E36 - искам да я купя, как ви се струва?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: когато има гориво.
Мечтае да кара: Джесика Алба
Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany

:)

Мнение от AlCapone » 21 Ное 2006, 22:56

Здравейте! Като прочетох всичко което сте писали до сега и аз мисля че ще имаш проблеми с тази кола..... + това аз сега си купих е36 93-та година 318i от германия (кадето има ТОЛКОВА голям избор че ..... все пак са призводител на марката ) та колата ми е като нова и купе и двигател и е за 1500 евро и с докарването и всичко ще ми се хване най-много 7000 лева вярно е че няма мн от екстрите но пък за това няма никакви забележки. Мисалта ми е че за тия 9000 лева можеш спокойно да отделиш малко време и да се разходиш до германия хем ще имаш голям избор хем ще ти се хване и по евтино да не говорим че ще вземеш нещо гаражно с което няма да имаш проблеми. Това разбира се е личното ми мнение и знам че ще има много несъгласни с него но ти преценяваш! Пък ако и митата паднат след нова година направо няма какво да се чудиш освобождавай се там 3-4 дена и заминаваи за германия :)
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 320i coupe 93'; E91 325xi 07'
Мечтае да кара: M3

Мнение от zipper » 21 Ное 2006, 23:23

Няма много голямо значение,коя година е и с каква кубатура и какъв модел. ;) ВАЖНОТО Е ЧЕ СИ ИЗБРАЛ ПРАВИЛНАТА МАРКА-това е важното.Да си я караш със здраве!!! :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 22 Ное 2006, 12:57

Мони, имаш ЛС ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 22 Ное 2006, 15:20

Отказвам се от тая кола :( :uups: много ме е яд :evil:
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 22 Ное 2006, 17:00

moni76 написа:Отказвам се от тая кола :( :uups: много ме е яд :evil:
за какво те е яд???я погледни тук http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... %E0#321982 и после пак кажи дали нямаш възможност да намериш своята
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 22 Ное 2006, 17:29

Браво, пожелавам го на всички това щастие. :P
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Re: :)

Мнение от t0sh » 23 Ное 2006, 5:45

AlCapone написа:...да се разходиш до германия хем ще имаш голям избор хем ще ти се хване и по евтино...

за по-големия избор ако обикаля - да, за по-читаво доста вероятно - да (въпреки че масово са поръждясали!), но че и ще е по-евтино - не! само с късмет, от човек директно. направо невероятно. С твойта за 7 бона както е без особени екстри да не мислиш че за месец яко търсене няма да намериш тук такава? или да я вземеш за 5 и за още 2 да я вкараш в такова състояние? а между другото как е с ръждата? :)

Както и да е, за сметка на това в Германия минават на стегнати прегледи поне, а тука освен каквито са ни прегледите (аз конкретно минах на централния КАТ за 5 (ПЕТ!!) минути с едно оглеждане и сверяване САМО на ВИН-а че бързаха!!!!) имаме и манталитет - земи пестене масло (като имаше една тема на горкото БМВ дали да му спят 'Приста'!!), земи пестене бензин, опа и с това тракане се возиме що да го праа, е кво кат има теч няам пр'блеми а пък и мина прегледа, за кво ми е тая част оригинална кво като е важна - и т.н.

за мен вече от бг и отдругаде докарване са на кантар са нещата, само поради факта че я караш при ТВОЯ майстор тук да я погледне - предимството от това май е ясно ;)

младши ентусиаст
Аватар

:

Мнение от AlCapone » 23 Ное 2006, 23:23

Здравейте! ХаХаХа ми приятелю мойта с ръждата е добре аз като говоря не пея като съм казал че колата ми е като нова съм имал предвит че е като нова и като съм казал че няма много екстри не съм имал предвит че има само седалки и волан, има си и аудио и лети джанти и ел стъкла и кристални фарове с ангелски очи и др бози. И само информативно да ти кажа че ще е по вевтино а дори и да е на същите пари тогава колата ще е по добра. Както бях казал и в горния си пост: "Това разбира се е личното ми мнение и знам че ще има много несъгласни с него но ти преценяваш!" така че е безмислено да спорим аз просто си казвах мнението. \/ peace !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 24 Ное 2006, 4:04

споко, и моята е от Германия, и ми е любопитно да видиме за тези пари дали си се доближил до топ състояние, защото може да съм се попрекарал, но на мен ми се върза 9 докарана тук, и досега съм дал към 2 бона над стандартните нужни неща и има още към 6-700 да дам за да стане перфектна. С 500 си беше напълно годна за каране до 1-2 години минимум, спокойно, без забележки, но далеч не беше от баш състоянието. включващо изряден двигател ходова част и всякакви елементи, останаха ми ръждите няколко петна + 1-2 ама вече тотални дреболии тип някои счупени щипки на кората. А отдолу колко ръждиви болтове и елементчета имаше - и още има - ако беше погл;еднал едва ли така щеше да говориш ;)

та като си от Перник ти е близо, що не дойдеш на някоя сбирка четвъртък? да видя просто чудното състояние за 7 бона ;)

п.с. опа без климатик ли? 93-та? почваш да имаш шанс да ти вярвам :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

:)

Мнение от AlCapone » 25 Ное 2006, 23:17

t0sh написа:споко, и моята е от Германия, и ми е любопитно да видиме за тези пари дали си се доближил до топ състояние, защото може да съм се попрекарал, но на мен ми се върза 9 докарана тук, и досега съм дал към 2 бона над стандартните нужни неща и има още към 6-700 да дам за да стане перфектна. С 500 си беше напълно годна за каране до 1-2 години минимум, спокойно, без забележки, но далеч не беше от баш състоянието. включващо изряден двигател ходова част и всякакви елементи, останаха ми ръждите няколко петна + 1-2 ама вече тотални дреболии тип някои счупени щипки на кората. А отдолу колко ръждиви болтове и елементчета имаше - и още има - ако беше погл;еднал едва ли така щеше да говориш ;)

та като си от Перник ти е близо, що не дойдеш на някоя сбирка четвъртък? да видя просто чудното състояние за 7 бона ;)

п.с. опа без климатик ли? 93-та? почваш да имаш шанс да ти вярвам :mhihi:

Здравей! Ами значи идвал съм на сбирката на ЕКО само 1 път но имам причини за това. Но от нова година ще стана един от най-редовните там повярваи ми и ще ти пиша тогава ако се сетя да се видим и да ми видиш колата.

п.с. Само да ти кажа че баща ми е имал 47 коли и 3 собствени автосервиза в перник и точно зареди тези неща мога да твърдя че колата която ми купи е идеална смисъл такъв че знае какво да купи и знае какво да гледа като купува! НЕ целя да се истъквам или парадирам с тези факти но нещата са точно така.... 8)

Предишна

Назад към E36