Някой да помогне!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Някой да помогне!
Колеги реших да си купя е36 от софия ама не знам там къде да отида да го проверя дали е читаво!Дайте съвет кой може да го погледне!Плащам си естествено!Този петък ще идвам в София!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Аз моята преди да я купя я карах на диагностика в Радиал (само в двигател и окачване ми направиха добро впечатление). Диагностика на двигател + преден и заден мост = 32лв 

- zipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i coupe 93'; E91 325xi 07'
- Мечтае да кара: M3
За моята красавица се погрижиха в Камор Ауто.За диагностика на двигател и ходова част ще се изръсиш към 100 лв.Ще ти кажат в какво състояние е колата.Става бързо,а и ти дават листа с нещата които не работят добре или изобщо.
- shark
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46-320 CI и Паджеро 3200
- Мечтае да кара: X6
Някой, може ли да даде адреси на въпросните Блейз и Радиал. Ако други фирми се постнат, дайте и на тях адрес мисля, че ще е полезно.
Последна промяна Pin2 на 22 Ное 2006, 16:53, променена общо 1 път
Pin2 написа:Някой, мойе ли да даде адреси на въпросните Блейз и Радиал. Ако други фирми се поснат, дайте и на тях адрес, мисля, че ще е полезно.
ми адреса е забутан... тръгваш по ул. Сребърна в посока КЪМ Хладилника... след бензиностанция Темпо има една малка пресечка вдясно, на нея има табелка... тръгваш по нея и малко по-натам има пресечка вляво, също с табелка отгоре... тръгваш по нея и ще стигнеш...
ето сайта им http://www.blaze-auto.com/
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Pin2 написа:Някой, може ли да даде адреси на въпросните Блейз и Радиал. Ако други фирми се постнат, дайте и на тях адрес мисля, че ще е полезно.
Ето на Радиал
Не им давай да ти пипат ел. стъклата

10 мнения
• Страница 1 от 1