По-мощен двигател за Е30
Модератор: bum_bum
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
А е хората вадят по 550 коня със сериини бутала, тука трошат ковани
... и цените нещо не ми се връзват ... 1000 Евро ми направиха оферта, да ми направят за шестака по поръчка, с каквато им кажа аз компресия и килограми.... даже и сегментите влизат в тия пари ....
А и керамичния съединител не е ли около 500 Евра??? И тия диференциали .... вместо да слагат все от моргата вече разработени, да инвестират в един нов здвар.... Продаваше се наскоро 1000 Евро 40% шпер диф .. сещате се за кой говоря
... А като наливат по 2000 Евро и незнам си още какво, защо не земат да дадат 400-500 Евро и да сложат едно ново окачване??? (Та тази сума даже е голяма) ... че нали била със счупено ...

А и керамичния съединител не е ли около 500 Евра??? И тия диференциали .... вместо да слагат все от моргата вече разработени, да инвестират в един нов здвар.... Продаваше се наскоро 1000 Евро 40% шпер диф .. сещате се за кой говоря

- hamann_s
- Потребител
-
- Кара: E28 518
- Мечтае да кара: E28 530
миии са не разбирам ного ама V8-ци слагат пък и за турбинирани знам
с желание сичко става
- http://www.bmwstyle.ru/index.php?mid=tu ... ght=tuning
п.с - сори че ви развалих офф-а
с желание сичко става

п.с - сори че ви развалих офф-а

Живот без мечти е ... като градина без цветя : )
hamann_s написа:с желание сичко става- http://www.bmwstyle.ru/index.php?mid=tu ... ght=tuning
Нещо не ми се връзват тези цифри ... при 0.5 бара прави 550 коня при 6200 оборота, а при 1.5 бара прави само 100 коня отгоре и при тва на 1000 оборота по-високо ?!?! Нещо е объркано според мен ....
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4