,за да не ти се смея аз .Аеродинамичен оригинален пакет на бмв,дето е 2 пъти по-скъп от отливката пластмаса,която ти наричаш М ПАКЕТ+ още някои екстри, които на коментираната кола липсват.Разликата е ,че тази е след фейса и е 3.0 дизел ,а мойта 2.8 бензин ,но аз не мисля,че дизела въобще може да се сравнява с бенззина. По-лошото е единствено разхода на моята - 16-17 и няма газ.Ако не вярваш питай Bavarcho за колата или виж снимки.При това говоря за преди повече от 2 години .. 9 бона с регистрацията.В момента колата е в още по- добро състояние блести цялата и не хлопва никъде почти всичко е сменено,както и многобройни подобрения като джанти , генерация,колектори ,чипове и т.н ,но тях не ги броя.И ако ще я продавам повече от
8500 не бих я пуснал регистрирана с гражданска и каско до края на годината.И мисля,че пак почти никой не би ми звъннал.
А пък вие дайте 13 за дизела и така.Аз за 13-14 скоро време ще видите каква ГАДНА x5ca 4.4 ще си взема.

Мдаам, съжалявам, но няма да мога да ти помогна...вече е прекалено късно...

ПП:Няма да е лошо да прочетеш и правилата на форума, че малко по-смело го даваш отколкото е позволено.

Btw изрезките по калниците влизат ли в ултра скъпия оригинален аеродинамичен пакет, батка?
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 04 Юни 2015, 13:36

По повод аеродинамичния пакет (който е меко казано грозен), струва 2500лв, М пакета е 2600лв. Справка 51190004537

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 04 Юни 2015, 13:54

Може ли за непросветените, кое е аеродинамичен пакет?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Юни 2015, 14:05

Lenco написа:Може ли за непросветените, кое е аеродинамичен пакет?

адската цигания

Изображение

Изображение
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 04 Юни 2015, 14:23

това е :ok: :shock: :shock: :shock: :shock: а тая снимка по горе на колегата ли е :smoke:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от icak » 04 Юни 2015, 17:09

...
Последна промяна icak на 11 Ное 2015, 14:24, променена общо 1 път

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 04 Юни 2015, 17:25

Сигурно ще има изненадани, че аз ще го кажа :mhihi: , но аре стига спам :yes:

Оставете Наско328 известен преди като РоналдоМанекена на мира и давайте нататък с избора :yes:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 04 Юни 2015, 17:32

Аз ги чакам още малко, че да работя на едро ;)
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 04 Юни 2015, 18:56

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 04 Юни 2015, 20:29

vicho написа:http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11422798539629117&slink=9s0k03

те! :smoke: :driving:

Много хубава кола. :yes: Само управлението на газта не са научиха да го слагат, в жабката за очила или пепелника. :(

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 745Li

Мнение от Atanas328 » 04 Юни 2015, 22:35

ЦИГАНИЯ бил аеродинамичния пакет :lol: вие сте срам за марката щом може да го кажете това. Цигания се казва на нещо менташко,фалшиво и евтино ,което го имат всички и в това число много от циганите.С този пакет съм виждал точно 2 коли в България,така си е дошла колата ми от Швейцария.Както виждам сте сложили и снимки на коли от чужбина с такъв ,в България наистина трудно ще намерите .Със сигурност не е е отлят в некой гараж тука,а пък za цената 2500 лв нагоре един от вас е направил точна справка. Точно ЦИГАНИЯ са смешните ви пластмасови М бронички 2 кила реплики за 300 лева + ПРОМОЦИЯ ГТ СПЛИТЕРИ и боядисани пред блока с цвета на колата ,които вие с гордост наричате М БРОНИ . Като я ритнете ше се счупи на парчета ,а пък ако ви удари кола да не казвам... Един сложил предна ,друг задна , а пък като ги има и 2те вече колата е индивидуал М . Всяка втора е46ца е такава. И не казвам нещо лошо за ОРИГИНАЛЕН М ПАКЕТ 2600 ЛВ.,а за това , че 99 % от вас са с реплика,каквато описах по -горе,която няма нищо общо с някоя М 3 . И то поне да имахте пълен РЕПЛИКА м пакет ,който както знаем се състои от доста неща,а вие имате по 1-2 от тях. Я пак си помислете кое е цигания и кое наистина си е оригинално и по-интересно стоящо на една е46. По-добре с нещо оригинално, и интересно като аеродинамичния пакет отколкото М менташки пакет от бабуна за 1000 лева целия.
Аре не ми се пише повече с женички, нали ви знам кви коли карате ,срам за БМВ и всичко останало. Няма кво да се обяснявам тука и да се впрягам на хора дето немат 10 лева да си сменят маслото на майстор и се цапат на канал ,тръгнали да ми казват цигания на нещо дето струва колко колата им :lol:
Банвайте правете квот искате тука отдавна няма ценители и разбиращи хора с възможности (с много малки изключеения) . Ако някой иска да ми каже нещо друго да пише ЛС ще му дам телефон да си кажем нещата като мъже . Не ми се занимава с форумни разправии.

Потребител
Аватар

Мнение от VenelinRK » 14 Юли 2015, 10:40

Казвам здравейте на всички! МОЛЯ ЗА ПОМОЩ! :)
Утре съм решил да ходя да гледа и евентуално да взема хей тази красавица, обляна в паста :)
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=a347h3
Няма снимки вътре! Днес ми обещаха да ми изпратят.
* интериора е сива кожа, две три разшити места(както каза продавача)
* волана ми се струва, че е от старите, от снимката към задна лява страна.
* каза че е пристигнала със стоманени джанти, та сега трябвало да слага фланци по 200лв ;), че да сложил летите джанти.
Явно са по-малки от предвиденото.
* ако съм искал диагностика- само в БМВ.
Аз съм ок, ама от там ми искат 97лв.+ 30 за предница, а той ми иска 80лв. да я закара до БМВ Плевен. (Може би около 5км. от автокъщата)
ИМА ЛИ НЯКОЙ НАБЛЮДЕНИЕ ВЪРХУ ТАЗИ КОЛА?
КАКВО МИСЛИТЕ?

ентусиаст
Аватар
Кара: F32 //M sport

Мнение от (h)aman » 14 Юли 2015, 12:11

Фактът, че иска само в БМВ и че ти иска 80лв за превоз говори достатъчно. Този човек знае, че цената в БМВ може да те откаже от диагностиката, като по този начин той излиза чист, защото ти е позволил все пак. И за да е сигурен, че ще се откажеш съвсем, ти иска 80лв и за превоз. А и щом няма снимки отвътре, разшити седалки, джанти с фланци....По-добре не.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vicho » 14 Юли 2015, 13:18

VenelinRK написа:КАКВО МИСЛИТЕ?

мисля, че тоя продавач си е ср*л в джоба

сериозно: определено не си струва!

Потребител
Аватар

Мнение от VenelinRK » 14 Юли 2015, 13:53

Добре изглежда, много дори.......ама и аз не съм сигурен дали изобщо да се набивам с пари за транспорт и диагностика......та дори и да падна от цената.......

ПредишнаСледваща

Назад към E46