Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: S63TUB44

Re: iOS тема

Мнение от jorsenbmw » 23 Юни 2015, 14:50

Слави
Аватар

Мнение от © » 23 Юни 2015, 15:08

doomy525 написа:http://www.ebay.co.uk/itm/iPhone-4-4G-internal-battery-replacement-li-ion-1420mAh-original-capacity-tools-/181228410215?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2a320e1567

Имам въпрос - защо когато отдалеча долната част на телефона при разговор заглъхва и не ме чуват? Трябва да е плътно прилепен до лицето ми, че да ме чуват кристално? На високоговорител няма проблеми, но ако говоря и мръдна телефона с 1-2см от лицето ми заглъхвам и не ме чуват? Горната част е на ухото ми, но ако отдалеча долната - не ме чуват? Дано ме разберете :lol:

става въпрос за 5s

Проблема на този телефон, е че не трябва да го държиш за горната част като говориш. Хващаш само го ниско долу и говориш така. Хванеш ли го горе и по този начин ти се струва, че долната част е прекалено отдалечена , отсреща се чудят какво става :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 25 Юни 2015, 14:03

ясно :lol: благодаря :yes:
а тази програма health мери ли вярно разстоянието което изминаваш с кракомобила? и как всъщност отчита?
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 25 Юни 2015, 17:59

Аз съм броил крачките и показанията се разминаваха минимално. Все още съм с 8.1 и може би за това като бягам не ми отчита нищо. Не знам дали използва гпс но ако го прави то е много икономично от към батерия

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 25 Юни 2015, 22:28

doomy525 написа:ясно :lol: благодаря :yes:
а тази програма health мери ли вярно разстоянието което изминаваш с кракомобила? и как всъщност отчита?

Ако наистина брои крачки принципа на работа е чрез "специален" алгоритъм, събиращ данни от жироскопа и акселерометъра на телефона, който анализира какво движение извършваш. Може и кючек да разпознава, и други работи :mhihi: Има няколко порядъка по-ниска консумация от постоянно включен GPS или какъвто и било радио модул :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 26 Юни 2015, 16:43

Абе има ли шанс Айфоня да изпраща СМС-и на немски номера поради някаква причина без мое знание или сливата нещо ме гъбаркат?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 26 Юни 2015, 17:08

ако не е джейлбрейкнат няма
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Юни 2015, 17:15

Не е. Но на единия ми има 7 смс-а, 2 до испански номер с който реално съм говорил, но не съм пращал СМС и 5 до немски, който нито го имам, нито имам в историята назад да съм пращал до него смс-и. На другия, който е слаган в една Нокия със Симбиан само има 1 смс до същия немски номер.

На страницата на сливата няма детайлна справка по номера, дати и т.н. Обаждах се на съпорта ама така и не можаха да ми обяснят. Накрая стигнахме до "щом пише във фактурата, значи сте ги пратили". А разбирам може да съм изкукал леко с времето ама да пратя 5 смс-а на непознат немски номер и да не помня и да ги няма в съобщенията ми.. :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 26 Юни 2015, 18:21

А как ти се струва пред очите ти айфона сам да набира номер в Чехия който идея намам на кого е ? Ако някой ми го беше казал нямаше да повярвам ..... За уточнение телефона беше вързан на обществен WiFi на British Telecom. Никога не е имал джейл !
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Юни 2015, 18:24

Според една от датите за СМС-ите, която тая ми каза не съм излизал от вкъщи и е бил свързан само с Wi-Fi точката в нас.. :dunno:

Шееба тия измислени телефони накрая и ще си взема някаква Нокия от едно време :banghead: 1800лв ще дам за телефон и той ще си набира сам каквото си иска и ще пише СМС-и :kuku:

Дори и да има някаква измама с испанския номер до който имам 2 СМС-а съм говорил, но СМС не съм пращал до него. Тия двата от къде се взеха изобщо?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jorsenbmw » 26 Юни 2015, 18:30

При мен във вайбъра неоторизирано получавам някакви безсмислени съобщения от номера започващи с +1......... Телефона сам си е пратил на 2 пъти смс-и към единия.Махнах вайбъра ,само на андроидските го оставих.
Прибавям и на няколко пъти не ме чуват отсреща а аз чувам идеално.офф/он на айфоня и се оправя веднага,ама защо да е така......
Да идва септември,че новата еска изглежда прекалено обещаваща според предварителното инфо.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Юни 2015, 18:43

Вайбър имам ама не съм го ползвал май изобщо. СМС-ите ми отиват и на компютъра, а там нямам никакви такива от и към чужди номера.

По всичко ми изглежда, че от сливата са си нацъкали някакви смс-чета на моя сметка. :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jorsenbmw » 26 Юни 2015, 18:57

твърде плоско.а и много си личи.Аз лично го отдавам на пробив в телефона.Дори се позамислих вече много дали да активирам епъл пей-я,първата банка в Европа която го предлага е местната КейБиСи и си е голямо улеснение,но.......незнам,да не освен есемеси и плащания да почне да си прави сам,че не ме кефи идеята.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Юни 2015, 19:03

Тоя да кажем има пробив ама другата карта е слагана само в нокията.. там как да е станало, че и на същия номер.. :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jorsenbmw » 26 Юни 2015, 19:07

А реално не ти ли се струва твърде нагло на два различни номера да ти надцакват сметката???Разбирам да го правят на 3 от 10 номера да речем и то не постоянно,но на теб и на двата да ти се случи и то в едно и също време.....Вече явно трябва да си активира човек и лимит на есемесите в роуминг и за чужбина за да е наясно горе долу в реално време какво се случва.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата