Какво да правим, когато започне война?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Re: Какво да правим, ако започне война?

Мнение от Elesar74 » 03 Юли 2015, 14:46

В тази тема виждам, как най-отговорно се препоръчва да се ограбват магазини, складове за оръжие и т.н. Браво, браво. Крадците при военен конфликт и мародерите, винаги са на първа линия.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 03 Юли 2015, 14:49

А ти какво препоръчваш? Да отидем на църква? :ok:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 03 Юли 2015, 22:26

Христос Акбар :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 04 Юли 2015, 9:14

Правете любов а не война :winky:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 04 Юли 2015, 9:36

препъри няма ли в тоя форум? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 04 Юли 2015, 9:57

Нема лошо и да има, т'ва че са врътнали два зъба на ангренажа не пречи на оцеляването :mhihi: Пък и в България населението винаги е било един вид препъри, благодарение на власт имащите. Ама взеха на лутъри да се преквалифицират :mrgreen:
Ubi dubium, ibi libertas

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 04 Юли 2015, 16:04

kiko написа:препъри няма ли в тоя форум? :mhihi:

Нема много логика да има май ...

М-пакета и овнешките очи не са сред най-полезните за оцеляване неща :mhihi:

Според мен оффроуд форума ще е доста силен в тая част :lol:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 04 Юли 2015, 22:02

K_Ilkov написа:
kiko написа:препъри няма ли в тоя форум? :mhihi:

Нема много логика да има май ...

М-пакета и овнешките очи не са сред най-полезните за оцеляване неща :mhihi:

Според мен оффроуд форума ще е доста силен в тая част :lol:

Ако ще е за позьорство сме N1 да
а във офф..форума има не една тема за края на света,ама и там има не един болни мозъци прекалили с филмите със зомбита,но поне ми е интересно да ги чета :mrgreen:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 05 Юли 2015, 10:43

Elesar74 написа:В тази тема виждам, как най-отговорно се препоръчва да се ограбват магазини, складове за оръжие и т.н. Браво, браво. Крадците при военен конфликт и мародерите, винаги са на първа линия.

Колега, първото ми мнение в темата е възоснова на натрупан опит в реални бойни действия от последните 25-30 години. Въпросът не е това, да се мерим кой е "по-по-най" форумна нинджа, а как при (не дай си Боже) военна ситуация да запазим живота на семействвото си. Ще те попитам директно нещо. Нямам идея колко деца имаш, но:
- ако няма храна в хранителните стоки повече от 20 дни
- ако бензиностанциите са разрушени
- ако аптеките са празни
- няма ток, вода и т.н. комунални придобивки
- ако във всяки дом има въоръжени хора
Ти какво ще направиш, за да нахраниш децата си? За теб не говоря.

Тези на поне средна възраст помнят, как след войната в екс Югославия, черния пазар на оръжие в София беше пълен с каквото искаш.

Говорим за оцеляване. А то се прави с всички сили и средства.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 06 Юли 2015, 8:11

Нали имаше кандидат киртаци - може да пробват "курсовете" :mrgreen: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4856205
Ubi dubium, ibi libertas

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 06 Юли 2015, 13:28

BMW_POWER написа:
Elesar74 написа:В тази тема виждам, как най-отговорно се препоръчва да се ограбват магазини, складове за оръжие и т.н. Браво, браво. Крадците при военен конфликт и мародерите, винаги са на първа линия.

Колега, първото ми мнение в темата е възоснова на натрупан опит в реални бойни действия от последните 25-30 години. Въпросът не е това, да се мерим кой е "по-по-най" форумна нинджа, а как при (не дай си Боже) военна ситуация да запазим живота на семействвото си. Ще те попитам директно нещо. Нямам идея колко деца имаш, но:
- ако аптеките са празни

Тези на поне средна възраст помнят, как след войната в екс Югославия, черния пазар на оръжие в София беше пълен с каквото искаш.

Имам 2 деца. Мисля, че аз говорех за същото.
1. От сега се стремя да стана относително независим от магазини, произвеждам на първо време зеленчуци. Скоро планирам да започнем да си произвеждаме сами и хляб.
2. Мога да живея и без кола и превозни средства, но имам дизелов автомобил, за който имам хора, които планират използване на биодизел за техните коли, който сами да произвеждат. Все още не се е случило, но се работи по въпроса. Това е само един вариант.
3. Лекуваме се с лекарства от билки и растения, които Бог е насадил, а не здравния министър. Стремим се да ядем храни, за които имаме информация, че не са вредни и пълни с ГМО, хормони и какво ли не. Не мога да се похваля със 100% успеваемост, но работим по въпроса. Здрава храна, здрава имунна система. В аптека и болница гледаме да не стъпваме.
4. В ход е изграждане на независимост от горните източници.
5. Не предизвиквам никого и по тази причина вярвам, че никой няма да ми навреди. Ако все пак се случи, ще посрещна съдбата си с отворени очи.
Свързан съм с хора, които в една или друга степен са излезли от тази система, която ни храни, облича и уж ни осигурява всички изброени от тебе неща. Защото при война тя ще се срине и който е закачен за нея ще се срине също. И вярвам, че с общи усилия можем да се подкрепяме и да устоим на злите дни, които предстоят. В този форум съм срещнал какви ли не подигравки и присмех, както и в тази тема, но който се смее последен, се смее най-добре. Нека съм глупак в очите на другите, нямам нищо против.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

Потребител
Аватар
Кара: е34 516i с 19ки
Мечтае да кара: ЗиЛ
Детайли за колата: Много върви, чак ме е страх сутрин да я паля!

Мнение от alex_th » 06 Юли 2015, 21:04

Единствените смислени мнения по темата, които дават някакви практически съвети са на колегите BMW_POWER i quad. Мненията на другите потребители престанах и да ги чета.

Според мен, обаче, съветите в темата имат някакъв смисъл само при гражданска война или етнически конфликти (то май е същото). Ако ни нападне която и да е съседна държава (като изключим Македоня, която е изкуствено създадена държава), ще ни направи такъв блиц-криг, на който чак Хитлер би завидял. И тогава няма да има нужда от каквото и да е, зиписано по темата, защото просто ще се смени властта предсрочно, като след масов митинг в София. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Мнение от jorsenbmw » 06 Юли 2015, 22:56

Практически съвети :mhihi:
Абе кои от тука са клали наскоро кокошка?Да и резнат главата с един мах и да я държат да не търчи из двора после и да омаца всичко.
А прасе?Ама не да сте носили горещата вода ами да сте му забили ножа лично.
Какво е общото между тези неща и темата за войната ли-тези които ще отговорят с ''да'' на тези два въпроса,няма да попитат :mhihi: :winky:

Потребител
Аватар
Кара: е34 516i с 19ки
Мечтае да кара: ЗиЛ
Детайли за колата: Много върви, чак ме е страх сутрин да я паля!

Мнение от alex_th » 07 Юли 2015, 0:45

jorsenbmw написа:Практически съвети :mhihi:
Абе кои от тука са клали наскоро кокошка?Да и резнат главата с един мах и да я държат да не търчи из двора после и да омаца всичко.
А прасе?Ама не да сте носили горещата вода ами да сте му забили ножа лично.
Какво е общото между тези неща и темата за войната ли-тези които ще отговорят с ''да'' на тези два въпроса,няма да попитат :mhihi: :winky:

Не знам... но познавах човек, който не беше заклал кокошка през живота си, но издири и разстреля като кучета 2-ма души без да му мигне окото и до момента ги лежи. Що си мислиш, че да заколиш кокошка или прасе те прави мъж? По-скоро не. Убийството на беззащитно същество те прави обратното на мъж, ама с мъжки полови белези.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 07 Юли 2015, 1:31

Elesar74 написа:
BMW_POWER написа:

- ако аптеките са празни

Имам 2 деца. Мисля, че аз говорех за същото.
1. От сега се стремя да стана относително независим от магазини, произвеждам на първо време зеленчуци. Скоро планирам да започнем да си произвеждаме сами и хляб.
2. Мога да живея и без кола и превозни средства, но имам дизелов автомобил, за който имам хора, които планират използване на биодизел за техните коли, който сами да произвеждат. Все още не се е случило, но се работи по въпроса. Това е само един вариант.
3. Лекуваме се с лекарства от билки и растения, които Бог е насадил, а не здравния министър. Стремим се да ядем храни, за които имаме информация, че не са вредни и пълни с ГМО, хормони и какво ли не. Не мога да се похваля със 100% успеваемост, но работим по въпроса. Здрава храна, здрава имунна система. В аптека и болница гледаме да не стъпваме.
4. В ход е изграждане на независимост от горните източници.
5. Не предизвиквам никого и по тази причина вярвам, че никой няма да ми навреди. Ако все пак се случи, ще посрещна съдбата си с отворени очи.
Свързан съм с хора, които в една или друга степен са излезли от тази система, която ни храни, облича и уж ни осигурява всички изброени от тебе неща. Защото при война тя ще се срине и който е закачен за нея ще се срине също. И вярвам, че с общи усилия можем да се подкрепяме и да устоим на злите дни, които предстоят. В този форум съм срещнал какви ли не подигравки и присмех, както и в тази тема, но който се смее последен, се смее най-добре. Нека съм глупак в очите на другите, нямам нищо против.

Дай снимки на другите амиши от братството ти :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата